Плевнелиев: Пример за корупция е Тройната коалиция

share

Драстичен пример за корупция е концесията на магистрала Тракия направена от НДСВ и продължена от Тройната коалиция. Разходите бяха в размер на 3 млрд.лв. за 35 години сумата е 35 млрд лв.

Това заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев. Сега магистралата ще струва 200 млн.лв. В отговор Ивайло Калфин посочи като най-голяма корупция са тежките процедури в държавната администрация – в правосъдното регионалното министерство, както и във Фонд Земеделие. Не искам да видя президент, който предварително си е продал гласа на министър-председателя. Какво се е случило по време на НДСВ питайте Бойко Борисов, заяви Кунева.

Бих сложила голям забранителен знак "Не на калинките", добави Кунева. Според Любомир Христов, кандидат за вицепрезидент на Меглена Кунева, най-драстичния пример за корупция е Мишо Бирата – началници на които са Ивайло Калфин и Росен Плевнелиев – съответно Георги Първанов и Бойко Борисов. Замитате проблемите под килима, така нападна опонентите си Маргарита Попова от ГЕРБ. Ако бяхте взели мерки при присъединяването към ЕС щеше да ни бъде много по-лесно за Шенген.

Водещи новини

Още новини