Сидеров отговори: Полицаят и прокуратурата са лъжци! (обновена)

  • 07 януари 2014 15:48

  • 10674
  • 82
Сидеров отговори: Полицаят и прокуратурата са лъжци! (обновена)
©

Приключи срещата между районния прокурор на Варна Цветанка Гетова с Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и народните представители от ПП „Атака", съобщи радио Фокус.

След близо 40 минути среща стана ясно, че Районна прокуратура Варна е образувала досъдебно производство срещу неизвестно лице по повод събитията от вчера на варненското летище. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа подчерта, че никъде не е било споменавано неговото име, нито пък имената на депутатите от партията. По този повод той бе категоричен, че провелата се днес по-рано пресконференция в София е лъжа и подчерта, че ще си търси правата. Той каза още, че към момента Районна прокуратура - Варна не е изпращала никакви документи към София и това поражда въпросите на каква база е била проведена пресконференцията. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа каза още, че иска да знае и кой е написал жалбите, които са отправени към него и народните представители.

Лидерът на партия „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заедно с други народни представители се срещна и с началника на полицията във Варна, Чавдар Нанков. Целта на срещата е била да се изясни подавани ли са някакви документи към София по повод инцидента на летище Варна, както и да се срещне с полицая Костадин Колев, който според Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, говори клевети по медиите. Сидеров каза още, че ще съди Красимир Колев за тези неистински твърдения, които отправя, тъй като това е закононарушение. Според Сидеров, от полицията са се държали арогантно с групата на „Атака”, което не подобава на една такава институция. Лидерът на партия „Атака” подчерта, че „скандалът е поръчка от най-високо политическо ниво и тепърва предстои да се разбере кой е неговият инициатор”. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа допълни още, че „няма основание да си даде имунитета”.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
10674 82

Свързани новини

Коментари 82

Добави коментар

2014.01.09 | 16:00

82
Трябва да направим отряди, държавен преврат, имотите и парите на всички олигарси да бъдат конфискувани в полза на държавата и показен разстрел на всеки възпротивил се на новия режим. Така за отрицателно време ще дойде възход за България
НАРОДЕЕЕЕЕЕ???????????

2014.01.09 | 16:00

81
Въпрос:Ами ако служителя на МВР,който е бил с униформа,т.е-представител на държавната и съответно на изпълнителната власт,е бил с подобна избушена нервна с-ма,като Сидеров,и го насмете както повелява закона и правата му,като полицай,какъв ли вой щеше да се вдигне,а?Представете си,колко ще "хапне",ако посегне на редови полицай в страната на демокрацията.при подобно поведение-а може и кал-45,и никой няма да го обвини.но тука е така;защото картаджии,бизнесмени,и всякаква пасмина,знаят че са "недосегаеми"-а полицая да го....Ето защо сме на дъното.Тотоално!

2014.01.09 | 15:59

80
Жалко, че тоя боклук Сидеров опорочи национализма, нали това е целта на олигархията. Единствено истинска националистическа партия може да спаси България от мафията, която скоро ще я убие. А българите си кротуват и си чакат края.

2014.01.08 | 19:13

79
Волене, не Бойко а ти се надупи ан турците от ДПС :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
БОЗДУГАН

2014.01.08 | 19:13

78
Това копеле провокаторче ,така наречения (пострадал) който е започнал свадата с Сидеров е Димитър Бахнев внук на полковника от ДС Юрий Бахнев ,същия Димитър е и зам.председател на младежкото ГЕРБ в Бургас !

2014.01.08 | 19:12

77
Доста издънки му се събраха на Воленчо,но все някога ще си намери майстора.

2014.01.08 | 19:12

75
ДОЛНИ герберасти провокатори ! ДОЛУ ТИКВИТЕ от ГЕРБ ! На боклука !

2014.01.08 | 19:12

76
тиквите не ги мисли,мисли волен,че му се подпали феса)))))))))))))))))))))))))))довиждане,довиждане ,довиждане ааахахахахахахаха

2014.01.08 | 14:09

74
Ах Волене Волене турска подлого, мястото ти е в затвора не в лудницата :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2014.01.08 | 12:42

73
Otkakto e sergei na vlast pak zapo4naha otvli4aniqta i ybiistvata

2014.01.08 | 12:42

72
boiko se nadupi na turcite-xaxa

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини