Агенцията на шефката на кабинета на Бойко Борисов измерва резултатите

  • 15 октомври 2011 21:15

  • 6134
  • 24
Агенцията на шефката на кабинета на Бойко Борисов измерва резултатите
©

Шефката на кабинета на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г прави социологическото проучване, което съпътства дебата по БТВ. Това заяви Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска по време на президентския дебат. Маркет Линкс е компанията, която Румяна Бъчварова преди да поеме поста в МС оглавяваше.

Ние сме частна медия и приемаме оферти от на-ниската цена, реагира веднага водещия Виктор Николаев. След рекламната пауза обаче настана суматоха. Анна Цолова и Виктор Николаев го удариха на молба към Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска да даде друга агенция, на която телевизията да плати и да направи паралелно проучване. Калфин обаче отговори, че предпочита проучването да бъде направено от агенция която не обслужва ГЕРБ. В крайна сметка от БТВ решиха да съобщят резултатите от проучването на следващия ден. При отчитането на вота единият кандидат събра 33,8% от доверието на хората, втория 18,3, а третия 18,0 на сто. Зад кои имена обаче се крият тези цифри не стана ясно.

Последвайте канала на

Novini.bg
6134 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
adelina

2011.10.16 | 23:24

24
А какво ще кажете за това, че от как Герб са на власт ...всички дела за неизплатени възнаграждения се бавят и съда не прави нищо ..., макар че тези дела трябва да са по бързата процедура така наречена чл.310.и знаете ли защо е така понеже Герб се храни с парите на тези хора....Ще попитате как - просто е ...шефовете на фирми вместо да си платят на служителите дължимите суми, заработени с къртовски труд, ги дават за кампанията на Герб..., нестига това ами дори стават членове на въпросната партия, и защо - естествено за да получат политически чадър ...и не стига това ами сплашват хората да не водят дела срещу тя- защото това било борба с властимащите...и пример ще ви дам Става дума за един г-н от листата на Герб в град Дупница...въпростият Ивайло Константинов, собственик на ред Фирми най- голямата между които е Юнион ивкони....същата тази фирма дето преди беше поддръжник на ДПС и чиито автобуси безплатно возеха турските граждани с български паспорти на така наречения изборен туризъм да гласуват за партията, на която симпатизират..... Сега този г-н Константинов вече е член на Герб - поредната фурнаджииска лопата...и Г-н Плевналиев ми твърди че тази партия е от честни хора... Здравейте всички, които имате да получавате пари от фирма Юнион ивкони - която ви мами с години...имам да ви съобщя само едно- стане ли Ивайло Константинов общински съветник сте загазили ....защо, защото не само че няма да си вземете парите, ами и защото тогава властта му ще е още по -голяма ...защото като член на партия ГЕРБ той е от богопомазаните... много ми е интересно тези от ГЕРБ дето се бият в гърдите, че не крадат- как става този номер при положение, че един нередовен платец като Ивайло Константинов е в техните редици...Ей г-н Константинов кога най- после ще си платиш дълговете на хората дето работят за теб за без пари...и може ли да питам аз, г-н Бойко Борисов, защо приема пари от човек като Константинов...не го ли е срам с неизплатените заплати на служителите на ЮНИОН ИВКОНИ да си прави предизборните агитки....срам и позор...А и още нещо г-н Борисов защо така изведнъж от как Константинов е член на вашата партия делата срещу него са замразени и се бавят...или точната дума е се потулват и се влачат, че като спечелите да бъдат анулирани чрез рекет и шантаж.....нали уж доклада на ЕС за съдебната ни система е лъжа и тя функционира много добре ... ЕХ БЪЛГАРИЙО ЗА ТЕБЕ ТЕ УМРЯХА.....АМА ЗАЩО ЛИ СА СЕ ТРЕПАЛИ...НЕ СИ Е ЗАСЛУЖАВАЛО, ПОНЕЖЕ СЕГА НИ УПРАВЛЯВАТ ХОРА, ЗА КОИТО ИДЕАЛИТЕ НА ЛЕВСКИ И БОТЕВ СА ГЛУПАВИ ХИМЕРИ...АМА НЯМА КАК ДА НЕ Е ТАКА- ТУК СТАВА ДУМА ЗА ЕДНИ МНОГО ВАЖНИ ЛОБИТА И КУПИЩА ПАРИ, ДЕТО ТРЯБВА ДА ВЛЕЗАТ В НЕЧИИ ДЖОБ...ЧУДНО В ЧИЙ...........
=-0

2011.10.16 | 23:24

23
А как един обикновен водещ знае какви са финансовите оферти на агенциите ? Това се знае само от финансистите на медията.Просто е излязъл от ситуацията с това оправдание,което са му издиктували в ухото от апаратната на редакторите.
обективно

2011.10.16 | 23:23

22
Беше смешно че са избрали агенцията с най-ниска цена. Че те и досега обществените поръчки се печелиха от фирми с най-ниска цена. Защо ли? Защото хората на властта по места правят възможното за да дадат инфо така че офертите да бъдат по-ниски!

2011.10.16 | 14:45

5
to nqma zna4enie 4e ofertata e nai-niska, vajnoto e posle aneksite da sa visoki - recepta za zabogatqvane

2011.10.16 | 23:23

21
То има ли нещо в тая държава, което да не е на Боко ? Той унищожи всичко, което не е !
Гого

2011.10.16 | 23:23

20
Сигурно ако реши да му измери умствения капацитет на премиера ще открие че се събира на дискета от 1.44MB Голяма кратуна но за жалост празна или както казват хората шамандура за г-н Б.Б е по е по важно колко му е рейтинга отколкото какъв е стандарта на живот във България. Човека просто иска да преоткрием каменната ера.
АЦИ

2011.10.16 | 23:23

19
Б.Б. ОТНОВО ИСКА ДА МАНИПОЛИРА ЗРИТЕЛИТЕ НА БТВ.НО НАЛИ ИБТВ Е НЕГОВА Т.Е. НАЛИ СИ ГОВОРИ С ТЯХ ПО ТЕЛЕФОНА. БОКО ВЪРВИ СИ СТАВАТЕ СМЕШНИ.
НЕРАЗБРАЛ

2011.10.16 | 23:22

18
АЗ ТАКА И НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА РЕЗУЛТАТА ОТ ДЕБАТА BTV ЛИ ГО СТЪКМИХА ИЛИ АГЕНЦИЯ? Той и дебата си беше посредствен - две двойки от БСП с/у Тефлоновия. Човека на Тефлоновия и да се изложи пак ще го изкарат водещ по рейтинг. Спете спокойно деца, Бойко бди!
ОТДАВНА РАЗБРАЛ

2011.10.16 | 23:22

17
Пък сега като се замисля що да гласуваме. Той и Ал Гор спечели народния вот, ама съда го не призна и си избра друг. Той и Бойко що не си го назначи президента, чудна работа. А то плакати, кампании. Колко му е да си приеме и една нова конституция. Пък може и да го е страх човека, че докато я стъкми няма да има време за футбол???
Brave heart

2011.10.16 | 23:22

16
eRepublik е една доста актуална социална интернет игра. Играят я повече от 200 000 души от над 50 страни.Там можеш да станеш военен, можеш да станеш политик, президент на държавата, журналист, посланник, работиш, тренираш общо взето все неща които можеш да правиш и в реалния живот В момента еБългария е в такова положение, че търси нови играчи за нейното развитие, защото изоставаме спрямо другите държави. В момента водим тежка война със Сърбия и всеки нов играч регистрирал се ще ни е от голяма полза, така че нека всеки, който иска да стане част от нашето интернет общество и да помогне на еБългария (която в момента се състои от 8-9 хиляди души) да се регистрира от тук: http://www.erepublik.com/en/referrer/Brave+heart_95 самата игра можете да видите тук: http://www.youtube.com/watch?v=3J8SShEWavw
избирател

2011.10.16 | 23:21

15
Страшно посредствен дебат, както между другото беше и първия. През цялото време имах чувствто, че водещите водят без предварителен сценарий и на момента измислят как да продължат. Това със социологическата агенция беше едно голямо недоразумение. Как може да избереш някоя, просто защото давала най-малка цена? По тази логика агенция, приближена до някой от кандидатите, който и да е той, може да даде най-малката цена и по този начин да манипулира общественото мнение. Отговорът беше, че те били частна медия и те решавали, но и аз утре ще реша вече да не гледам телевизията им, а както знаем, негово ВЕЛИЧЕСТВО ЗРИТЕЛЯ е най-важен. Колкото до кандидатите, има една приказка - хвани единия, блъсни другия. Някакви постоянни нападки от страна на кандидатите, не изслушването един друг. Направи ми много лошо впечатление опита за изолиране на Миглена Кунева от дебата в полза на кавгите между другите двама. Плевненлиев ми се набива все повече на очи, като един постоянно мънкащ и мрънкащ човечец без собствено мнение, незнаещ къде се намира и за какво се бори, като го чуя с негово "модерен президент" и "модерна България" ми идва до гуша. Навън се гърмят бомби, излизат тълпи от недоволни хора, но него това не го интересува, хората искали да му стиснат ръката. За Калфин нямам коментар, по-скоро ми направи положително впечатление. Миглена Кунева ми направи впечатление като един страшно интелигентен човек. Но като цяло слаба "бира" бяха и двата дебата по ТВ7 и БТВ.

Добави коментар

Водещи новини