Войната в Украйна: ДЕН 3

  • 26 февруари 2022 12:11

  • 68545
  • 73
Войната в Украйна: ДЕН 3
© Novini.bg

Novini.bg следи на живо за вас руското нахлуване в Украйна и световните реакции по темата. 

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 14691

Последвайте канала на

20:55 | 26 февруари 2022

Паси: Трябва да поканим американски войници в България

„Трябва да си дадем сметка, че това е феноменална трагедия и то такава трагедия, за която ние си мислехме, че е останала завинаги в историята”. Това каза за случващото се в Украйна бившият външен министър Соломон Паси, цитиран от Нова телевизия.

Прочети още...
20:04 | 26 февруари 2022

Все по-голяма е вероятността Русия да бъде изключена от системата SWIFT

Дискусиите между страните членки на Европейския съюз за изключване на Русия от международната система за разплащания SWIFT са близо до постигане на утвърдително решение, каза днес служител от канцеларията на френския президент, цитиран от Ройтерс.

Прочети още...
19:54 | 26 февруари 2022

Володимир Зеленски: Успешно отблъснахме вражеските атаки

Успешно отблъснахме вражеските атаки, това каза украинският президент Володимир Зеленски, цитиран от БНР. „Устояхме и успешно отблъснахме вражеските атаки, боевете продължават в много градове и райони на страната", каза още държавният глава в центъра на Киев.

Прочети още...
19:46 | 26 февруари 2022

Руснаците не влязоха в Киев, боевете продължават

Съдбата на украинската столица се решава в тези часове. Украинските сили в Киев удържат руските атаки. От другата страна - руските военни части опитват да превземат правителствените сгради в центъра на града. Тежки боеве има в много украински градове, пише NOVA.

Прочети още...
19:11 | 26 февруари 2022

Руското посолство за затварянето на въздушното ни пространство: Политически маньоври

Руското посолство у нас излезе с позиция относно затварянето на въздушното пространство на България за руските авиационни компании. В публикация във Facebook от мисията припомнят разговори с българските партньори, „оплаквали се от намаляването на броя на руски туристи на местните курорти”.

Прочети още...
18:56 | 26 февруари 2022

Ивайло Калфин: Трудно ще се промени бързо зависимостта на Европа от руските енергийни източници

"Трудно може незабавно да се промени зависимостта на Европа от Русия за енергийни източници", това каза в "Офанзива“ бившият министър на външните работи Ивайло Калфин. Според него светът вече е много по-различен и неспокоен след тази руска агресия над Украйна и мащабна война в Европа. Той не е очаквал, че това ще се случи."Санкциите към Руската федерация са широки, засягат банки, руската държава, но личностните санкции имат символно значение. Те показват, че Путин и Лавров са смятани за виновни за случващото се", отбеляза Калфин

Прочети още...
18:56 | 26 февруари 2022

Песков: Сайтът на Кремъл е под постоянна кибератака

Администрацията на президента Путин постоянно трябва да се справя с атаки срещу сайта на Кремъл, заяви говорителят на руския държавен глава Дмитрий Песков на пресконференция, предава бТВ.

Прочети още...
18:37 | 26 февруари 2022

Румен Гечев: Руската агресия е отговор на агресията на Украйна към жителите на Луганск и Донецк

"Утре БСП ще обсъди ситуацията с Украйна и ще излезем с декларация, но сме против санкциите, защото в историята е доказано, че те не работят. Агресията на Русия е отговор на агресията на украински части спрямо жителите на Луганск и Донецк", това каза в "Офанзива“ депутатът от БСП и бивш министър на икономиката проф. Румен Гечев.

Прочети още...
18:37 | 26 февруари 2022

Димитър Гърдев: Путин цели нов световен ред, нова архитектура на сигурността

Днес и Съединените щати се присъединиха към санкциите наложени на Владимир Путин и външния министър на Русия Сергей Лавров. Амбициите на Путин се простират извън Украйна, той иска нов световен ред, нова архитектура на сигурността, в която Русия да има определяща роля. Това каза в "Офанзива“ председателят на комисията по външна политика в 46-ото Народно събрание и международен секретар на "Има такъв народ" Димитър Гърдев.

Прочети още...
18:08 | 26 февруари 2022

Правителството откри информационен портал за напускащите Украйна

Българското правителство откри единен информационен портал в помощ на напускащите Украйна.Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Прочети още...
17:57 | 26 февруари 2022

Премиерът: Изчакваме свободни коридори, за да евакуираме българските ни съграждани от Украйна

Изчакваме свободни коридори, за да евакуираме българските ни съграждани. Това заяви на брифинг премиерът Кирил Петков.„Има голяма динамика в случващото се в момента. Руските войски се движат доста интензивно, сменят се посоките. В различни части на Киев положението е различно. Уверявам, че МВнР има работещ щаб, който ежеминутно комуникира с Посолството ни в Киев, с другите посолства, с автобусите. Два автобуса ще бъдат паркирани до няколко минути в посолството. Нещата са оперативни, под контрол и с много добра комуникация“, увери той.

Прочети още...
17:08 | 26 февруари 2022

Олена Коцева: В момента се водят жестоки боеве около столицата, но и в Киев

"Войната продължава в Украйна 8 години. Има 15 000 загинали. В момента се състояг жестоки боеве не само в покрайнините на Киев, но и в самия град". Tова каза в "Офанзива" председателката на Украинските сдружения в България Олена Коцева.

Прочети още...
16:59 | 26 февруари 2022

Панайотов: Путин иска да възкреси величието на Съветския съюз

Владимир Путин иска да възкреси величието на Съветския съюз. И да накара света да се страхува от Съветския съюз, както е ставало. Това коментира в „Офанзива с Любо Огнянов” бившият министър на отбраната Георги Панайотов. „Искам да изразя уважението и възхищението си към украинския народ. И към лидерите на Украйна, към украинското държавно ръководство. Тези хора обичат родината си, защитават я, пазят я, умират за нея. Това предизвиква възхищение и уважение”, подчерта той.

Прочети още...
16:58 | 26 февруари 2022

Захарова: Разговори с Украйна ще има само след демилитаризация и денацификация

Външната политика на Русия няма да се промени след решението на Комитета на министрите на Съвета на Европа да спре правата ѝ в организацията.

Прочети още...
16:53 | 26 февруари 2022

В Украйна са разположени и чеченски бойци

Чеченският лидер и съюзник на руския президент Владимир Путин, Рамзан Кадиров потвърди разполагането на чеченски бойци в Украйна, предаде Ройтерс, цитирана от Нова телевизия.

Кадиров каза, че добре екипираните чеченски бойци не са понесли досега никакви загуби и са превзели украински военен обект.

Прочети още...
16:47 | 26 февруари 2022

Русия затвори за корабоплаване северозападната част на Черно море

Украинската гранична охрана съобщи днес, че Русия е затворила за корабоплаване северозападната част на Черно море, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс.

"Присъствието на плавателни съдове и самите кораби в тази зона ще бъдат считани за терористична заплаха", посочи в изявление украинската гранична служба.

Прочети още...
16:23 | 26 февруари 2022

Кремъл: Подновихме настъплението си в Украйна

Руските войски са подновили настъплението си в Украйна, след като вчера президентът Владимир Путин е спрял офанзивата в очакване на преговори с Киев, които така и не са се състояли, заяви Кремъл, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.

Както Путин, така и украинският му колега Володимир Зеленски говориха за възможни преговори вчера, но Украйна заяви, че сблъсъците с нахлуващите руски войски са продължили и снощи, и днес. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че след заповедта на Путин руските войски са влизали в сблъсъци само с "групи националисти" и не са се сражавали с редовните украински сили

Прочети още...
15:28 | 26 февруари 2022

Защо Украйна е важна?

Защо Украйна има значение? Защо американците искат да я завземат от осем години и защо си я пазят Русия?

Прочети още...
15:11 | 26 февруари 2022

Кличко наложи нов вечерен час в Киев - всеки по улиците след 17.00 ч. се счита за враг

Кметът на Киев Виталий Кличко промени диапазона на комендантския час в украинската столица заради настъпателните руски бойни действия, съобщи самият той в "Туитър". "За по-голяма сигурност и по-ефективна отбрана на столицата от днес, 26 февруари, вечерният час ще действа от 17:00 часа до 08:00. Тези ограничения се налагат до сутринта до 28-и февруари", написа той.

Прочети още...
14:50 | 26 февруари 2022

Зеленски: Във всеки наш град окупаторите получават твърд отпор

Украинският президент Володимир Зеленски увери във видеообръщение, че във всеки град руските сили получават твърд отпор, предаде БТА, цитирайки агенция Укринформ.

Прочети още...
14:28 | 26 февруари 2022

Русия ограничава полетите на българските авиокомпании

Русия ограничава полетите на авиокомпании от България, Полша и Чехия заради неприятелските решения на техните авиационни власти. Това съобщи "Росавиация", цитирана от Нова телевизия.

Русия затваря въздушното си пространство за самолети от България, Полша и Чехия, съобщава ТАСС. „Полети от тези страни могат да бъдат осъществявани само със специално разрешение на „Росавиация“ и Министерството на външните работи (на Русия)“ и влиза в сила от днес в 15:00 ч. московско време, се казва в съобщението.

Прочети още...
13:59 | 26 февруари 2022

PornHub спря достъпа на руснаците до съдържанието си

Най-посещаваният сайт в света Pornhub спря достъпа на руснаците до съдържанието си, съобщава Reddit, цитиран от Нова телевизия. 

Страницата със съдържание за възрастни не може да бъде заредена на територията на Руската федерация

Прочети още...
13:32 | 26 февруари 2022

Италия подкрепя изключването на Русия от разплащателната система СУИФТ

Италианският премиер Марио Драги е подкрепил в телефонен разговор с Володимир Зеленски идеята за изключване на Русия от глобалната разплащателна система СУИФТ. Това заяви в "Туитър" президентът на Украйна, цитиран от Ройтерс. 

"Това е началото на нова страница в историята на нашите държави", написа Зеленски.

Прочети още...
13:30 | 26 февруари 2022

Франция задържа руски кораб по подозрение, че е собственост на фирма, станала обект на санкции

Търговски кораб, превозващ автомобили към Санкт Петербург, за който се подозира, че принадлежи на руска фирма, станала обект на санкции на ЕС, е бил отклонен към пристанището Булон сюр Мер, съобщиха днес френските власти, цитирани от Франс прес.

Дългият 127 метра кораб „Балтик лийдър“, потеглил от Руан и плаващ под руски флаг, е бил ескортиран от плавателни съдове на френските митници, жандармерия и военноморски сили.

Прочети още...
12:59 | 26 февруари 2022

Медведев: Русия вече не се нуждае от дипломатически отношения със Запада след санкциите срещу Москва

Русия вече не се нуждае от дипломатически отношения със Запада, след като той въведе санкции срещу Москва заради военната й операция в Украйна, заяви днес в социалната мрежа "ВКонтакте" бившият руски президент Дмитрий Медведев, предаде Ройтерс.

Руската операция в Украйна ще приключи тогава, когато бъдат постигнати целите, поставени от президента Владимир Путин, изтъкна Медведев.  

Прочети още...
12:28 | 26 февруари 2022

Турският Червен полумесец изпрати 5 тира хуманитрани помощи за Украйна

От Турция потегли първият конвой с помощи, които турският Червен полумесец изпраща на украинското население в засегнатите от руската инвазия райони по искане на Украинския червен полумесец, предава БТА.

Председателят на турската хуманитарна организация д-р Керем Кънък заяви, че конвоят се състои от пет тира, натоварени с палатки, одеяла, храни, вещи от първа необходимост, хигиенни препарати.

Прочети още...
12:24 | 26 февруари 2022

Украинските сили са отблъснали руско нападение в Лвовска област, заяви кметът на Лвов

Украинските сили са отблъснали руска атака край западния град Броди в Лвовска област, заяви днес кметът на Лвов в чат услугата "Телеграм", предаде Ройтерс. 

"Руснаци кацнаха с три вертолета близо до Броди в 9 часа. Около 60 души", заяви кметът Андрий Садови. 

Прочети още...
11:44 | 26 февруари 2022

Най-малко 198 украинци, сред които три деца, са загинали от началото на руското нахлуване

Най-малко 198 украинци, сред които три деца, са загинали от началото на руското нахлуване, заяви днес украинският здравен министър Виктор Ляшко, цитиран от Укринформ.

От съобщението на Ляшко не е ясно дали става дума само за цивилни, отбелязва Ройтерс. 

Прочети още...
11:33 | 26 февруари 2022

Руският медиен регулатор забрани да се използва думата "нашествие" за военната операция в Украйна и да се съобщава за цивилни жертви

Медийният регулатор на Русия нареди днес на националните медии да заличат от емисиите си всякакви информации за убити цивилни от руската армия в Украйна. Забранява се също така употребата на термините "нашествие", "настъпление" и "обявяване на война", предаде Франс прес.

"Подчертаваме, че само официалните руски източници разполагат с актуална и надеждна информация", заяви в комюнике Роскомнадзор.

Прочети още...
11:03 | 26 февруари 2022

Експерт по сигурността: Войната в Украйна е дълго подготвяна

Това е една дълго подготвяна операция, планирана и изчислявана с години. Разговорите и преговорите, които се водиха, явно са били просто параван. Това заяви експертът по сигурността у нас Йордан Божилов в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

По думите му Русия използва изключително масирана военна атака от всички страни.

Прочети още...
10:43 | 26 февруари 2022

Виталий Кличко: Десетки хора, сред които деца, бяха ранени при среднощните боеве за Киев

Десетки хора, сред които деца, бяха ранени при среднощните боеве за Киев, заяви тази сутрин кметът на украинската столица Виталий Кличко, предаде Ройтерс.

Към 06:00 ч. местно време са ранени 35 души, сред които деца, съобщи Кличко. От думите на кмета не става ясно дали има предвид само цивилни. 

Прочети още...
10:35 | 26 февруари 2022

От кръга на Путин: Смята, че само с война ще задържи властта

Цялата война в Украйна има вътрешнополитическа цел за руския президент Владимир Путин, коментира в ефира на bTV журналистът от международния разследващ сайт „Белингкат“ Христо Грозев.

Прочети още...
10:32 | 26 февруари 2022

Лариса Савченко: Цяла Украйна гори

„Цяла Украйна гори. Вече не се стреля само по военни бази, а и по жилищни сгради”. Това каза в ефира на „Събуди се”  Лариса Савченко, жител на Украйна. Тя разказа и как е преминала нощта.

„В Мариупол се водят битки, стрелят и по мирни квартали. Има жертви. Цяла нощ се крием в мазетата, защото ни предупредиха, че ще има атака. Магазините вече са изпразнени. Мислим да се евакуираме, но пътят към Одеса е блокиран”, обясни Лариса Савченко.

Прочети още...
10:28 | 26 февруари 2022

Плевнелиев каза кой ще е следващият украински президент

Според Виктор Юшченко, президент на Украйна 2005 – 2010 г., сценарият на диктатора Путин е да инсталира свой марионетен режим, т.е. президент в Украйна. Името на бъдещия президент на Украйна е Медведчук – това е украински олигарх, близък приятел на Путин, на когото руснаците преди години спретнаха политическа партия и три телевизионни канала, които денонощно бълваха руската пропаганда. Това заяви в студиото на bTV Росен Плевнелиев, президент на България 2012 – 2017 г., който е провел разговор с Юшченко.

Прочети още...
10:26 | 26 февруари 2022

Тагарев: В Киев вървят боеве в градски условия

„Доколкото можах да се запозная от медиите – в Киев вървят боеве. Практически в градски условия. Русия се опитва да атакува не само от северозапад, но и от юг. Москва обаче не успя да постигне бързия и решителен успех, на който предполагам се е надявала. Предстоят много тежки боеве през следващите няколко дни”. Това заяви пред Нова бившият служебен министър на отбраната професор Тодор Тагарев.

Прочети още...
10:11 | 26 февруари 2022

Байдън подписа меморандум за незабавно предоставяне на военна помощ на Украйна в размер от 600 милиона долара

Американският президент Джо Байдън подписа мeморандум за предоставяне на незабавна военна помощ на Украйна в размер от 600 милиона долара, предаде ДПА.

Американският лидер предприема тази стъпка на фона на настъплението на руските сили към украинската столица Киев.

Прочети още...
10:00 | 26 февруари 2022

Руска ракета порази жилищен блок в Киев

17-етажен жилищен блок в киевския „Лобановски проспект 6А“ е бил ударен от руска ракета, съобщиха украинските власти. По първоначални данни загинали няма, но е в ход операция по евакуацията на сградата.

Прочети още...
09:42 | 26 февруари 2022

Макрон: Тази война ще се проточи и ние трябва да се подготвим за нея

Тази война ще се проточи и ние трябва да се подготвим за нея, заяви днес френският президент Еманюел Макрон, предаде Франс прес. Френският лидер съобщи също така, че правителството подготвя план за справяне с неблагоприятните икономически последици от украинската криза.

Прочети още...
09:17 | 26 февруари 2022

Зам.-министър посреща украински бежанци на ГКПП Дуранкулак. Евакуираните разказват за ужаса от гърмежите

Малко след 8:00 часа на ГКПП Дуранкулак заместник-министърът на транспорта Владимир Върбанов посрещна първите два автобуса с общо около 60 български и украински граждани, идващи от Украйна. Автобусите са тръгнали от Генералното консулство на България в Одеса около 15:00 часа вчера, каза Върбанов. Крайната им спирка е Варна. 

Евакуираните разказват, че са били ужасени от гърмежите. Имат роднини в засегнатите от военните действия райони и искат да се върнат при тях, но не знаят кога това ще бъде възможно. В България ще отседнат при близки.

Прочети още...
08:59 | 26 февруари 2022

Над 100 000 души вече са напуснали Украйна

Над 100 хиляди души вече са напуснали Украйна. От ООН предупреждават, че броят на бежанците може да надхвърли 5 милиона души.

Мъже на възраст между 18 и 60 години, украински граждани вече не могат да напускат страната си - докато действа закона за военно положение. За това предимно деца, жени и възрастни хора се опитват да преминат границите на съседните държави.

Прочети още...
08:36 | 26 февруари 2022

Съветник на Зеленски съобщи къде се водят тежки сражения в Украйна

Има боеве тази сутрин близо до южните украински градове Херсон, Николаев и Одеса, съобщи съветник на украинския президент, предаде Ройтерс.

"Има тежки сражения близо до Мариупол, но няма шанс Мариупол да се предаде или да бъде превзет", заяви на брифинг съветникът на украинския презеидент Володимир Зеленски - Михайло Подоляк.

Прочети още...
08:27 | 26 февруари 2022

Първите евакуирани българи от Украйна пристигнаха у нас

Първите евакуирани българи от Украйна пристигнаха в страната. Те преминаха паспортен контрол на ГКПП „Дуранкулак”. 

От МВнР посочиха, че в автобуса, който е тръгнал от Одеса, пътуват общо 60 души, сред които има и украински граждани. 

Прочети още...
08:17 | 26 февруари 2022

Зеленски: Не вярвайте на фейкове, тук съм

„Не вярвайте на фейкове, аз съм тук!“ – това е основният акцент в краткото видео обръщение в социалните мрежи, което отправи украинският президент Володимир Зеленски тази сутрин. Появиха се фалшиви новини, че ще предадем оръжие. Тук съм, ще защитаваме нашите хора и нашата страна. Да живее Украйна, допълни той. 

На кадрите той е в униформа, а около него се чуват сирени.

Прочети още...
08:09 | 26 февруари 2022

Франция праща 500 военни в Румъния и 4 военни самолета в Естония

В Естония френското военно присъствие като част от силите на НАТО ще бъде удължено след предвидения срок за смяна там, който беше март. Около 200-250 военнослужещи ще останат там, като това ще са бойци, обучени и оборудвани за водене на бойни действия при изключително студено време. Ще бъдат разположени и четири изтребителя "Мираж 2000".

Прочети още...
07:48 | 26 февруари 2022

Пълна подкрепа за Украйна и сериозни санкции срещу Русия бяха част от посланията на държавите от Б9

Пълна подкрепа за Украйна и налагане на сериозни санкции срещу Русия - това бяха част от посланията от срещата на държавите от формата Б9, която се проведе във Варшава на 26 февруари. Неин домакин беше президентът на Полша Анджей Дуда. Б9 включва страните от източния фланг на НАТО и членки на Европейския съюз - България, Полша, Румъния, Унгария, Литва, Латвия, Естония, Чехия и Словакия. 

Прочети още...
07:25 | 26 февруари 2022

Асад подкрепи Путин относно Украйна и нарече руската офанзива "корекция на историята"

Сирийският президент Башар Асад е разговарял по телефона с руския си колега Владимир  Путин и е подкрепил неговата позиция относно Украйна, се казва в съобщение на сирийското президентство, предаде Ройтерс.

Прочети още...
06:57 | 26 февруари 2022

Зеленски иска Израел да посредничи в конфликта с Русия, а Унгария предложи Будапеща за място на евентуални преговори

Украинският президент Володимир Зеленски е поискал от премиера на Израел Нафтали Бенет да посредничи в конфликта с Русия, предаде Ройтерс, като се позова на украинския посланик в Израел Евхен Корнючук. Той поясни, че от най-малко година се е говорело с израелците да изиграят евентуална посредническа роля в противопоставянето между Русия и Украйна. "Нашето ръководство вярва, че Израел е единствената демократична страна, която има отлични отношения с двете държави", каза дипломатът. Засега говорител на Бенет не е коментирал тази информация.

Прочети още...
06:53 | 26 февруари 2022

Сраженията край украинския град Мелитопол продължават, руски войници са влезли в града

Сраженията край украинския град Мелитопол продължават, групи руски войници са влезли в града и се опитват да превземат критична инфраструктура, това обяви Олександър Старух, ръководител на областната администрация на Запорожка област, предаде украинската агенция Укринформ.

Прочети още...
06:41 | 26 февруари 2022

Канада обяви санкции, визиращи Путин и Лавров, но също и беларуския режим

Канада обяви трети пакет от целенасочени санкции, визиращи по-специално президента на Русия Владимир Путин и руския външен министър Сергей Лавров, но също и режимът на Беларус, предадоха световните агенции. Новината съобщи канадският премиер Джъстин Трюдо.

"Незачитането на президента Путин на свободата, демокрацията, международното право и човешкия живот трябва да имат последствия", каза Трюдо. Той подчерта, че светът е действал по един безпрецедентен, единен и координиран начин спрямо, както той се изрази, сериозната грешка на Владимир Путин. За Путин той каза, че това е един от хората, които носят най-голяма отговорност за убитите и за разрушенията в Украйна.

Прочети още...
06:31 | 26 февруари 2022

Тътен от артилерийски отбстрел се чува отново в Киев

Чест артилерийски обстрел се чува в Киев, предаде Ройтерс, като се позова на очевидци. Украинската армия съобщи във Фейсбук, че руски военни са атакували украинска военна база в столицата, но атаката е била отблъсната. 

Руски военни се опитват и да превземат една от електроцентралите, захранващи града.

Прочети още...
06:26 | 26 февруари 2022

Русия наложи вето на резолюция в Съвета за сигурност на ООН за инвазията в Украйна

Русия наложи вето, както се очакваше, на резолюция в Съвета за сигурност на ООН, в която с най-силни думи се изразяваше съжаление във връзка с руската агресия в Украйна, предадоха световните агенции.

В резолюцията Русия бе призована да изтегли незабавно военните си от тази страна.

Novini.bg
68545 73

Свързани новини

Коментари 73

Добави коментар
Красимир

2022.02.27 | 05:28

73
Наистина някои коментари изглеждат смешни,това не е война още от първите два часа Украйна вече нямаше армия защото им я направиха на пепел руснаците просто искат украинската армия и Украйна като цяло на тяхна страна, даже видях няколко малоумни коментари че американците можели да помогнат със раптори да може ако можеха въобще да излетят не забравяйте че братушките знаят всичко,но все пак ситуацията е много лоша, и ако Путин реши че Украйна не достатъчно тогава ни е спукана работата на всички, и хора повярвайте никое американче няма да посмее да ни помогне,а ние като идиоти си унищожихме армият
Майтапчи Йово

2022.02.27 | 02:12

72
ДжЪрналя, де изчезна коронката с новините бре, олигофрени:)))??? Да не би и тя да е някъде около... Киев, продажни маймуни:)))?!?

2022.02.27 | 01:58

71
Красиви момичета ви очакват на -- Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m
7/10

2022.02.27 | 01:18

70
Окупатори на клипове са украйнците
Видяхте ли новините?

2022.02.26 | 23:13

64
жени и деца приготвят коктейли Моротов за бащите и съпрузите си да се борят срещу Варварите руснаци.
Анонимен

2022.02.27 | 00:32

69
Пожелавам на тролещите за Варварите да дадат спечелените копейки за свещи.
Анонимен

2022.02.27 | 00:32

68
Пожелавам на тролещите за Варварите да дадат спечелените копейки за свещи.
ПОЖЕЛАВАМ НА ТРОЛЕЩИТЕ

2022.02.27 | 00:06

67
ЗА ВАРВАРИТЕ: ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА ИМ ДА ИЗПАДНАТ В СЪЩАТА СИТУАЦИЯ. НОРМАЛНИТЕ ХОРА БОГ ДА ГИ ОПАЗИ.
Анонимен

2022.02.26 | 23:32

65
Това ще се случи и в България ако позволим на българските варвари комунисти да определят политиката на България.

2022.02.27 | 00:02

66
Кво стана с коронаворуса бе ? Майка ви мисирска недъгава ! Гнусни журналя !

2022.02.26 | 16:41

33
„Знам стотици начини да изкарам руската мечка от бърлогата й, но не знам нито един начин да я върна обратно. Никога не дразнете руската мечка” – Ото фон Бисмарк
долния

2022.02.26 | 22:32

63
Глътна таралеж и го изсра,явно таралежа е доста глупав да повярва на крава.
долния

2022.02.26 | 22:31

62
Глътна таралеж и го изсра,явно таралежа не е е доста глупав да повярва на крава.

2022.02.26 | 21:02

57
мечката глътна таралеж .каква глупава мечка

2022.02.26 | 20:56

56
Русия ке падне....баба Ванга
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.02.26 | 20:45

55
Украинците последните три дни добре се справят със събудената мечка! Мечката е само в болните мозъци, обикновения руснак не иска война с Украйна само Путин и корумпираното му правителство я искат! Жалко за руските войници които умират всеки ден в Украйна!
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.02.26 | 20:44

54
Украинците в последните три дни станаха доста добри в това да правят барбекю от руски танкове и окупанти :)
Путин

2022.02.26 | 18:28

50
Ми ходия умъртвявай !!! Ама си смени насраните гащи !!!
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.02.26 | 17:22

38
Колко ли агресора загинаха за 3 дни?!
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.02.26 | 17:13

35
Мечката е хванала бяс, трябва да бъде умъртвена - Божинката :)
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.02.26 | 21:56

61
Първият уволнен за военните "успехи" на руското нахлуване в Украйна. Герасимов - Началник на генералния щаб е уволнен. hahahha

2022.02.26 | 21:47

60
Няколко американски раптора над Москва и всичко е в пепел

2022.02.26 | 21:29

59
След толкова бомбандировки и жертви в Украйна и Киев, Време е Зеленски да отвърне на терористите в Русия и Москва и да им върне бомбите и ракетите!!!!

Добави коментар

Водещи новини