Джулиана Гани е бясна на клюки по свой адрес

  • 14 септември 2022 10:11

  • 7697
  • 5
Джулиана Гани е бясна на клюки по свой адрес
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Джулиана Гани опроверга клюката, че се е омъжила за гаджето си Теодор Гецов. Едрогърдата инфлуенсърка сподели в Instagram нова фотосесия с Гецов, която на доста от потребителите им се стори като сватбена. Бързо заваляха десетки честитки към новата светска двойка, но изглежда, че Джулката и Теодор са нито женени, нито сгодени.

Силиконовата секссбомба заяви в стори в Instagram, че сватба изобщо не е имало и не изглежда, че скоро ще се състои подобно събитие.

Джулиана Гани грозно нападна Нора Недкова

Снимката на Гани и Гецов явно е била напълно случайна. Факт е, че фотото прилича на сватбено, но сме убедени, че Джулката ще бъде доста по-атрактивно облечена, както и Гецов, който не прилича на младоженец в този случай.

Е, ние все пак се надяваме, че ще видим Джулката като булка отново, но не за някоя рекламна кампания, а в истинския живот. Иначе изглежда, че нещата между нея и Теодор вървят гладко. Двамата живеят заедно, пътуват и се грижат за малкия Давид, когато е заедно с тях. Това лято бе кръщенето на момченцето, а за събитието Джулката и Теодор бяха заедно с роднини, приятели и таткото на Давид - Илиян Найденов, пише каналът Vbox7.

Тя, обаче, все пак се оказа бременна, личи по снимки, качени на нейно стори в "Инстаграм".

Теодора Павлова
7697 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
KRAVAR

2022.09.14 | 14:32

5
GNYSNA DIARIQ !
Репона

2022.09.14 | 10:33

4
Елементарна и кичозна рекламка на простакесата от етноса

Добави коментар

Водещи новини