Всеки женен мъж казва това на любовницата си

  • 15 февруари 2023 12:48

  • 5639
  • 1
Всеки женен мъж казва това на любовницата си
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Почти всеки женен мъж, който има любовница, прибягва до манипулация. Не го ли направи, просто няма как да седи на два стола  - да запази удобната си съпруга и да задоволява сексуалните си нужди навън, без да падне на земята.

Как обаче такива мъже успяват да убедят любовниците си да останат с тях? Какви фрази им казват и какво всъщност означават думите им?

Всяка жена избира мъж според собствените си желания и нужди. Ако изборът ви обаче е паднал върху господин, който не е свободен, най-вероятно сте били покорени от красивото му ухажване и сте оставили чувствата да ви завладеят. И едва след време сте разбрали или осъзнали, че той е семеен.

Всичко това може да бъде избегнато, ако сте наясно с лъжливите фрази, които много женени мъже казват на своите любовници.

Това е жената, с която годеникът на Меган Фокс ѝ изневери?

Първото нещо, което издава женения мъж, е обезценяването на съпругата. В неговите истории тя винаги изглежда като неприятната жена, готви отвратително, облича се лошо, не знае как да отглежда деца, не работи и винаги пилее пари за парцали и лични прищявки.

Ако сте чували подобни твърдения поне веднъж, поздравления - попаднали сте на класически измамник!

Жененият мъж не иска да се чувства като предател, за сметка на това обаче иска да има любовница и затова влиза в утъпкания път на жалбите и лъжите. Така героят любовник освобождава цялата отговорност от себе си и я прехвърля на жената. Кой, ако не тя, е виновен за това, че е решил да кривне от правия път?

Вторият предупредителен знак е пълният контрол над любовницата. Контролиращият мъж ще иска да знае къде и с кого прекарвате деня, ще ревнува и от уличните стълбове, ще забранява да се виждате с приятелките си, но в същото време ще моли да пазите връзката ви в тайна.

Всичко това са прищявки, които трябва да ви бъдат като червена лампичка, пише jenata.blitz.bg.

Спипали Джаферович в изневяра

Между другото, някои дами управляват перфектно подобно състояние на своя женен кавалер и за собствено удоволствие разпалват ревността му. В крайна сметка, на теория, любовницата е официално свободна и също може да си намери гадже, което не е семейно. Точно това кара често женените мъже, закачили се на кукичката на собствените си

Ето ги и най-разпространените фрази от репертоара на женения любовник. С тях той винаги цели едно: да убеди другата жена, че трябва да се примири с положението и да търпи, докато той не се разведе! 

Вече започнахме бракоразводния процес

В 90% от случаите тези думи са необходими само за премахване на бремето от вината и нямат нищо общо с истината. Нито един мъж със здрав разум и трезва памет няма да се втурне да си търси любовница, ако току-що е започнал да дели имущество с жена си.

Когато семейството се разпада, по-силният пол, по правило, е в стрес, така че е малко вероятно полубившият семеен мъж спешно да започне да търси заместител на жена си, докато не бъдат уредени всички формалности.

Напротив, той активно ще избягва връзките, за да ближе раните си с приятели. След развода, разбира се, някои мъже изпадат в любовна треска, но тя не трае дълго и в това състояние едва ли може да се разчита на сериозна връзка.

Най-големите лъжи на звездите

Жена ми си има любовник, тя ми изневерява!

Нека бъдем честни - ако съпругата на вашия мъж му изневери, той най-вероятно ще дебне пред входа, ще наеме частен детектив, ще я заключи вкъщи или ще набие опонента си, но със сигурност няма да отмъсти за предателство й, въргаляйки се с вас в леглото.

Ако съпругът наистина отмъщава на законната си половинка по такъв начин, тогава трябва да помислите дали наистина имате нужда от този странен човек? Днес той отмъщава за предателство с предателство, а утре какво - ще грабне ножа?  

Частен детектив разкри как да познаем, ако ни изневеряват

Ще отгледаме децата и ще се разведа!

Тези думи говорят само едно - че жененият мъж е доволен от живота си. Има си всичко - и семейство, и красива любовница. Той няма да промени нищо и затова предлага дългосрочно прикритие под формата на грижа за децата.

В крайна сметка има издръжка, разпределение на родителските задължения, неделни татковци...

Затова се вгледайте внимателно - възможно е любовникът ви да е скъперник. Той не иска да харчи пари за издръжка от приходите си, напълно доволен е от безплатната работна сила вкъщи под формата на съпруга, а за секс тича при вас. Добре си е подредил нещата!

Ето кои са причините за раздяла при всяка зодия

Жена ми е сериозно болна… Сега не е моментът да говорим за развод

Правилният отговор на такава фраза е: "Ако жена ти е болна, не е моментът да си имаш любовница!". Поне от женска солидарност се поставете на мястото на измамена съпруга и си представете какво й е.

Най-логичното нещо е мъжът да седне до леглото на болната си жена и да я държи за ръката, казвайки, че всичко ще бъде наред. Или да започне да работи здраво, за да събере пари за сложната операция. Когато обаче не я обича, нито една болест няма да го задържи близо до нея!

Отдавна не спя с жена си, защото...

Много грозно и глупаво оправдание, последвано от цял ​​списък от причини. В Топ 3 обикновено влизат най-нелепите.

Първата е, че тя не се грижи за себе си и за фигурата си. Повярвайте, няколко допълнителни сантиметра и килограма все още не са спрели нито един мъж! Струва ли си в този случай да си губите времето с такъв сноб? Нито една адекватна жена няма да може да отговори на високите му изисквания и стандарти за красота.

Във втория случай започват да се оплаква, че любовта си е отишла. Ако любовта вече я няма, би трябвало да го признае пред жена си, да подаде молба за развод, да се разберат за децата и имуществото и чак тогава да тръгне да я търси на друго място. 

Виктор хванал на калъп бивша с най-добрия си приятел

Третият елемент в този списък е за "тази коварна жена", която "ми изневери". Прочетете отново втората фраза и си направете правилните изводи.

Защо се срещнахме толкова късно?

Най-малкото, защото си бил женен или просто си бил зает с друга жена! Или с работа, или с пътешествия. Или защото по това време още не съм била родена или не съм ходила на училище...

Тук има много очевидни причини, но резултатът е само един: той няма да напусне семейството си!

Всички тези оплаквания с въртене на очи и престорена драма са нужни само за да не разчитате на сериозно отношение. Всъщност с тази фраза мъжът ви дава ролята на любовница, от която ще се очаква смирение, топлота, любов и привързаност, но която в замяна няма да получи нищо.

Такъв човек винаги ще се представя като жертва на обстоятелствата и никога няма да реши нищо. Веднага осъзнайте, че той има литри неизплакани романтични сълзи заради закъснялата любов, за която няма да си мръдне пръста. Защо? Защото може!

Тази фраза задължително се произнася с мистериозния тон на Агент 007, но означава само едно - в случай на развод мъжът, в най-добрия случай, ще остане с половината от честно спечеленото си имущество, а в най-лошия - просто ще си тръгне с наведена глава и един куфар с дрехи.

Нещо повече - такъв мъж обикновено е на издръжката на жена си, която, разбира се, е наясно с всичките му дела просто защото такива няма. Както няма нито пари, нито имоти, нито кола. Няма такъв мъж, който да остави богатата си, но разумна съпруга по собствена воля! 

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
5639 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
QWERTY

2023.02.16 | 19:46

1
ОБАЧЕ КАК СИ ЛИЧИ ОТ КИЛОМЕТРИ, ЧЕ ЦЯЛАТА ПОМИЯ Е ПИСАНА ОТ НЯКОЯ БЕДНА ГЛУПАВА ЖЕНИЦА, ДЪЛГО ВРЕМЕ ИГРАЛА РОЛЯТА НА ХОДЕЩА КАЛЪФКА ЗА К#Р# НА НЯКОЙ ЖЕНЕН МЪЖ.. ;) P.S: АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ИЗПИСАНО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ОМЪЖЕНИТЕ ЖЕНИ, КОИТО СИ ХВАЩАТ ЛЮБОВНИЦИ, НО ТАЗИ ПОДРОБНОСТ "СЛУЧАЙНО" Е ПРОПУСНАТА ОТ АВТОРКАТА. РАЗБИРА СЕ, ВЕРОЯТНО ЗАЩОТО ЩОМ ЖЕНАТА ИЗНЕВЕРЯВА, ТО ИЛИ ИМА ПРИЧИНА (Т.Е. ПАК МЪЖА Е ВИНОВЕН), ИЛИ Е ОБЪРКАНА. ИЛИ ПЪК И ДВЕТЕ. ВАЖНОТО Е, ЧЕ ПРИЧИНАТА "ЗАЩОТО Е ПРОСТО К#РВ#" НЕ СЪЩЕСТВУВА!

Добави коментар

Водещи новини