Бареков: Подготвя се план "Путин" с Борисов като премиер

  • 15 юни 2014 19:48

  • 16613
  • 91
Бареков: Подготвя се план "Путин" с Борисов като премиер
©

Подготвя се план "Путин" за България с Борисов като премиер. Това заяви Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва в "Предаването на Карбовски" по ТВ7.

Когато дойде отново на власт ще вземе целия бизнес. Този път ще е тотално, ще остави собствениците на фирмите само като управители. Това ще стане, категоричен е лидерът на ББЦ. Той коментира, че новата коалиция, която се договаря ГЕРБ и БСП е заради страха на тези две партии от него и „България без цензура“. Народът и бизнесът, които се страхуват от Борисов знаят, че аз съм единственият, който има куража да го спре, посочи Бареков. Няма да искаме комисионни и рушвети, няма да правим наши фирми. Който иска спокойствие и да няма повече рекет, да гласува за мен, призова той.

Категоричен е, че Борисов е готов на всякакви срамни сделки, за да е отново премиер. „Смятат сега да се гушнат със Станишев, да се вземат и така да се спасят от народа, правосъдието и от Бареков. Двамата ще се пазят, няма да се разследват, ще крадат заедно. Борисов ще продължи да строи проекта "Южен поток" и по него ще продължат да си работят, както неговите фирми, така и тези на ДПС и БСП“, каза лидерът на ББЦ. Той нарече унизителна ситуация изявлението на премиера Орешарски за спирането на проекта в присъствието на тримата щатски сенатори. Орешарски го поставиха в унизителна ситуация - явно е станал слуга на тези обръчи и сега му дърпаха ушите, коментира Бареков посещението на Маккейн и сие.

Бареков посочи като изход своя план за управление. „Ще спрем обръчите от фирми на партиите. Тогава интересчийските партии като ГЕРБ и ДПС ще се саморазпуснат. Ще дадем бизнеса в ръцете на хората, на кадърните бизнесмени. Ще спрем контрабандата на митниците с връщането на Ревизоро, където сега на всеки един камион на ГЕРБ минава по един на ДПС и ще направим нужните реформи в здравеопазването, образованието и държавната администрация, преразглеждане на цялата приватизация с помощта на прокуратурата и дори връщане на предприятия на държавата, ако са продадени с нарушения, посочи основните точки в управленческата си програма лидерът на ББЦ.

Бареков определи като голяма грешка, нежеланието на президента да покани на КСНС във вторник ББЦ и Реформаторския блок, които са взели достатъчно проценти на изборите, а вместо това кани "Атака", която я няма никаква след евровота. Плевнелиев избра да бъде еднопартиен президент, страх ги е от мен, Борисов го е накарал, посочи той.

Моят "фаворит" е Станишев - докато той е начело на БСП, той е удобен за ББЦ, защото ние сме единствената алтернатива на ГЕРБ, обрисува ситуацията в столетницата Бареков. Той обобщи, че Станишев е запушил партията си, която винаги е била демократична.

Лидерът на ББЦ коментира и случващото между депутата от ДПС Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и банкера Цветан Василев. Притеснен съм, този скандал тормози цялата държава, много хора могат да останат без работа, каза той и призова двамата да проявят смирение.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
16613 91

Свързани новини

Коментари 91

Добави коментар
НАРОДЕ ????

2015.06.22 | 07:05

91
Дудука с жена си - Светла Танчева на снимката! Дупедавци алчни за власт и пари на всяка цена и по всякакъв начин!!! Ама нищо ново под слънцето, нали БокоТиквоча ИМ Е УЧИТЕЛ !!!!!!!!!!

2015.06.21 | 22:17

90
Бареков: Защо Росен Петров да не е вътрешен министър, знае 6 езика. Той: Конгретюлейшъ

2015.06.21 | 22:17

89
Ami tozi do Barekov, kolko s seriozen? Ne do li dosmeshava ? Ili mu se pla4e, kato gleda s kakuv se e hvanal ?!
АНОНИМЕН

2015.06.21 | 22:17

88
ГЕРБ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!!!!!
До Барека

2015.06.21 | 22:17

87
Барек, ти си изпята песен. Вече никой не ти вярва. Днес кажеш едно едно, след час друго, после трето. Съюзи се с някакви консерватори..., от партията ти искат да се съюзявате с Бойко.... ВЕЧЕ НЕ ТИ ВЯРВАМЕ! ИЗЯДЕ СИ КОЗОВЕТЕ! Марш към Европа, докато и там не са те разбрали какъв ветропоказател си!!!
Барекофф

2015.06.21 | 22:16

86
царчето ви ОПРАВИ за 800 дни, Боко Тиквата ви доОПРАВИ съвсем - абе защо да не ви поОПРАВЯ и аз малко?

2015.06.21 | 22:11

85
ДУДУКА ИЗДАВА ГОЛЯМА НЕРВНОСТ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ,СИГУРНО КУКЛОВОДИТЕ МУ СА МУ ПОЗАТЕГНАЛИ МЕНГЕМЕРО.
лайномет

2015.06.21 | 22:11

84
ЛАЙНЯН ВЪШКАР ...ПРОДАДЕ И МАЙКИ И ТАБЛЕТИ ...И СОБСТВЕНАТА СИ МАЙКА ДЕТО МУ ПЕРЕ ЛАЙНЯНИТЕ РИЗИ ....ГОНОЯД БЕЗРОДЕН
han_krum

2015.06.21 | 22:11

83
Педереков водач на ''България без лицеНзора''

2015.06.21 | 22:11

82
От такива кретени като Николай Бареков хората по света си съставят мнение за България...
Бареков лайното

2015.06.21 | 22:11

80
Ама на"чист английски" се пеняви Бареков! Ами ТИ бе Дудук не знаеш на български да мислиш, английския ще ти помогне-колкото помага на Станишев! Лай куче! От село Баня , а рода му бил известен с прякора"Лайното"!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини