Ивайло Калфин: Бих инициирал референдум за шистовия газ

  • 15 октомври 2011 20:08

  • 1235
  • 7
Ивайло Калфин: Бих инициирал референдум за шистовия газ
©

Според Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска правомощията на президента не са малки. Властта на президента го задължава да гарантира конституционността. Работата не е да бъде кукла на конци на министър-председателя, а гарант, че ще се спазва Конституцията.

Това което се случва в България трябва да бъде по закон, а допълнителни правомощия трябва да се търсят в областта държавният глава сам да предизвика референдума, както и да се въведе по-висок праг при отхвърлянето на президентското вето, предложи Калфин. Аз бих инициирал референдум за добива на шистов газ, заяви Калфин. Референдумите са важни, за да знаем, че от нашия глас зависи, заяви Кунева. Референдумът е възможност за пряко участие в държавата, изтъкна Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на. Това е правомощие на президента, но доколкото президента прави предложение пред НС.

Президентските правомощия не трябва да бъдат разширявани. Това заяви по време на президентския дебат Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Според кандидатът на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното до промяна също не трябва да се стига. Конституцията е добре балансирана и работи, изтъкна кандидатът на ГЕРБ.

Президентът е надпартиен и трябва да трасира дългосрочните приоритети пред държавата. Според Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на президента представлява страната има функции на арбитър и в рамките на отбраната и националната сигурност.

Последвайте канала на

Novini.bg
1235 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
мира

2011.10.16 | 13:35

7
недоумявам как един кандидат-президент като Росенчо, няма мнение за шистовия газ! освен "ние сме членове на ЕС, а там има ясни екологични правила", друго не се чува! антибългарин!
Nadpartien

2011.10.16 | 12:13

6
Като един колебаещ се, за кого да дам вота си/най-вероятно той ще е 'пъстър'- не само за един номер бюлетини/ след дебата си мисля, че за президент най-мъжкарски се държа Калфин, след това Кунева и без подкрепата на Попова Плевнелиев се оказва най-слабата душа от шестимата там- и си задавам следния логичен ?- докога ще си избираме 'мижитурки' с ред комплекси да ни водят- това не е ли избор за ръководен състав, за хора лидери, а не 'парашутисти' като Плевнелиев?!
adelina

2011.10.16 | 12:07

5
А какво ще кажете за това, че от как Герб са на власт ...всички дела за неизплатени възнаграждения се бавят и съда не прави нищо ..., макар че тези дела трябва да са по бързата процедура така наречена чл.310.и знаете ли защо е така понеже Герб се храни с парите на тези хора....Ще попитате как - просто е ...шефовете на фирми вместо да си платят на служителите дължимите суми, заработени с къртовски труд, ги дават за кампанията на Герб..., нестига това ами дори стават членове на въпросната партия, и защо - естествено за да получат политически чадър ...и не стига това ами сплашват хората да не водят дела срещу тя- защото това било борба с властимащите...и пример ще ви дам Става дума за един г-н от листата на Герб в град Дупница...въпростият Ивайло Константинов, собственик на ред Фирми най- голямата между които е Юнион ивкони....същата тази фирма дето преди беше поддръжник на ДПС и чиито автобуси безплатно возеха турските граждани с български паспорти на така наречения изборен туризъм да гласуват за партията, на която симпатизират..... Сега този г-н Константинов вече е член на Герб - поредната фурнаджииска лопата...и Г-н Плевналиев ми твърди че тази партия е от честни хора... Здравейте всички, които имате да получавате пари от фирма Юнион ивкони - която ви мами с години...имам да ви съобщя само едно- стане ли Ивайло Константинов общински съветник сте загазили ....защо, защото не само че няма да си вземете парите, ами и защото тогава властта му ще е още по -голяма ...защото като член на партия ГЕРБ той е от богопомазаните... много ми е интересно тези от ГЕРБ дето се бият в гърдите, че не крадат- как става този номер при положение, че един нередовен платец като Ивайло Константинов е в техните редици...Ей г-н Константинов кога най- после ще си платиш дълговете на хората дето работят за теб за без пари...и може ли да питам аз, г-н Бойко Борисов, защо приема пари от човек като Константинов...не го ли е срам с неизплатените заплати на служителите на ЮНИОН ИВКОНИ да си прави предизборните агитки....срам и позор...А и още нещо г-н Борисов защо така изведнъж от как Константинов е член на вашата партия делата срещу него са замразени и се бавят...или точната дума е се потулват и се влачат, че като спечелите да бъдат анулирани чрез рекет и шантаж.....нали уж доклада на ЕС за съдебната ни система е лъжа и тя функционира много добре ... ЕХ БЪЛГАРИЙО ЗА ТЕБЕ ТЕ УМРЯХА.....АМА ЗАЩО ЛИ СА СЕ ТРЕПАЛИ...НЕ СИ Е ЗАСЛУЖАВАЛО, ПОНЕЖЕ СЕГА НИ УПРАВЛЯВАТ ХОРА, ЗА КОИТО ИДЕАЛИТЕ НА ЛЕВСКИ И БОТЕВ СА ГЛУПАВИ ХИМЕРИ...АМА НЯМА КАК ДА НЕ Е ТАКА- ТУК СТАВА ДУМА ЗА ЕДНИ МНОГО ВАЖНИ ЛОБИТА И КУПИЩА ПАРИ, ДЕТО ТРЯБВА ДА ВЛЕЗАТ В НЕЧИИ ДЖОБ...ЧУДНО В ЧИЙ...........
информиран

2011.10.16 | 12:04

4
Как никой не се сети веднага и на място да реагира когато водещите обявиха агенция Маркет линкс че ще измерва одобрението на зрителите и ще покаже кой е победител? За справка до 2009 година, собственик и изп. директор на Маркет линкс е Румяна Бъчварова. Днес тя е началник на кабинета Борисов?! не мога да повярвам, че се случва всичко това по най-долния начин.
Brave heart

2011.10.16 | 00:08

3
eRepublik е една доста актуална социална интернет игра. Играят я повече от 200 000 души от над 50 страни.Там можеш да станеш военен, можеш да станеш политик, президент на държавата, журналист, посланник, работиш, тренираш общо взето все неща които можеш да правиш и в реалния живот В момента еБългария е в такова положение, че търси нови играчи за нейното развитие, защото изоставаме спрямо другите държави. В момента водим тежка война със Сърбия и всеки нов играч регистрирал се ще ни е от голяма полза, така че нека всеки, който иска да стане част от нашето интернет общество и да помогне на еБългария (която в момента се състои от 8-9 хиляди души) да се регистрира от тук: http://www.erepublik.com/en/referrer/Brave+heart_95 самата игра можете да видите тук: http://www.youtube.com/watch?v=3J8SShEWavw
ечо

2011.10.16 | 00:08

2
за шистовия газ може би наистина е грешка но още по голяма грешка е че искате да сте президент на България с гласове от анадола и хора които дори не знаят български и на митингите си говорят на турски-как спите дпокойно вие и хората като вас незнам.вие сте образован и умен човек но как приемате тази подкрепа незнам.на ваше място бих заявил публично че не се нуждаете от подкрепата им и съм сигурен че ще спечелите много двойно и тройно повече гласове от нас българите включително и моя-но при това положение съжалявам и не ви пожелавам успех а напротив.
kinesiotapebg.eu

2011.10.15 | 23:54

1
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини