С безупречна репутация съм, зная езици и кариерата ми е във възход, хвали се Бареков

Булфото
share

Докато Борисов и Местан не се разберат няма да се определи дата за предсрочни избори. Плевнелиев е на повикване и докато Борисов не му определи датата, няма да се задейства. Той е еднопартиен президент. Това заяви председателят на „България без цензура“ Николай Бареков в студиото на „Гореща точка“ по ТВ7.

Борисов се провали като министър-председател. Припомням, че последните двама премиери - Орешарски и Борисов, бяха изгонени с камъни и пръчки. Преди тях имаше двама премиери, които бяха професионалисти. Единият беше Иван Костов, който въпреки огромните минуси в управлението си извърши тежки реформи. Другият добър премиер беше Симеон Сакскобургготски, категоричен бе лидерът на ББЦ.

Бареков обяви, че се надява като бъдещ министър-председател да наруши традицията да гонят премиерите в България със сила. „Аз съм единствен политически играч, който е на светло. Обявих, че няма да правя тъмни сделки с други партии, а в събота Националният съвет на регионите на ББЦ ми даде мандат да разширявам коалицията и това е публично известен факт“, допълни Бареков.

Лидерът на ББЦ заяви, че ако гласуват за Бойко Борисов, избирателите ще получават в комплект с него и Местан. БСП е в критична ситуация, а Сергей Станишев е държанка на Пеевски и Местан, коментира Бареков.

Имам безупречна репутация, образование, зная езици и заради това е бързият възход в политическата ми кариера, заключи Николай Бареков.

Водещи новини

Още новини