Мая Манолова: Не нося отговорност за действията на Сидеров

Булфото
share

"Не приемам такова арогантно поведение като това на Волен Сидеров от никого, независимо дали е на политик или на гражданин", каза в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия Мая Манолова, зам. – председател на Народното събрание.


Тя заяви, че не иска да прилича на един друг политик, който ей така е раздавал присъди и поясни, че ще види първо какви доказателства са събрани от разследващите органи и тогава ще прецени дали да гласува за свалянето на имунитета на Сидеров.

„Сидеров не е невръстното дете на парламента, за да отговарям аз за неговите действия. Той е в парламента не защото аз така съм решила или защото това е прищявка на Ахмед Доган, или Сергей Станишев“, допълни още Манолова. „Аз отговарям за действията на народните представители от моята парламентарна група“, добави тя. „Отказвам да нося отговорност за действията на лидер на друга политическа партия“, категорична бе Манолова.

Относно това дали Сидеров е получил златна карта, която се захранва всеки месец, за да подкрепя властта, Мая Манолова заяви, че подобни щуротии не й се коментират.

„Управлението на една държава зависи и се крепи от доверието на българските граждани. Няма значение дали аз харесвам Волен Сидеров“, добави още тя.

Водещи новини

Още новини