През януари подписват анекса към коалиционното споразумение

  • 17 декември 2015 13:07

  • 1171
  • 1
През януари подписват анекса към коалиционното споразумение
© Булфото

Вицепремиерът по коалиционната политика и вътрешен министър Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. съобщи пред журналисти, че се подготвя анексът към коалиционното споразумение, с който да бъдат уточнени следващите стъпки в съдебната реформа. От думите й стана ясно, че той  вероятно ще бъде подписан през януари следващата година.

Работата по съдебната реформа продължава, независимо какво се случва политически. Проектите са в една добра фаза на готовност. Говорихме с Кунева, с Ненчев, с Великов и други лидери на партии, и ще изчакаме гласуването на новия министър, за да се включи и той в окончателното оформяне на този анекс, за да можем да го преподпишем. Реформаторите искат да включим и други теми. Ще обсъдим тази възможност - ако е нещо извън споразумението, ще можем да го обмислим, но основното е анексът за съдебната реформа, заяви Бъчварова.

Искам подписването на анекса да стане бързо, за да продължим напред, но по-важно е да свършим работата както трябва. Няма срокове, но вероятно това ще стане през януари следващата година, уточни тя.

Вътрешният министър бе гост в Академията на МВР на благотворително тържество, посветено на децата на загиналите и пострадали полицаи при изпълнение на служебния им дълг.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1171 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.12.17 | 19:05

1
taq kurva o6te li e jiva..

Добави коментар

Водещи новини