ВОЙНАТА ДЕН 2: Украйна гори

  • 25 февруари 2022 19:24

  • 147951
  • 247
ВОЙНАТА ДЕН 2: Украйна гори
© Novini.bg

Novini.bg следи на живо за вас руското нахлуване в Украйна и реакциите на световните лидери. 

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13396

Последвайте канала на

22:47 | 25 февруари 2022

Украинци започнаха да пристигат у нас през „Дунав мост”

Украинци от различни части на страната започнаха да пристигат в България. Някои от тях планират да останат тук, други пътуват към Гърция. Колони от автомобили са се образували на граничния пункт „Дунав мост” тази вечер.  

„В Украйна всички знаете какво се случва. В София имаме наши приятели, ние ще останем при тях, може би и работа ще ни намерят. Сега в нашия град ситуацията е лоша – вият сирени, падат бомби, пътят е ужасен”, разказа Оля пред Нова телевизия.

Прочети още...
21:39 | 25 февруари 2022

Кличко към жителите на Киев: Тази нощ ще е страшна

"Ситуацията в момента за Киев е заплашителна. През идната нощ, преди утрото, ще е много сложно. Руските войски са плътно до столицата. Обезвреждат военните и органите на реда, в града има диверсантни групи", съобщи кметът на Киев Виталий Кличко в профила му в Telegram, цитиран от УНИАН. 

По думите на Кличко, в столицата под специална охрана са поставени мостовете. На тях дежури военна техника и военнослужещите от ВС. 

Издигат се блок постове не само на основните входове в града, блокади се поставят около стратегическите обекти в столицата. 

Прочети още...
21:29 | 25 февруари 2022

НАТО: Ще направим необходимото за защита на всеки съюзник и всеки сантиметър от територията на алианса

Ще направим необходимото за защита на всеки съюзник и всеки сантиметър от територията на алианса, заяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг на пресконференция след днешното извънредно онлайн заседание на държавните и правителствените ръководители на страните от пакта по повод войната в Украйна, предаде БТА.

Прочети още...
21:27 | 25 февруари 2022

Стефан Янев: Инвазията в Украйна не е най-големият проблем в момента

Нека влезем в контекста на цялото събитие Не използвах думата „война“, а използвах един цитат. Никъде в нито един документ на НАТО няма спомената думата „война“. Трябва много внимателно да боравим с думите, защото след войната идва дипломацията. Това заяви министърът на отбраната Стефан Янев в предаването „Панорама“ по БНТ.

"Аз в качеството си на министър на отбраната имам задължение към българските граждани. Те не трябва да бъдат плашени, защото няма пряка заплаха за страната ни. Ние си подготвяме нашите планове за реакция. Всичко се прави с цел и с умисъл", поясни министърът на отбраната.

Прочети още...
21:09 | 25 февруари 2022

Румен Радев: Русия ще спечели войната, но много трудно ще спечели мира

Няма пряка военна заплаха за сигурността на България към момента. Това каза президентът Румен Радев пред български журналисти във Варшава след днешната среща на високо равнище във формат Б-9.

Прочети още...
19:30 | 25 февруари 2022

НАТО призова светът да осъди Русия

Държавните и правителствените ръководители на страните от НАТО приеха на днешното си извънредно заседание онлайн изявление, в което призовават всички държави да осъдят безрезервно нападението на Русия срещу Украйна, съобщава БТА.

Прочети още...
18:29 | 25 февруари 2022

Члeнството на Русия в Съветa на Европа е замразено

Комитетът на министрите към Съвета на Европа замрази правото на представителство на Руската федерация в комитета и в Парламентарната асамблея в резултат на въоръженото нападение над Украйна. Решението, взето днес, влиза в сила незабавно.

Русия обаче остава член на Съвета на Европа и е страна към Съвета на конвенциите на Европа, в т.ч. и на Европейската конвенция за човешките права.

Прочети още...
18:07 | 25 февруари 2022

ЕС замразява авоарите на Путин и Лавров

Нови наказателни санкции влизат в сила срещу Русия. За пръв път санкцията е насочена лично към руския президент Владимир Путин. Неговите авоари и тези на руския външен министър Сергей Лавров ще бъдат замразени.

Тази сутрин мерките, приети от евролидерите, отново бяха разгледани на ниво постоянно постоянни представители на страните-членки.

В Брюксел започна срещата на външните министри, които трябваше да наложат финален параф на приетия пакет от европейски санкции. Точно тук се добави този текст. Европа замразява авоарите този път не на близки, не на роднини, а лично на руския президент Владимир Путин и външния министър Сергей Лавров на територията на Европейския съюз.

Прочети още...
16:48 | 25 февруари 2022

Путин призова за военен преврат в Украйна

Ще бъде по-лесно да преговаряме, ако вземете властта в свои ръце - това заяви руският президент Владимир Путин в обръщение към украинските войници.

По думите му руските въоръжени сили в момента водят сражения предимно с националистически милиции "които, както знаем, са пряко отговорни за геноцида в Донбас и за кръвта на мирните граждани на народните републики".

Според "обективни данни", цитирани от Путин, милициите са с тежки ракетни системи за залпов огън, които са разгърнати в централните части на големи градове като Киев и Харков.

Прочети още...
16:05 | 25 февруари 2022

Ужасът на войната: Граждани на Киев се укриват по мазета и военни укрития срещу възушни нападения

Ужасът на войната: Граждани на Киев се укриват по мазета и военни укрития срещу възушни нападения

Прочети още...
15:22 | 25 февруари 2022

Кличко: Киев е обстрелван с ракети и вече е в отбранителна позиция

В днешния втори ден от руската инвазия в Украйна руски военни части продължават ударите си по суша и по въздух, като настъпват към столицата Киев от две посоки. Съобщава се за стотици жертви и от двете страни, съобщава БНР. 

Руските сили достигнаха до столицата на Украйна и вече се водят сражения в северен квартал на Киев. 137 са украинските жертви в първия ден от военната операция, сред тях има и цивилни.

Прочети още...
15:09 | 25 февруари 2022

Българин в Одеса: Може да пратят войници и при вас

Нашите предци са напуснали преди 200 години България и причината беше 500-годишното робство от Турция, а ние сега искаме да напуснем преди да стане руското робство. Това разказа в специалното студио на bTV живеещият в Одеса българин Валентин Станков. 

„Преживяхме много от вчера от 4 сутринта. Ние почти не можем да легнем да спим, защото чухме взривове. Видяхме самолети и ракети. Това е страшно“, заяви нашият сънародник. По думите му в Одеса сега е спокойно, но почти няма хора по улиците и работещи търговски обекти.

Прочети още...
14:51 | 25 февруари 2022

В Киев стартира безразборното даване на оръжие и боеприпаси на всеки желаещ

В Киев стартира безразборното даване на оръжие и боеприпаси на всеки желаещ.

Прочети още...
14:22 | 25 февруари 2022

Русия е готова за разговори на високо равнище с Украйна

Владимир Путин заяви, че Русия е готова да проведе разговори на високо равнище с Украйна, съобщи китайската държавна телевизия CCTV. Китайското правителство подкрепя постигането на споразумение между Русия и Украйна чрез преговори. Си Дзинпин и Путин обмениха мнения за ситуацията в Украйна, пише ТАСС. 

Прочети още...
14:16 | 25 февруари 2022

Външно министерство с подробности за евакуацията на българите от Украйна

Остро осъждаме крайно агресивните руски военни действия срещу Украйна и оказваното съдействие от Беларус. Това е грубо погазване на международното право и считаме това за акт на агресия срещу независима държава. Това каза на брифинг заместник-външният министър Ирена Димитрова. "Призоваваме Русия за незабавно прекратяване на военните действия и изтегляне на силите й. Заедно с НАТО, ЕС, САЩ и Великобритания призовавахме за деескалация и диалог, но Русия избра друг път“, допълни тя.

Прочети още...
13:38 | 25 февруари 2022

Володимир Зеленски покани Путин на преговори за прекратяване на военните действия; критикува ЕС за твърде бавната помощ за Украйна. 

Летището в Суми е под контрола на руските въоръжени сили.

13:36 | 25 февруари 2022

Паника в Румъния: Руската армия е на 45 км от границите ѝ

Руската армия завзе Змийския остров в Черно море, разположен едва на 45 км от румънския град Сулина. Островът е бил отбраняван от 13 украински войници, които били убити от руските войски. Завземането на острова предизвика безпокойство в Румъния заради опасната близост на руските войски от нейната територия.

Прочети още...
13:23 | 25 февруари 2022

Ужасът на войната: Десетки блокове в Киев са разрушени след нощните бомбардировки

Ужасът на войната: Десетки блокове в Киев са разрушени след нощните бомбардировки.

Прочети още...
13:08 | 25 февруари 2022

Володимир Зеленски е отведен в таен бункер, докато руските войски се приближават към Киев. 

Руските самолети вече се опитват да кацнат директно в Киев. Преди това столицата беше обстрелвана от ракети. 

Очаквайте подробности! 

13:03 | 25 февруари 2022

Лавров: Можем да започнем диалог с Киев, но ако въоръжените му сили сложат оръжие

Украйна не може да бъде наречена демократична държава, това каза руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от Би Би Си. Дипломат номер едно отговори на въпрос, зададен от британски журналист дали Москва смята да свали демократично избраната власт в Киев. "Украйна не може да бъде наречена демократична страна. Киев упражнява системен геноцид над рускоезичното население в Донбас (Източна Украйна)", каза министърът, повтаряйки тезата на президента на Русия Владимир Путин, посочи още медията от Лондон.

Прочети още...
12:20 | 25 февруари 2022

Стотици протестиращи срещу войната в Украйна граждани бяха задържани в Русия

Стотици мирни граждани бяха арестувани в Русия за участие в протести срещу агресията на Москва в Украйна, съобщиха световните агенции.

Прочети още...
12:08 | 25 февруари 2022

Русия затваря въздушното си пространство за всички свързани с Великобритания самолети

Русия обяви днес, че затваря въздушното си пространство за всички свързани с Великобритания самолети, след като Лондон наложи санкции на руската компания Аерофлот заради нашествието в Украйна, предадоха Франс прес и ТАСС.

Прочети още...
11:37 | 25 февруари 2022

Премиерът: Човек настръхва, когато знае, че този, който го моли за помощ, може да не е жив в следващите 48 часа

Разговорът беше много емоционален, защото в разговорите онлайн се включи и президентът Зеленски. Той беше в бункер. Завърши с думите: "Не знам дали ще ви видя отново пак". Човек настръхва, когато знае, че този, който го моли за помощ и подкрепа, може да не е жив в следващите 48 часа. Това каза пред медиите в Брюксел премиерът Кирил Петков. 

„Това разтърси всички лидери около масата. Няма да има военен конфликт НАТО-Русия, до няколко дни Украйна ще е паднала“, допълни той.

Прочети още...
11:25 | 25 февруари 2022

Заснеха отломките на руска ракета, която е поразила цивилна къща в преградията на Киев

Вижте отломките на руска ракета, която е поразила цивилна къща в преградията на Киев 

Прочети още...
11:09 | 25 февруари 2022

Украинското министерство на отбраната: Руски военни вече са в Киев

Украинското министерство на отбраната потвърди, че руска диверсионно-разузнавателна група е в киевския район Оболон, съобщава бТВ. 

Гражданите са предупредени да не напускат домовете си. "Министерството също така помоли гражданите да направят коктейли "Молотов", за да "обезоръжат" врага, пише Би Би Си. 

Прочети още...
11:03 | 25 февруари 2022

Радиоактивният фон в района на Чернобилската АЕЦ е в рамките на нормата

Радиоактивният фон в района на АЕЦ "Чернобил" е в рамките на нормата и персоналът продължава да обслужва централата, съобщи днес министерството на отбраната в Москва, цитирано от ТАСС.

Въздушно-десантните войски на Русия изцяло контролират от вчера територията в района на Чернобилската АЕЦ, заяви пред журналисти говорителят на министерството ген.-майор Игор Конашенков. 

Прочети още...
10:58 | 25 февруари 2022

Хотелиери и ресторантьори са готови да осигурят престой и работа на българите от Украйна у нас

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) изказва съчувствие и съпричастност към гражданите на Украйна за трудната ситуация, в която се намират.

Надяваме се ситуацията да приключи максимално бързо и без човешки жертви, заяви председателят на БХРА Георги Щерев, цитиран в прессъобщение на организацията.

 

Прочети още...
10:56 | 25 февруари 2022
10:53 | 25 февруари 2022

В района на Харков посрещат руските военни: "Бог да ви благослови, момчета. Чакахме това от 91-а г."

 В района на Харков посрещат  руските военни: "Бог да ви благослови, момчета. Чакахме това от 91-а г."

Прочети още...
10:30 | 25 февруари 2022

Киев: Готови сме за преговори с Русия, но искаме гаранции от Москва

"Ние сме готови за преговори с Русия по въпроса за неутралността на нашата страна", каза съветникът в администрацията на украинския президент Володимир Зеленски - Михайло Подоляк, цитиран от киевското издание УНИАН.

"В същото време ние искаме от Москва да даде гаранции за териториалната цялост на Република Украйна", каза още служителят в администрация на държавния глава.

Прочети още...
10:26 | 25 февруари 2022

Украинската армия съобщава за тежки боеве северозападно от Киев

Украинските войски съобщиха, че се бият с руски бронирани части тази сутрин на две места - Димер и Иванков, съответно на 45 и 80 км северозападно от столицата Киев, предаде Франс прес.

"Въздушно-десантните войски на въоръжените сили на Украйна водят боеве около населените места Димер и Иванков, където са пристигнали голям брой вражески танкове", съобщи армията на страницата си във Фейсбук.

Прочети още...
09:57 | 25 февруари 2022

Посланикът на Беларус в България: Ситуацията в Украйна е следствие на безразсъдната политика на Запада

През последните години Беларус настойчиво предупреждава за ескалиране на военно-политическата ситуация в нашия регион, нееднократно заявява за опасност от безразсъдното поведение на ръководителите и политиците от западните страни, които все по-често предпочитат притискането и заплахите и ги използват като инструмент за решаване на своите и международни проблеми.

Настоящата ситуация в Украйна е пряко следствие на безразсъдната политика на Запада, която е насочена към прокарване на собствените си интереси в ущърб на сигурността на другите. Това се казва в позиция на посланика на Беларус в България Александр Лукашевич.

Прочети още...
09:34 | 25 февруари 2022

Вижте какво се случва с цените след инвазията в Украйна

Фючърсите на пшеница в САЩ достигат в петък най-високите ценови нива от близо 14 години, тези на царевицата се покачват към близо 8-месечен връх, като има и повишаване на цените на соята, тъй като продължаващата и днес военната инвазия на Русия в Украйна предизвика опасения от прекъсване на доставките на зърно от ключовия черноморски регион, съобщава Ройтерс, предаде БНР.

Прочети още...
09:28 | 25 февруари 2022

Кличко: С брат ми ще се бием в кървавата война, която ще последва

Бившият шампион по бокс в тежка категория и кмет на украинската столица Киев Виталий Кличко заяви, че ще вземе оръжие заедно със своя брат Владимир Кличко, за да се бие в "кървавата война", която ще последва след нахлуването на Русия в Украйна, съобщава Нова телевизия. 

Русия започна своята инвазия по суша, въздух и море в четвъртък. Приблизително 100 000 души са избягали, след като експлозии и стрелба разтърсиха големите градове. Съобщава се за десетки убити, посочва Ройтерс.

Прочети още...
08:38 | 25 февруари 2022

Зеленски потвърди за атаки както по военни, така и по цивилни цели

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че в 4 часа местно време (и българско) тази сутрин Русия е възобновила ракетните удари, но войските й са престанали да напредват в повечето направления, предаде Ройтерс.

В телевизионно изявление Зеленски каза, че мишена на руските удари са били както военни, така и цивилни обекти.

Прочети още...
08:00 | 25 февруари 2022

Българин в Харков: Има опасност от блокада, невъзможно е да се върна в България

По последна информация руските войски почти се доближиха до Харков, цяла нощ имаше боеве, но нямаше бомбардировки. 

Това каза преподавателят в Харковския университет проф. Михаил Станчев за "Твоят ден" по Нова нюз.

Прочети още...
07:55 | 25 февруари 2022

Експерти смятат: Военната операция на Русия в Украйна е била много добре обмислена

Военната операция от страна на Русия в Украйна е била много добре обмислена.

Около това се обединиха политическият анализатор Валери Тодоров и експертът по национална сигурност Йордан Божилов.

Прочети още...
07:22 | 25 февруари 2022

Поптодорова: Китай няма да подкрепи инвазията на Русия в Украйна

„Смятам, че Китай няма да подкрепи инвазията на Русия в Украйна по свои собствени причини. Със сигурност ще запази активен неутралитет“.

Такава прогноза направи пред бТВ Елена Поптодорова, дипломат и бивш посланик на България в САЩ. В момента тя се намира в Съединените щати.

Прочети още...
06:59 | 25 февруари 2022

Бесарабска българка в Киев: Човек не се ражда Хитлер, той става Хитлер

„Сърцето ще изскочи от страх, няма как да заспи човек“. Това каза пред бТВ  за първата нощ след началото на войната в Украйна бесарабската българка Таня Станева.

Тя все още е в Киев. В една къща е заедно с още 20 души и това ги кара да се чувстват по-сигурни. В Украйна в момента няма безопасно място, уточни жената.

Прочети още...
06:38 | 25 февруари 2022

Зеленски: Най-малко 137 украинци загинаха от началото на руската офанзива

Най-малко 137 украинци загинаха от началото на руската офанзива, заяви днес президентът на Украйна Володимир Зеленски, предаде Франс прес.

"137 герои, наши съграждани" загубиха живота си, съобщи украинският лидер във видеообръщение, публикувано на сайта на украинското президентство.

Прочети още...
06:29 | 25 февруари 2022

Кметът на Киев: Трима души са ранени от паднали отломки от ракети

Две силни експлозии отекнаха тази сутрин в центъра на Киев, констатира журналист на Франс прес.

В профила си във Фейсбук украинската армия заяви, че ракети са били изстреляни по Киев, като две от тях са били унищожени във въздуха от украинските сили.

 

Прочети още...
06:06 | 25 февруари 2022

Радина Лазарова
147951 247

Свързани новини

Коментари 247

Добави коментар
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.02.25 | 16:23

158
☞Пpи Boйна пъpво ще ИЗБИBAME Bътpeшнитe Bpaгoвe нa БЪЛГAPИЯ, управляващите ГЛАВОРЕЗИ, а те всички са такива, от селсkият kмет и пoлицaя, дo миниcтъpа, независимо от коя паpтия са! ☞Oтвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът! Bлаcт, дoшла c kpъв cе взeма пaк с kpъв! ☞Пoлицaи, kоито cлyжaт нa бaндититe и мaчkат нaрoда cи, ce линчyвaт и тpeпят бeзмилocтнo! ☞Tpeпaне нa cвoдници, тypчeeщи ce мaнгaли-бългapoмpaзци, kмeтoвe, пookypopи, cъдии, дeпyтaти, миниcтpи, милиapдeри, милиoнepи и рoдoвeтe им! ☞Нeвинни oт бoгaтaшитe и милициoнepо-пoлитичeckaтa въpxyшkа няма! ☞Tpeпaне на гaдoвeтe муй мaйkата, вcичко дpуго e тaшak!: uni.su/IiTd2K
✞❤Бaй Пeшо c лaдaта❤ uni.su/6NAneR

2022.02.26 | 01:33

247
Срещнали се на полянка, циганин и славянка. Цуни-гуни, вади-тури, Народили чукундури. Хем ебливи, хем крадливи, но най-вече уродливи.: uni.su/zMyX9W
ஜ۩☺۩ஜKpиcтинa Kpъcтeвaஜ۩☺۩ஜ

2022.02.26 | 01:28

246
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoкo-Българoубиeцо, КAМБAНАТА отдaвна бие за теб, не я ли чуваш ве гaд cатaнинска! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дaй-Бoже скоро НA БECИЛOTO ДA УBИCНEШ, ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA... ¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.СВЕЩ скоро да ти палят и ЗАУПОКОЙНА молитва да ти четат... ¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.И ДЕВЕТ ПЕДИ ДА ПОТЪНЕШ В ЗЕМЯТА ДАНО, мръcна гaдна дoлна твaр пратена от ДЯВOЛА… ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.: uni.su/bwT7KI
ஜ☺Maгдaлeнa Taшeвa☺ஜ

2022.02.26 | 01:17

245
TЪПИ AЛЧНИ OBЦE! Caнирaйтe за да ocтaнете бeз жилища!: uni.su/gpOxKd
✠Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.02.26 | 01:09

243
Преди 33 години, Mилициoнeритe-Caтaниcти-Бългaрoубийци от ДC на БKП, решиха Kонцлaгера-България, да бъде изсточник на секс робини и донори!: uni.su/nwxCQt ☞За целта назначиха турчеещите се цигaни от ДПС за бейове-феодали и им дадоха неограничени правомощия да отвличат, изнасилват, колят и бесят на воля.: uni.su/SYA2gs ☞За 33г. сводниците превърнаха стотици хиляди момичета в робини-проститутки и съсипаха милиони човешки съдби.: uni.su/T9fnHS ☞ДПС е терористична организация произхождаща от БКП!: uni.su/W567ML ☞ДПС е политическото лице на българската мафия!: uni.su/5AcDnq ☞ДПС е голямата измама на прехода, продукт на ДС и КГБ: uni.su/53Z9us ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА!: uni.su/2bjAqk ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България!: uni.su/JYd1jX ☞ДПС е името на българската мафия: uni.su/RUHwhv ☞Докладна от убития Ахмет Емин от Козица до Ахмет Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн: uni.su/zAseVW ☞Боко-българоубиеца целува ръката на Доган-Сопола: uni.su/mzuJNo ☞А овчето стадо не може да проумее, че никакво освобождение не е имало, управляват ни, и продължават да ни държат в робство, но модерно робство, наследниците на тези, които Левски е наричал чорбаджии и изедници, само, че тези неща не са за мозъците на тъпите санирани и ваксинирани офце!: uni.su/gBNGME ☞Цялoто милициoнеро-цигaнcко AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
ஜ۩☺۩ஜВанина Колеваஜ۩☺۩ஜ

2022.02.26 | 01:04

242
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Камбаната отдавна бие за българоубийците от милиционерското котило на АБПФК, ДС, ЦК на БКП и ЦК на ДКМС – У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! ТРИЖДИ АНАТЕМА! .¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸: uni.su/PV9TS0
гого

2022.02.25 | 17:08

173
Ваксъра-Болшевик-Канибал Бoйкo Meтoдиeв Бoрисoв, пeдeрaст, пeдeрaст, пeдeрaст, УУУУУУУУУУУУУ: uni.su/pJmb7A
Фeн клyб Сoфия-Зaпaд

2022.02.25 | 17:07

172
Пали милиционерски коли, изпепелявай милиционерски къщи с коктейл Молотов, режи милиционерски гърла, сечи милиционерски глави, пробивай милиционерски черепи, освобождавай майка България от милиционеро-еничарското ИГО! Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: uni.su/SCwb43

2022.02.26 | 01:11

244
Красиви момичета ви очакват на --- Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m
само да питам

2022.02.25 | 13:05

125
русофили, видяхте ли ватенките каква стока са???!!!!!
Майтапчи Йово

2022.02.26 | 00:59

241
Анонимна тикво, що не грабнеш пушлето и да идеш лично да им кажеш на рашките, че са... коври, боклук мизерен:)))?!?

2022.02.25 | 22:36

232
Е кви да са рашките...коври са
Противник

2022.02.25 | 22:17

231
МОЛОДЦЪЙ

2022.02.25 | 16:21

155
А ма видяхме и краварите и европето ква стока са, заеб,аха крайните като стой та гледай,всеки от който нямат интерес или им допари на дупетата и напълнят памперса така ще го зае,бат.
Майтапчи Йово

2022.02.25 | 16:16

153
Тикво, бъди благодарен, че не си ми насреща, че ще те направя... булка, помияр нещастен:)))!
А ★♠

2022.02.25 | 16:15

151
150...АБЕ ТИ ТУК ЛИ СЪ НАВРЯ ...ААА ...ЧЕРВЕН ПИДАЛ...

2022.02.25 | 16:11

150
До коврата отдолу а аз пикая на майка ти на гроба в Орландовци кенеф
Майтапчи Йово

2022.02.25 | 15:28

145
Лягам с майка ти и ставам пак с нея, джендър миризлив:)))!
Майтапчи Йово

2022.02.25 | 15:28

144
Тикво, ама ти от Орландовци ли мучиш бре, говедарино:)))?!?

2022.02.25 | 15:06

140
До корвата отдолу....ма ти не си ли легнал при майката ти в Орландовци?
Майтапчи Йово

2022.02.25 | 15:01

139
И научи първо... писмото, неграмотник скапан!
Майтапчи Йово

2022.02.25 | 14:59

138
При майка ти живея, гнидо еврогейска:)))!

2022.02.25 | 13:42

127
До боклука отдолу ....що ти къде живееш ма корво
Майтапчи Йово

2022.02.25 | 13:21

126
Тикво, бегом при Нефелния, джендър миризлив:)))!
Иван

2022.02.26 | 00:11

240
Време е Путин да си ходи!!!!!

2022.02.25 | 22:40

234
Като свалите от руснак ....айфона...дънките райфъл....слънчевите очила рейбан...маратонките найк се получава КРЕПОСТЕН СЕЛЯНИН
Ха ха ха ха

2022.02.25 | 23:29

239
без Запада са още във феодализма.
Майтапчи Йово

2022.02.25 | 23:05

235
А, ако това е... майка ти, какво "остава" от нея, джендър недоклатен:)))?!?

2022.02.25 | 22:01

228
Срам ме е, че сме ги наричали руснаците " братушки " ...ПОЗОР ЗА РУСИЯ
Тенев

2022.02.25 | 23:25

238
СЛАВА РОССИИ- колко чакаха- умряло магаре да бе, щеше да ритне!
Тенев

2022.02.25 | 23:23

237
СЛАВА РОССИИ

2022.02.25 | 22:15

230
Обеси се и ще ти олекне,Слава на братушките

2022.02.25 | 22:38

233
Обръча около Русия се затяга.....и скоро ще потъне в море от кръв
Майтапчи Йово

2022.02.25 | 23:07

236
Тикво, ти гледай да не стегне обръч откъм задните ти части, че... спукана ти е работата тогава, малоумник мамин:)))!

2022.02.25 | 21:48

227
Днес беше кончината на Русия пред цивилизованият свят
kiro gela

2022.02.25 | 22:11

229
Днес е величието на РУСИЯ

2022.02.25 | 10:27

73
Никога повече с руско- съветските окупатори

2022.02.25 | 21:45

226
До този отдолу....тролче я по леко, защото в Ч.Море отдавна има натовски подводници и Путлер го знае

2022.02.25 | 20:49

223
С РУСНАЦИТЕ НИКОГА НА НОЖ,ЧЕ ЗА ЕДИН ЧАС И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЛИТНЕ! С РУСИЯ САМО ДИПЛОМАТИЧНО И ПРИЯТЕЛСКИ ,ПОДОБНИ ИЗКАЗВАНИЯ ,ЧЕ ГИ ОСЪЖДАМЕ ГОВОРЯТ ЗА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И СТРАХ ОТ СТРАНА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЕЗ НИКАКВА РЕАЛНА ПРЕЦЕНКА НА СИТУАЦИЯТА!
истината само толков Але

2022.02.25 | 18:13

211
я па тоя .те Америка се плашат от руснаците та тия ли
истината само толков Але

2022.02.25 | 18:13

210
я па тоя .те Америка се плашат от руснаците та тия ли
scarface

2022.02.25 | 11:15

105
А с краварския памперс ли да бъдем тъпак
scarface

2022.02.25 | 11:15

104
А с краварския памперс ли да бъдем тъпак

2022.02.25 | 11:00

98
Те,бе пък кво те бърка кой ще те окупира дали, бляда или краварите все си окупиран,то при краварската окупация пък цъфнахме и вързахме.

2022.02.25 | 21:27

225
Някъде се говореше за присъствие,това не е ли присъствие

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини