Борисов: Догодина хората ще пият кафе в Пловдив, после ще отскачат до Бургас

  • 14 октомври 2011 17:52

  • 13943
  • 73
Борисов: Догодина хората ще пият кафе в Пловдив, после ще отскачат до Бургас
© Интернет

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заедно с еврокомисаря за регионална политика Йоханес Хаaн присъстваха на официалното откриване на пътен възел „Стара Загора", който е част от ЛОТ 2 на АМ „Тракия".

Те пристигнаха с хеликоптер и от въздуха направиха обстоен оглед на „пътната детелина", която отговаря на всички технологични съвременни изисквания за подобно пътно съоръжение.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обясни, че програмата на еврокомисаря за регионална политика Йоханес Хаaн е изключителна наситена с обиколки и огледи на подобни съоръжения.

"Ползвам случая, возя го, показваме му, вижда, за да може да плащат по-бързо и да може да строим още повече", коментира Борисов.

Догодина магистрала "Тракия" ще бъде готова до Бургас.
 
„Догодина хората ще си пият кафето в Пловдив, а след това ще отидат да се изкъпят в Бургас”, каза премиерът Бойко Борисов.

Министър-председателят посети Римския стадион в Пловдив, а преди това откри кръстовището на магистрала „Тракия” при Стара Загора.

Борисов каза, че познава добре центъра на Пловдив, където се реновира Римският стадион. Още от студентските му години Борисов е стоял и си е пиел кафето в района.

„Колко много ще се радват хората, че ще ги има тези обекти, ще си пият кафе и ще се обичат”, коментира той.

Последвайте канала на

13943 73

Свързани новини

Коментари 73

Добави коментар
Лапина

2011.11.13 | 13:52

73
Бойко,тиквата -пак е сънувал.Но все още има глупаци които вярват на сънища!Ще ходят до Б-С ако имат екскорт от полицията.
БЪЛГАРИН

2011.10.24 | 16:06

72
няма такъв вариант гн.премиер.С тези цени на горивата които са в момента и тенденцията за тяхното увеличаване+доходите които имаме (средна работна заплата 370 лв) + увеличаващата се безработица,на един средностатистически пловдивчанин ще му трябват около 25% от месечния му доход за да пие едно кафенце на морето и то при условие че работи в стоманоиндустрията или в мината защото там заплатите са около 500 кинта( 1/3 от горивото което израсходва охраната на доган,за което плащаме естествено ние-данъкоплатците а не 200 000-те цигански гласа които искате да вземете от комунягите).А по между другото,то и самолети са измислени гн.премиер, и за същото време което ще отнеме да се стигне от Пловдив до морето,то може да отскочат пловдичани на по бира на бирфеста в Мюнхен,само пари им трябват нали?>
AJ4A

2011.10.17 | 14:27

71
Точно затова всички политици ни предлагат магистрали, АЕЦ-ове, тротоари, вело-алеи, МОЛ-ове и хипермаркети, заводи и труд, но никой и дума не обелва на тема доходи на населението. Защото Доходи = Свобода и Независимост, а те явно не искат и да ис помислят за вариант да хванеш самолета на Райън еър и вместо да дадеш 40 лева за бензин, да дадеш 40 лева и да отлетиш да пиеш кафе на ...... терасата на последния етаж на Ла Ринасченте в Милано (примерно), а не в заведение или в хотел на Несебър, собственост на някой червен капиталист в Несебър, "болен от амнезия" на тема от къде и как е спечелил първия си милион. Това ги обединява всчки кандидати - всички те говорят различни неща, уж възгледите им са коренно протвоположни, но стане ли въпрос за благоденствието на народа, водещо до независимостта на българина, всички стават единни, сякаш са направени от един и същ калъп. Въпросът е ........ кой е "архитекта" на "първообраза", архитекта на калъпа, по който май са направени всичките ни политици, а не само настоящите кандидат-президенти...
аз

2011.10.16 | 23:32

70
Хаха, тоя селянин бойко ме кефи:))) Японците за три години се оправят след цунами, ние тука един път строим :)))) еми така ще е като за нас най-голямото цунами дойде преди 70 години под формата на комунизъм :)))
trunk

2011.10.16 | 23:31

69
Догодина хората ще пият кафе в Пловдив, после ще отскачат до Бургас.... с какви пари ще сане това . Или искате да кажете ,че кафето в Пловдив ще е безплатно и горивото също

2011.10.16 | 23:31

68
Честито българи. След 35 години строене и още 10 години преди това проучване и проектиране е завършена първата българска магистрала. Плозвам случая да поздравя няколко поколения строители и политици, които успяха да завършат това чутовно дело. Да се надяваме че от догодина ще почнат и ремонтите на дупките по вече цялостната магистрала защото иначе вместо да пием кафе ще се налага в Пловдив да ходим на зъболекар. Оптимизма обаче не бива да се губи - ща се развива медицински туризъм. И понеже знам колко много държи настоящия ни вожд и учител Бойко да бъде поздравяван лично - поздравявам го превантивно с пожелание на успее да завърши своя дял от тази магистрала от около 35 километра или нещо такова беше. За 3 години не е лош резултат все пак сме в България.
хаха

2011.10.16 | 23:31

67
А не може ли да пием кафе в Бургас на плажа, пък да отскачаме до Пловдив на пазар :) ей тоя банкянски Бай Ганьо е голям зевзек :D
ечо

2011.10.16 | 23:31

66
за кои хора става въпрос-за чорбаджиите и измамниците натрупали парички само с измами и далаверки.за 80 процента от нас магистралите не са необходими.строим ги да се движат турските тирове по тях май.г-н борисов помислете за обикновените хора а не за такива като теб мастити чорбаджии с дебели портфейли и празни глави.
аз

2011.10.16 | 23:30

65
Бойко мисли за фолк звездите те нали карат x6-ци по тракия и се пребиват та да могат да стигат по - бързо до морето когато ги участват там:))) те много тежки вечери имат там с много участници :)))
еее

2011.10.16 | 23:30

64
При тия цени на бензина май ще отскачат до Бургас с влака.
АБВ

2011.10.14 | 21:52

6
Aко има БДЖ тогава :))

2011.10.16 | 23:30

63
Вие пък,защо взимате отношение?Премиера говори за хората,ние сме само лош материал

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини