Най-големите лъжи на звездите

  • 29 декември 2022 13:35

  • 5668
  • 1
Най-големите лъжи на звездите
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Уж трябва да бъдат за пример, а всъщност и те са като обикновените хора и послъгват от време на време. Това за девет от най-големите лъжи, изречени от звездите, публикувани от канала Vbox7.

Кайли Дженър

Дженър твърди, че по-плътните ѝ устни са постигнати заради начина, по който се гримира. Това беше така, докато тя не призна, че има филъри за устни."Имам временни филъри за устни, това е просто моя несигурност и това е, което исках да направя ... Исках да призная за устните, но хората толкова прибързано съдят за всичко, така че може би съм заобикаляла истината, но не съм излъгала", каза тя.

Кайли Дженър лъсна гола в "Плейбой" 

Ким Кардашиян

В интервю от 2007 г. Кардашиян отрече съществуването на секс запис: „Няма секс лента! Рей Джей не е от типа момчета, които биха направили нещо за отмъщение. Няма сума пари, която някога би могла да ме убеди да пусна каквато и да е лента, дори и да имах такава. Нямам нужда от парите “, каза тя пред Complex. Само след няколко месеца и се оказа, че е имало секс запис.

18 холивудски звезди, започнали кариерата си в порно индустрията

Зейн Малик

Малик каза, че е напуснал One Direction, защото е искал почивка от светлината на прожекторите и просто да има нормален живот. Но той написа първата си солова песен само една седмица след като напусна момчешката група. И не след дълго той издаде успешен солов албум. Това ли е обикновен живот?

Певецът Зейн Малик продава нюйоркския си апартамент за 10,8 милиона долара

Тейлър Суифт

Песента на Кание Уест от 2016 г. „Famous“ има противоречиви думи за Тейлър Суифт. Говорителите на певицата казаха, че текстът никога не е бил одобрен от Суифт. По-късно обаче в интернет се появи видео на телефонен разговор между двамата и изглежда, че Суифт е била добре запозната с песента и не е била обидена от нея.

Тейлър Суифт отнесе критики, че с частния си самолет произвежда огромни количества въглероден диоксид

Бритни Спиърс

Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк започнаха да се срещат през 1999г. Тогава Спиърс беше само на 19 години и под огромен натиск да поддържа публичен образ, който е едновременно секси и невинен. Това беше трудно, тъй като всички я питаха дали тя и Тимбърлейк правят секс. „Проблемът с девствеността. Това е лично решение и отразява начинът, по който се чувствам в момента. Има толкова много емоции, че бих искала да изчакам, докато разбера, че съм с правилния човек”, каза тя пред Daily Star. Тимбърлейк обаче разкри по-късно, че те всъщност са били сексуално активни.

Проклятие тегне над семейството на Бритни Спиърс

Суки Уотърхаус

Суки Уотърхаус нанесе поражения на няколко глави, когато излъга, че използва Coca-Cola, за да измие пищните си руси кичури. През 2015 г., британският модел и певица каза: „Понякога изплаквам косата си с Coca-Cola. Не харесвам косата си, когато е измита с вода – тя е фина и отпусната – но Coca-Cola я прави рошава." Наскоро звездата реши да разкрие истината: „Добре.. трябва да бъда честна, отегчих се да правя интервюта за коса и казах това. Никога не съм правила това“, написа тя.

Парис Хилтън

Парис ХилтънПарис Хилтън Парис Хилтън е родена на 17 февруари 1981 г. в Ню Йорк в семейството на Кати и Ричард Хилтън. Има отрече да е взимала каквито и да било наркотци. Тя каза това в "Larry King Live", след като беше освободена от затвора. Малко по-късно се появиха снимки на Хилтън, която пуши трева. Години по-късно тя е арестувана за притежание на кокаин.

Парис Хилтън стяга сватба с бивш бездомник

Лил Ким

Рапърката излъга в съда за участието на нейния мениджър и бодигард в престрелка, както и че е била свидетел. Записите от охранителните камери обаче показват друго. В крайна сметка тя излежава около година в затвора.

Лил Ким стана майка

Анджелина Джоли

По време на бракоразводното дело на Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и Дженифър Анистън Джоли твърдеше, че не е имало изневяра. Въпреки това, само няколко месеца след развода, Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския обяви, че носи детето на Пит. Вече е известно, че аферата "Бранджелина" е започнала много по-рано.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
5668 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.12.31 | 19:30

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 2300 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини