Спусни се уверено във всяко приключение с нов смарт часовник

share

Лятото е времето, в което приключенският ни дух се освобождава от „оковите“ на ежедневието и ни отвежда на неподозирани места. Можем например да се впуснем в маратонско бягане по брега на морето. Или пък да се изкачим на някой български връх и да се опитаме да обхванем с поглед необятната шир наоколо. Също и да се изгубим нарочно из уличките на някой средиземноморски град, само за да усетим искрената радост, когато отнякъде зърнем брега.

И точно в момента, в който сме потънали в красивата гледка, чуваме отнякъде звъна на собствения си телефон. Някъде в дъното на раницата, в някой от джобовете, труден за достигане точно в този съвършен миг. Но как да се престорим, че не го чуваме, като искаме да споделим с целия свят красотата, която в момента се е разстлала пред очите ни?

Е, новите технологии решават (почти) всякакви проблеми, включително и този - да имаш телефон, но да не трябва да го търсиш в багажа. Разбира се, става дума за смарт часовниците, които съчетават в себе си функционалностите на умен часовник с услугите на мобилен телефон, за да ни придружават навсякъде и да са доверен партньор в приключенията.

Три нови модела се открояват сред изобилието от предложения и всеки от тях има своите и естетически, и функционални предимства, а сега можете да ги вземете на лизинг с 0% лихва и с удължена гаранция от 2+1 години от А1

Huawei Watch GT4 например стои изключително добре на ръката заради стилния си дизайн в няколко модерни цвята - млечно зелено, сребърно, сиво, златно, графитено. Дългият живот на батерията му - до две седмици, го прави идеален за пътешествия и авантюри, а 24-часовият режим на анализ на здравните показатели ще е наистина полезен за сериозно трениращи хора и маратонци. Измерванията за спортуващи са изключително прецизирани, благодарение на 100-те различни спортни дейности, които устройството следи - освен традиционния джогинг и фитнес, можете да измервате показателите си и по време на езда, плуване, спортно ходене и много други. 

Софтуерът на часовника е съвместим както с телефони с операционна система Android, така и с iOS, а с интелигентния асистент можете да отговаряте и отхвърляте входящи повиквания, да изпращате персонализирани бързи отговори и да преглеждате историята на обажданията, за да улесните живота си и да не се отклонявате от приключението си.

Черният титаниев Samsung Galaxy Watch5 Pro пък има незаменима за планинските колоездачи функция - GPS проследяване на маршрута завой след завой. С опцията за Trackback часовникът ще ви помогне да се върнете обратно по маршрута, който сте изминали. Цялостният анализ на съня пък ще ви даде ясна картина за периода на възстановяване, който е неразривно свързан с доброто представяне на всеки спортист.

Устройството е снабдено и с BioActive сензор, който следи сърдечния ритъм, сърдечно-съдовия статус и записва стойностите на кръвното налягане. Така много по-лесно може да се проследи тенденция за постоянно ниско или високо кръвно налягане. 

А за всички, които търсят разнообразие и стил - Smart Watch Xiaomi S3 е подходящият избор. Не само заради разнообразните си функции, но и заради възможността лесно да сменяте каишките и цялостната визия на часовника. Той е верен асистент при проследяване на телесните показатели и удобен помощник при провеждане на bluetooth разговори през самото устройство. Снабден и с още много инструменти като хронометър, фенерче, таймер, компас, жироскоп, които ще са полезни на всеки, приел планината и преходите като свой начин на живот. 

През целия месец юни смарт часовниците се предлагат с удължена гаранция 2+1 години на лизинг с 0% лихва с план Unlimited Ultra от А1.

(платено съобщение)

Водещи новини

Още новини