Мая Манолова: Според ГЕРБ всеки българин води потенциално криминален начин на живот

  • 08 юли 2011 10:51

  • 2256
  • 4
Мая Манолова: Според ГЕРБ всеки българин води потенциално криминален начин на живот
© Булфото

Това каза депутатът от Коалиция за България Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на по повод изказването на Павел Димитров от ГЕРБ на дискусията по предложения Законопроекта за отнемане на имущество, придобито от престъпна дейност и от административни нарушения.

Според българското правителство, тъй като разполага с кофти материал, явно средствата за разправа трябва да бъдат по този инквизиторски начин, разписани в този закон. Според Венецианската комисия – българският вариант на този закон е много по-строг от ирландския, заяви Манолова.

Тя посочи, че престъпен начин на живот, според прегледа на законодателството във Великобритания, означава този гражданин да е бил осъждан за някакви престъпления.

Според вас всеки български гражданин води потенциално криминален начин на живот, след като не може да докаже съответствие между стойността на имуществото и приходите си. Разбирате ли, че вие обвинявате за криминално проявени стотици хиляди български граждани, защото при 20 години сива икономика, при един милион българи, които живеят в чужбина и носят в рамките на два милиарда доходи на своето семейство, и по начините на доказване, които иска тази комисия, е невъзможно на един български гражданин да докаже такова съответствие, каза още Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2256 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
КУР ЗА БОЛШЕВИКИТЕ

2013.12.31 | 16:46

2
Комунягите ги е страх,че трябва да им приберат всичко. Техното все е от айдуклък.
dgidgi

2013.12.31 | 16:47

4
долни комунисти дано горите в ада!
КАНАДЕЦА

2013.12.31 | 16:47

3
Госпожа Манолова, след като ви е страх от този закон ,идете в Сибир и си направете държава на комунистите и там ще си крадете, без да могат да ви го отнемат.
Бай Ганьо

2013.11.20 | 12:53

1
Новото СДС / ГЕРБ/ се прави на ощипана мома и все се опитва да се избави от кошмара ,който забърка през така наречения преход , през който те разбиха държавността в страната и изпокрадаха всичко.Сега техни съмишленици от срам и яд пак гонят комунягите, както се изразяват. Хак ви е -гонете си файтона из парламента.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини