Кои дни са подходящи за подстригване

  • 18 юни 2024 14:45

  • 1652
  • 0
Кои дни са подходящи за подстригване
© Pixabay

Не е достатъчно да изберете добър ден за подстригване, трябва също така да е в хармония с вашия собствен рожден ден от седмицата, в противен случай всички благоприятни тенденции на деня ще се превърнат в отрицателни.

Понеделник е в хармония с енергията на четвъртък, петък, събота. Антагонистичният ден за понеделник е неделя.

Ако сте родени във вторник, родствени са в енергиите на четвъртък, събота и неделя. А енергията на понеделник и петък е неблагоприятна за вас. Петък е антагонистът на вторник.

Сряда е в хармония със силата на неделята. Неин антагонист е четвъртък.

Четвъртък е свързан с енергиите на понеделник, вторник, петък, неделя. Негов антагонист е ден сряда.

Петък е близо до силата на понеделник, четвъртък, събота, неделя. Негов антагонист е вторник.

Събота е свързана с енергията на петък. Неин антагонист е неделя.

В неделя силите на вторник и четвъртък са хармонични. Неин антагонист е понеделник.

В дните на антагонисти косата се подстригва, когато сте преследвани от кармичен лош късмет във всички области на живота. Обикновено след такава подстрижка животът сякаш замира за известно време и след това прави рязък завой, който ще ви отведе до победа.

Такъв стрес е много полезен, тъй като нарушава определен установен привичен ритъм, той ви позволява да контролирате собствената си съдба с прости и достъпни средства.

Не трябва да се подстригвате, ако нещо не се получава, ако нещо се обърква: не можете да намерите фризьора, от който се нуждаете, възникват конфликти, пречки и т.н. Не се разстройвайте, бъдете търпеливи и всичко ще се нареди, както трябва.

Не доверявайте косата си на, който ви попадне. Трябва да се помни, че човекът, който ви подстригва, променя вашето биополе и до известна степен влияе на вашата съдба. Ето защо, когато отивате да се подстригвате, изберете енергичен и весел фризьор, тогава животът ви след подстригване ще се промени към по-добро. Колкото по-възрастен е фризьорът, толкова по-голямо е влиянието му върху живота ви. Ако сте независим човек, свикнали сте да решавате проблемите си сами и не ви харесва, когато нещо ви пречи да ги постигнете, изберете фризьор, който е или на същата възраст като вас, или по-млад от вас.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1652 0

Водещи новини