Корнелия Нинова: Браво на Ваня Григорова! Започна разграждането на модела „ГЕРБ“

bulphoto (архив)
share

Категорично увеличаваме броя на кметовете си и сме втора политическа сила по брой кметове. Увеличаваме си броя на общинските съветници с 50 000 глава. За нас това е изключителен успех. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като станаха ясни предварителните резултати за кмет на столицата, предаде репортер на Novini.bg.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1155

„Благодарим на всички, които ни подкрепиха“, добави тя.

„Обобщаваме цялата страна. Големият губещ на тези избори е ГЕРБ. Нашият призив обединение на всички срещу ГЕРБ започва да се случва. Това е разграждане на модела „ГЕРБ“. Резултатите показват, че има консолидация в БСП“, обобщи Нинова.

Първи резултати от балотажа в София: Васил Терзиев печели

„Още не можем да отделим колко от невалидните бюлетини са били за нас, но и ние пострадахме“, смята лидерът на БСП.

„Какво ще се случи с некоалицията си е тяхна работа. Нашата работа е да внесем вот на недоверие за национална сигурност“, изтъкна тя.

„Ваня Григорова направи хубава и позитивна кампания. Браво!“, каза Нинова за подкрепения от партията и кандидат за кмет на София, който остана втори.

„Ниската избирателна активност е проблем на цялото ни общество. Задачата ни е да върнем доверието на обществото. Избирателната активност придава легитимност на изборите“, каза още лидерът на БСП.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1155

Водещи новини

Още новини