ЦИК допусна ДПС в изборите за кмет на монтанското село Габровница и град Омуртаг

  • 30 август 2024 18:54

  • 984
  • 2
ЦИК допусна ДПС в изборите за кмет на монтанското село Габровница и град Омуртаг
© Novini.bg

Централната избирателна комисия (ЦИК) допусна ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за изборите за кмет на село Габровница, община Монтана. Вотът е насрочен за 20 октомври, предаде БНР.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1159

Постъпилото заявление е подписано от представляващия партията Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със, чрез депутата в Народното събрание Джейхан Ибрямов. То е заведено под № 1 на 29 август тази година.

Наименованието на партията в бюлетината е Движение за права и свободи – ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

Същото искане, от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, е одобрено от ЦИК и за изборите за кмет на община Омуртаг, област Търговище, насрочени отново за 20 октомври.

ВАС потвърди за недействителен избора на кмета на Омуртаг

Последвайте канала на

Валери Зайцев
984 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.08.30 | 19:31

2
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

2024.08.30 | 19:23

1
ЦИК , БЛАГОДАРЯ! Гласуваме моята фамилия за г-н юриста ПЕЕВСКИ, който е визионер, евроатлантик, мъж разобличил дерибейщината в кликата на султан Доган.

Добави коментар

Водещи новини