Някои любопитни факти за "Жега", които трябва да знаеш

  • 16 декември 2015 12:56

  • 1831
  • 0
Някои любопитни факти за "Жега", които трябва да знаеш
©

С наближаването на коледните празници, всеки мъж се съсредоточава само в собствената си крепост и се надява, че ще може да получи най-важното - малко спокойствие и време за гледането на любимите стари филми.

Благодарение на кабелните телевизии имате шансове да преживеете същата емоция от видеотеката и гледането на хубави филми, преди да бъдат повторени 1 милион пъти. И ако сте израснали във фамилия, чийто родители са оценявали най-много труда на Робърт Де Ниро и Ал ПачиноАл Пачино Алфредо Джеймс, известен само като Ал Пачино (Al Pacino) е американски актьор. Роден е в нюйоркския, тогава ще мечтаете за филма "Жега", а той самият е повече от пример за брилянтния труд на Майкъл Ман.

Ето някои интересни факти за филма, който завинаги ще ви държи в напрежение и е толкова добър, че можем да простим килограмите на Вал Килмър.

Създаден е по действителен случай

През 1963 година в Чикаго, едно кафене приютява детектив Чък Адамс и банковият обирджия Нийл МакКъли.

Двамата са се срещали една година по-рано по време на друг обир, но застават на масата като равни и разговарят спокойно. МакКъли след това започва да работи с Майкъл Ман по филма и да обяснява, че цялата среща е била между равни хора от двете страни на закона, които се опитват да разберат природата на другия. Освен това, сцената е заснета само един път, защото Пачино вярвал, че така ще остане по-естествена.

Повече четете тук

Последвайте канала на

Novini.bg
1831 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини