Предстои Вълча Луна - кои зодии да внимават

  • 23 януари 2024 16:41

  • 4956
  • 2
Предстои Вълча Луна - кои зодии да внимават
© Bulphoto (архив)

Януарското пълнолуние в Лъв през 2024 г. е известно още като Вълчата луна.Този период е особено специален за някои зодиакални знаци.

Те ще са най-силно засегнати от първото пълнолуние за годината. Това е така, защото те са най-постоянни в себеизразяването си, независимо дали то се приема добре от околните, пише lupa.

Телец

В центъра на вниманието ви, по време на пълнолунието в Лъв на 25 януари, е вашият дом. За вас състоянието на жилището ви е пряко свързано с вашата идентичност, така че на този ден ще искате да се уверите, че домът ви отговаря на вашите стандарти. Пребоядисайте, поканете приятелки на женска вечер – каквото и да направите, ще искате да се насладите на топлината, която предлага вътрешният ви свят.

Януарското Пълнолуние в знак Рак

Лъв

Пълнолунието в Лъв във вашия първи дом ще освети желанието ви да бъдете забелязани и признати за най-автентичните аспекти на вашата личност. Откакто започна сезонът на Водолея, вероятно сте насочили повече усилия към взаимоотношенията с околните. На този ден желанието ви да бъдете признати от другите ще бъде изключително засилено. Изложете на показ своите дарби!

Скорпион

Луната ще обърне внимание на настоящите ви професионални постижения, като изведе на преден план лидерските ви способности – по-специално в кариерата. Макар че обикновено ви е много по-удобно да се държите настрана, в този ден няма да бъде така. Независимо дали приключвате дългосрочен проект, или не, ще почувствате, че това е всичко, което сте искали от призванието си.

Водолей

По време на пълнолунието в Лъв ще се фокусирате върху утвърждаването, което жадувате да получите в отношенията с партньора. На 25 януари връзките, които ви карат да се чувствате обичани и ценени, ще бъдат осветени, напомняйки ви за важната роля, която имат в живота ви. По това време ще искате да се обградите с хора, които изразяват обичта си към вас. Макар че, външното утвърждаване обикновено не е ваш приоритет, няма нищо лошо в това да искате да се чувствате желани.

Последвайте канала на

Novini.bg
4956 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Анонимен

2024.01.24 | 14:12

2
Малии сега Ванеса като се напука на бело ще има да квичи цяла нощ ходи си купи тапи за уши за пет уева!

2024.01.23 | 18:05

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини