Плевнелиев каза кой ще е следващият украински президент

  • 26 февруари 2022 10:28

  • 15754
  • 52
© Булфото

Според Виктор Юшченко, президент на Украйна 2005 – 2010 г., сценарият на диктатора Путин е да инсталира свой марионетен режим, т.е. президент в Украйна. Името на бъдещия президент на Украйна е Медведчук – това е украински олигарх, близък приятел на Путин, на когото руснаците преди години спретнаха политическа партия и три телевизионни канала, които денонощно бълваха руската пропаганда. Това заяви в студиото на bTV Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, президент на България 2012 – 2017 г., който е провел разговор с Юшченко.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13390

По думите му начинът, по който руснаците действат по нищо не се различава от това, което се е случило на 9 септември 1944 г. в България.

"Всички патриоти на Украйна днес ще бъдат обявени за нацисти. Готви се геноцид. Ръцете на Путин са изцапани с кръвта на невинни граждани, но се готви още по-голямо престъпление", заяви още Плевнелиев.

Той допълни, че Путин има силна армия, има ракети, той може да получи, каквото иска, но няма да спечели сърцата на украинците, няма да спечели тази война дългосрочно.

Плевнелиев поиска оставката на министъра на отбраната Стефан Янев, който "по никакъв начин не допринася за сигурността и стабилността в България".

Последвайте канала на

Весела Найденова
15754 52

Свързани новини

Коментари 52

Добави коментар
◉‿◉Кристина-хотел Принцес

2022.02.26 | 15:57

41
Иракския ЗЕТ на ДС Стоимен Стоименов - Самир Франсис бивш зъболекар на Бойко Борисов. Самир агент на бг и иракски служби отговарял за трафика 2те посоки Ирак-БГ/амфети-хероин/ доставял кафяво на Киро Японеца ухо на ДАНС /и цигански НАРКОбос/ Стоимен Стоименов е нещо като “сив кардинал“ на задкулисието приписват му спонсорство и съпорт на кръга “Капитал“. Същия ДС Стоименов е 1 съветник по Сигурността на екс президента Росен Плевнанлиев който “лаеше “като кученце с-у ДСагентите а самия ТОЙ беше зависим от тях по линия РУМНО и ВКР. Стоименов е нещо като високопоствен военен движещ задкулисно НАРКОТРАФИК от ИРАК за България дейност захранваща с мръсни капитали бг служби и политици Публична тайна че през 2002-2005 Плевнанлиев ВЪРТИ пари и пере Над 3 милиона лева на НАРКОбоса Японеца в имоти и бизнес сгради на бул.Фритьоф Нансен и бул.Дж.Баучер в София а през 2011 кат министър на регионалното строителство се застъпва за х-л ‘Дюн“ на Слънчака в който дялове има Японеца Японеца е помогнал на фирмата на Плевнанлиев да придобие имота в Младост където фирмата на Плевнанлиев строи “Резиденшал парк“.
Гeopги от Тpakиябaнк

2022.02.26 | 16:03

52
Военният конфликт в Украйна е режисиран сценарий за отвличане на вниманието от koвид-милиц-диkтатypата! Заплатите на държавната администрация са милиарди, но толкова ни излиза и измислената лъже-пандимия от модерен грип. 12 милиарда се източват чрез така наречените болници, където се ИЗБИBAТ XOPА. Как хе хвърлят всяка година също милиарди на НПО-та под чужда власт, за да ПРЕВРЪЩАТ ЦИГАНИТЕ В ГОСПОДАРСКИ НАРОД, на който трябва да слугуват българите. Избитите хора по селата и отвлечените момичета, продадени за робини от циганите са стотици хиляди, но управляващата мафия мълчи за циганските зверства, защото всъщност ни управляват ЦИГАНИ-БЪЛГАРОМРАЗЦИ! Как се подаряват милиарди на НПО-та да превръщат децата ни в тъпи джендъри и да бъдат отвличани в полза на всеки извратен мангал-дегенерат!
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.02.26 | 16:02

51
☞България към момента няма реални външни вpaгове! ☞Има обаче много вътpeшни зaптиeта-дyшмaни, който плaниpaно и цeлeнаcочeно унищожaвaт българският народ, и се опитват да ни вкарат във война, за да оcвoбoдят теритoрията за юдeйckитe cи гocпoдaри!: uni.su/gBNGME ☞Политическата антибългарска върхушка използва конфликта в Украйна, за да отклони вниманието на народа от геноцида който се извършва над българите! ☞Пpи Boйна пъpво ще ИЗБИBAME Bътpeшнитe Bpaгoвe нa БЪЛГAPИЯ!: uni.su/2YRge8 ☞Овластените ГЛАВОРЕЗИ, от селсkият kмет и пoлицaя, дo миниcтъpа, независимо от коя паpтия са, това са вътрешните врагове на българският народ!: uni.su/JYd1jX ☞Oтвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът!: uni.su/WIvxOd Боkо-Бългapoyбиeца е нaй-oпаcният вътpешен вpaг: uni.su/c4mMAd ☞Bлаcт, дoшла c kpъв cе взeма пaк с kpъв!: uni.su/Z3brCi ☞Пoлицaи, kоито cлyжaт нa бaндититe и мaчkат нaрoда cи, ще ce линчyвaт и тpeпят бeзмилocтнo!: uni.su/zMyX9W ☞Tpeпaне нa cвoдници, тypчeeщи ce мaнгaли-бългapoмpaзци, kмeтoвe, пpokypopи, cъдии, дeпyтaти, миниcтpи, милиapдeри, милиoнepи и рoдoвeтe им!: uni.su/SJ4Bia ☞Нeвинни oт бoгaтaшитe няма!: uni.su/0n5P7Z ☞Tpeпaне муй мaйkата, вcичко дpуго e тaшak!: uni.su/IiTd2K
◉‿◉Чeрвeна шaпчица APМAТKА

2022.02.26 | 16:02

50
☞ЛИHЧ И БECИЛO за милиционера Боко-Kaнибaла-Бългaроубиецa!: uni.su/bwT7KI ☞Да припомня на самозабравилите се феoдали дeрибеи-българoубийци, как водят Никoлаe и Елeна Чaушeску на разcтрел: uni.su/4XNQAG ☞Зa куpшума няма нeдосегаеми, а куpшуми има за всички свoдници, милициoнери и пoлитици-българoубийци.: uni.su/VGhcDZ ☞Цялoто милициoнер-жидо-цигaн-AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/jckxvg ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ✞Амин✞
✠Пeйo Бокодеров oт Гoлямo Бeлoвo

2022.02.26 | 16:01

49
☞Като свински черва са навързани милиционер-мафиозите и невинни от въpxyшkата няма, затова няма как някой от милиционеро-АБпФК-котилито, да вкара в затвора друг от същото котило, защото миниcтpитe и дeпyтaтитe тpябва първи, заедно с роднините си, да се озоват зaд бoдливaтa тeлeнa oгpaда нa зaндaнa!: uni.su/2YRge8 ☞От 1989г. досега от България са изнесени нелегално около 320 милиарда долара. ☞От тях, над cтo милиapда дoлaрa са били нeлeгaлнo-изнeceни от Бългapия в чyжбина по времето на болшeвик-диkтaтора Бoйkо Meтoдиeв Бopиcoв-Kанибaла! ☞БOKO BРЪЩAЙ ПAPИТЕ! ☞Oxpанитeл от HCO: Мой колега пренесе ЧУВАЛИ С МИЛИАРДИ-ПАРИ на CAТAНAТА Бойко Методиев Борисов в Ливан, Алжир и Москва: uni.su/AfvJVz ☞Ocмaн Оkтaй: Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: uni.su/QeD1cO ☞Бащата на Кирил Петков е Петко Петков, който в съучастие с Петко Тарашманов, и двамата от БКП-ДC, открадва от завод "Електроника" 187 млн.долара, изнесени първоначално в Австрия и след това в Канада. ☞Страната ни е на първо място по брой на мултимилионерите и милиардерите в Източна Европа.: uni.su/3LgjX5 ☞В ДAНC има списък с милиардерте, мултимилионерите и милионерите, около десет хиляди крадци-българоубийци, и стига държавата да иска, може за една нощ да ги натика в дрънголника, но неиска защото всички до един от политическата върхушка и дc-задkулисието са за дpънгoлника и БECИЛOТO!: uni.su/2YRge8
◉‿◉Гюлчен

2022.02.26 | 16:01

48
Да се знае! Зависимят от PУMНO и BKР бивш комсомолски секретар Помак-Расим-Плевника, притежава ГИГАНТСКИ 5-звезден хотел в градчето Йерисос - Гърция, построен преди години с парите на монаси от Атон. Mount Athos Resort се намира недалеч от огромната му къща в Уранополи. Парите са от съдружието му с циганите-нарко-трафиканти Боко-Канибала и Киро-Японеца! Нощувката в хотела е 300 евро на вечер.: uni.su/pVoy5a
◉‿◉Юлка

2022.02.26 | 16:00

47
Расим Плевникъ лапа по 43 800 лева на седмица от наем на вила в Урануполи: uni.su/YVlN8G
◉‿◉Гюлчен

2022.02.26 | 16:00

46
Пoмак-Рaсим-Плeвника, произлиза от номенклатурно семейство. Тейко му е партиен активист, близък до висопоставени БKП номенклатури и AБПФК, по-специално до родата на Емилия Масларова. Самият той е нагласен да прави кариера в Комсомола. Служи проформа в спецподеление. Вербуват го като доверено момче на Партията за BKP. Пращат го на подготовка в СССР. Този слузек е от ония, които имаха предварително поверителното инфо, че социализма ще го разтурят и ще идва голям грабеж. Той е от тия партийни твари, които в зората на „демокрацията“, докато другите опъваха каиши и гладуваха, направи ФИРМА за износ на ПОМАЦИ за робски труд в ГФР. А той им прибираше голяма част от заплатите. Как ставаха тези пинизи в началото на 90-те, ако не си дете на Партията ? Как този плужек стана милионер с „честен труд“ през 90-те, спейки по „паркинзите“ ? Аде не на нас тия ! Мерзавец, опортюнист и ренегат. Тъпак . Срам за човешкия род. Ларва, плужек.
⊙﹏⊙Юлиана

2022.02.26 | 15:59

45
Помак-Расим-Плевньо-Мухльото е един от пионерите на мафията в България. През 1990 г., след като напуска активната си кариера в ДКМС (димитровски комунистически младежки съюз), се захваща с мръсен-бизнес в Германия, който се състои в събиране и изпращане на български гастарбайтери на работа там. Няколко години подред ограбва бедните ни съграждани-помаци, плащайки за труда им мизерни заплати. Той е гаден, долен и мръсен герберастки мафиоз съсипал хиляди човешки съдби за да натрупа милионите си, и за да си купи къщата и хотела в Гърция! Това е истината.
₺Натали Трифонова₺

2022.02.26 | 15:59

44
Плевела е най-неадекватното човече достигало до управленския връх в България. Жива марионетка. Няма и как да не е, след като от малък е закърмен с тази настройка. Иначе нямаше как да бъде издигнат до окръжен председател на ДКМС. Жертва на скъсан презерватив, като всички останали подлоги на българоубиеца Боко-Тиквата. Да живеят БКП и ДС, и техните отявлени уродливи-отрочета!
Цвeтaнкa Kaрaгьoзoвa

2022.02.26 | 15:58

43
А за един милион долара гепени от Пoмaк-Pacим всички мълчът, Ъ!: uni.su/8GQmYL
Червена шапчица АРМАТКА

2022.02.26 | 15:58

42
Този човек е карикатура и гротеска едновременно. Той дори не знаеше, на кой точно митинг е попаднал след свалянето на Живков. Говореше за първия демократичен митинг пред Александър Невски, ама се оказа на снимка с плакатите си от тапети на митинга пред Народното събрание заедно с Луканов, Джуров и Младенов.
ОСМАН БЕГ

2022.02.26 | 15:17

40
А КИРО П Е Д Е Р А С Т И НА КАК СЕ Е ИЗМЪКНАЛ ОТ КАЗАРМАТА? :) КИРО, КАЖИ СИ БЕ! :)
ПЕ ДЕ Р А СТИНА

2022.02.26 | 15:14

39
АСЕНЧО ОТ ХАСКОВО, КЪДЕ СИ СЛУЖИЛ? ЩО НЕ СИ СЛУЖИЛ БЕ? :)

2022.02.26 | 14:33

38
Това беше президентът, който с поведението си ни е карал да умираме от срам като българи. Нито президента Стоянов, нито Първанов са си позволявали такива словоблудства и негативни оценки за президента Радев. Този беше толкова смешен и непригоден на поста и с най-ниският рейтинг даден му от българският народ и това не може да го преживее, дори гербаджиите се срамуваха от него.
Еми...

2022.02.26 | 13:46

37
Днес щастлифт ли е?

2022.02.26 | 13:14

36
Отивай ти бе , пастирке ! Какъвто лизач си бързо ще се настроиш на Путиновия уй !
Сърбеца

2022.02.26 | 13:12

35
Духач скрий се бе, кой беше ти
Българоубийци

2022.02.26 | 12:38

34
След поредните тъпотии по студиата и медиите на една световно известна с простотиите си преродена Пастирка ,една сутрин рано,рано жена му го сръчкала: -Ставай бързо!Путин те търси! -На кой телефон!?-изплашено попитала Пастирката. -На вратата е.
ШИБАМ CBИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.26 | 12:16

33
Е щом тая пyтка е казала, значи е така.
Reversal

2022.02.26 | 12:16

32
Аз пък се чудя извън войната ,защо въобще някой слуша този човек.Срам за България и откровен кълвач!! Само като му чуеш гласа ,ти става ясно за какъв мазен човек говорим!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини