Ето кои са причините за раздяла при всяка зодия

  • 13 октомври 2022 12:53

  • 7347
  • 1
Ето кои са причините за раздяла при всяка зодия
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

”Прекъсвачът” на отношенията за всеки е различен. Докато някой може да възприеме една черта от характера на партньора си като абсолютен разбивач на връзката, за друг може да тази характеристика да е нищо работа, пише mila.bg.

Както при много други неща, и тук нашите зодии има какво да кажат. Кои са най-преодолимите причини за раздяла при всяка зодия?

Овен

Липса на химия

Никога не може да очаквате Овен да има връзка, в която има нулева химия, особено когато липсва сексуална химия. Овните се изразяват най-добре чрез секс и физическа близост. И ако видят, че партньорът им не полага никакви усилия да овкуси нещата в спалнята, те бързо губят интерес.
И това не е само физическа химия, емоционалната химия също има голямо значение. Дори и любимият да ги вълнува в спалнята, но няма психическа съвместимост помежду им, това служи като огромен прекъсвач на отношенията.

Тези зодии ще имат страшен късмет до края на годината

Телец
Партньорът му не прави усилия за външния си вид

Въпреки че Телецът е доста земен и приземен, физическият външен вид има голямо значение за него. Той никога не би се срещал с някого, който не полага никакви усилия, когато става въпрос за имидж. Някой, който е небрежен и лошо облечен, е в състояние да спре увлечението му.
Не е нужно да сте най-красивият човек на света, но трябва да сте добре поддържан, да имате добра хигиена и да бъдете представителен. Телецът се чувства неуважен, когато партньорът му не се интересува как изглежда и отказва да положи каквито и да било усилия, за да промени това.

Близнаци
Мнението му не се оценява

Близнаците са натурални събеседници и са много мнителни. Те обичат да говорят за всичко под слънцето и не могат да си представят, че ще бъдат с някого, който не се интересува от това, което представителите на тази зодия имат да кажат. Най-добрият начин да зарадвате Близнаците е като вземете сериозно тяхното мнения и гледни точки, а ако не го направите, тогава те ще се сбогуват с вас на мига.

Хората от този знак са начетени, интелигентни и образовани, така че когато не смятате мненията им за нещо важно, те се чувстват неуважени. Ще усещат, че не ги смятате за равни.

Ето кои зодии избират секса за една нощ пред връзките

Рак
Липса на емоционална подкрепа

Ракът винаги търси партньор, който да му осигури достатъчно емоционална подкрепа, когато се нуждае. Хората от този зодия са емоционални и сантиментални, за които чувственото удовлетворение и подкрепа имат по-голямо значение от всичко друго, особено в бурни времена. Връзката с човек, който не разбира това и никога не ги подкрепя емоционално, е причина за раздяла за тях. Ракът винаги се опитва да бъде на нивото на всички хора, които обича, и да им помага по всякакъв начин, така че естествено е той очаква същото от човека, с когото има връзка.

Лъв
Мрази партньорът му да е скъперник

Лъвовете са едни от най-щедрите хора, с които ще се сблъскате, и затова мразят скръндзите. Лъвът обича да глези партньора си с подаръци и никога не пропуска да го обсипва с тях. Затова, ако партньорът му е пестелив или скъперник, той трудно се справя с това. Това не означава, че Лъвът ще очаква половинката му да похарчи всичките си пари безсмислено. Той просто иска другарчето му да бъде щедро. Ако някой се опита да задуши плановете на Лъва да се забавлява, укротявайки разходите му, това е краят на връзката.

Дева

Партньорът не е достатъчно любопитен, за да научи нови неща

Девите са интелигентни хора, които винаги се стремят да научат нещо ново. Те са истински любопитковци и вярват, че без постоянно учене и любопитство животът може да бъде скучна работа. Така че, когато партньорът им не проявява интерес да научава нови неща, това може да е огромен препъникамък във връзката за Девата.

Везни
Негативност и постоянни лоши настроения

Везните са много позитивни и весели хора, които винаги гледат на чашата като наполовина пълна. Техният оптимизъм и желание за живот са това, което ги отличава от останалите. Когато техният партньор се окаже изключително песимистичен човек, който винаги е в раздразнено и лошо настроение, това ги кара да губят интерес.
Везните знаят, че не е възможно или дори рационално да очакват партньорът им да е в добро настроение през цялото време, но ако той постоянно се разхожда с черен, мрачен облак над главата си, Везните ще започнат да си стягат багажа.

Мъжете от тези зодии са истински кошмар за всяка жена

Скорпион
Изневяра

Ако има нещо, което Скорпионът никога няма да толерира от партньора си и трудно ще продължи напред, това е изневярата. Изневеряването и лъжата разбиват сърцето на Скорпиона на парчета и без значение какво правите и колко се опитвате да оправите ситуацията, той никога няма да ви прости. Скорпионите не се доверяват лесно на никого и затова, след като доверието им бъде нарушено, няма как да го поправите. Било то емоционална или сексуална, изневярата под каквато и да е форма е червен картон за половинката им.

Стрелец
Заседналост на едно място

Приключенията са в кръвта му и затова, ако партньорът на Стрелеца е скучен или напрегнат, тази връзка няма да я бъде. Ако половинката му винаги иска да остане вкъщи и никога да не излиза и да прави нещо забавно, това влудява Стрелеца до крайност. Той винаги се стреми да бъдат с някого, който обича да пътува, и никога не се колебае да изпробва нещо ново.
Въпреки че понякога Стрелците могат да правят компромиси и понякога да си стоят у дома заради партньорите си, несправедливо е да очакваме да правят едно и също нещо всеки ден. Скуката не им отива и ги отблъсква като нищо друго.

Козирог
Финансова несъстоятелност

Козирозите са изключително дисциплинирани и зрели хора, които се отнасят много сериозно към финансите си. Така че, ако техният партньор е някой, който няма идея как да се справя с парите, няма спестявания и вярва в безразсъдното харчене на доходите си, това е огромна черна точка за връзката. Козирогът никога не би искал да се справи или да поеме дълговете на партньора си и да се постави в нежелано положение. Той винаги работи много усилено, за да печели пари, така че съвсем нормално е да се справят с финансовите си проблеми по много разумен и умен начин и да очакват същото от партньора си.

Септември ще е приказка за тези три зодии

Водолей
Висока поддръжка

Водолеите не са прекалено емоционални хора и затова, ако партньорите им са такива, им е трудно да бъдат с тях. Ако през цялото време плачете, оплаквате се и прекалявате, бъдете сигурни, че Водолеят ще стои на километри от вас. Самите те са много зрели индивиди, а незрелите хора, които изискват прекалени усилия и грижа, не са им по вкуса.
Водолеят ще ви подкрепи емоционално, когато му дойде времето, но ако сте човек, който винаги се контролира от емоциите, тогава не очаквайте той да разбере това. Емоционалната зрялост и способността да се справя здравословно с чувствата са това, което прави Водолеите щастливи.

Риби
Липса на чувство за хумор

Рибите са щастливи хора, които винаги търсят доброто във всяка ситуация. Те знаят, че животът понякога може да стане много труден и вместо да размишлявате в черни краски, е по-добре да се справите със здравословно чувство за хумор. Ако партньорът им не споделя това чувство и има нула чувство за хумор, това е билет за изхода на връзката.
Рибите вярват, че смехът е един от най-добрите начини да се свържете помежду си и ако партньорът им не е съгласен с това, тогава е по-добре да прекрати връзката.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
7347 1

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.13 | 15:05

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини