Бареков: Президентът да събере победителите в евровота за консултации

  • 11 юни 2014 20:31

  • 2393
  • 16
Бареков: Президентът да събере победителите в евровота за консултации
©

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да събере всички партии, които се представиха добре на евроизборите, за да определим датата на предсрочните избори, служебното правителство, както и кандидатурата за еврокомисар.

Това поиска лидерът на "България без цензура" Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва от Брюксел. Той бе категоричен, че "България без цензура" има легитимното право да участва в намирането на подходяща кандидатура за българския еврокомисар, както и в консултациите по съставяне на служебно правителство, като подчерта, че президентът вече се е провалил веднъж при съставяне на служебен кабинет, съставяйки в действителност правителство на ГЕРБ. Според Бареков достоен ресор за български еврокомисар би била енергетиката или борбата с корупцията. "Повече компромисни кандидатури не ни трябват", отсече лидерът на ББЦ. Според него Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование са били слаби еврокомисари, а на България й е нужен човек уважаван от европейските институции и със значим ресор.

Борбата с корупцията, енергетиката и социалната политика са целите и задачите ми в Европейския парламент, каза още той след среща с лидерите на Европейките консерватори и реформисти Мартин Каланан и Франк Барет. От Брюксел лидерът на ББЦ призова и премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и лидера на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на да подадат оставките си. Той определи поведението на соцлидера като инфантилно и коментира, че той се опитва да лансира идеята за избори през юни, защото така няма да му се наложи да избира дали да остане в националния или да отиде в европейския парламент, защото, ако му се наложи да избира, отиването му в Брюксел би изглеждало като дезертьорство.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в коалиция с ДПС е вреден за държавата. Той ще рекетира бизнеса, защото единственото, което търси е реваншизъм, предупреди лидерът на ББЦ. "Надявам се, че българският народ няма да е късопаметен и ще избере новата ББЦ, за да изчисти тази измет от политическата сцена", допълни той. "България без цензура" е единствена истинска и възможна алтернатива на ГЕРБ и бъдещата му колаборация с ДПС. Категорично не желаем да сме балансьор в управлението на страната. Искаме да бъдем първа политическа сила и ще с борим с ГЕРБ, подчерта лидерът на ББЦ. Идеята за задължителни избори е нелеп опит на Станишев да отмъсти на ДПС, смята Бареков. По думите му при такъв вот ББЦ би взела 40 процента от гласовете на хората. "Това е едно спасяване на егото на Станишев, което надделя над интересите му като лидер на БСП", смята Бареков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2393 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
ГНУСНА ЦИГАНИЯ

2014.06.16 | 10:32

16
ББЦ - БАРЕКОВ и БРАТЯТА ЦИГАНИ !!!

2014.06.16 | 10:32

15
Победителю извинявай, ама ти си последен.

2014.06.16 | 10:32

14
Дудука е голям боклук ! Поредната залъгалка на кукловодите ! Българите са бунаци !

2014.06.16 | 10:31

13
Бареков: Защо Росен Петров да не е вътрешен министър, знае 6 езика. Той: Конгретюлейшън
До Сидераста :)))

2014.06.16 | 10:31

12
кой изяде електората-лумпените гласуващи за Волен гавазина? Май Бареков а?!? :)))
митко

2014.06.16 | 10:31

11
на тоя да му слагат усмирителната риза и да го прибират, че е много болен и започва да става заразно, а бе просто е лут
HA HA

2014.06.16 | 10:31

10
barekoooooof ,TI KAKVA DOLNA SHANTONERKA SI,PONE SI PRIZNAI KOLKO ABORTA IMASH OT dogan cv.vasilev I ONOVA SVLACHISHTE peevski.

2014.06.16 | 10:31

9
Един к..р ви е правил теб и Борисов!Преди години помниш ли как клатеше Немците да се напият и им казваше Давай още айн коняк и Цвайн Паламуд помниш ли да ти е...а майката Като си делехме далаверата и стотинките взимаше боклук! Сега брат ли ти кум ли ти е на английски употребява Фаер Плей Вместо Фер плей Да ви е.....а май.....та проста кьде се слагате!

2014.06.16 | 10:31

8
ТИ Н Я М А Д А СИ В С Л Е Д В А Щ И Я ПАРЛАМЕНТ..............
a

2014.06.16 | 10:31

7
Капутов курво мазна, искам те тих!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини