Частен детектив разкри как да познаем, ако ни изневеряват

  • 08 декември 2022 11:28

  • 5546
  • 2
Частен детектив разкри как да познаем, ако ни изневеряват
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Частният детектив от Обединеното кралство Али Харис изброи най-често срещаните признаци за изневяра на партньора. Нейните наблюдения са публикувани от New York Post, пише "Телеграф".

Най-често тя е молена да намери изчезнал човек, да разбере подробностите от биографията му и да установи дали партньорът кръшка настрани. За целта Харис организира пешеходно или автомобилно наблюдение, а също така събира информация от различни източници. Благодарение на дългогодишен опит, жената е формулирала списък с признаци за изневяра.

Харис вярва, че кръшкачът или шавливата неверница обикновено внезапно се загрижват за външния си вид: купуват си нови дрехи, правят си нови прически, сменят си парфюма.

Забъркаха Гришо и Лолита в изневяра

Друг признак за възможна изневяра е желанието да се носи мобилния телефон навсякъде със себе си от страх да не остане без надзор. Трябва също да се внимава, ако партньорът изведнъж започне постоянно да почиства историята на търсенията си в интернет и категорично не иска да обсъжда чувства и съмнения. В заключение детективът обяснява, че нарочно боядисва косата си в червено и носи ярки дрехи, въпреки че колегите ѝ обикновено се опитват да не привличат вниманието върху себе си. Тя следва друга логика. „Като ме гледате, няма да имате съмнение, че съм частен детектив. Харесва ми да помагам на хората, защото често се превръщам в последната им надежда да стигнат до истината“, каза тя.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
5546 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Сега Обратно В Реалноста

2022.12.08 | 12:24

2
Чв англо простотията няма крсй
Сърбеца

2022.12.08 | 11:46

1
Демек сите са ку.рви и бок.луци

Добави коментар

Водещи новини