Пълнолуние в Близнаци – фар за търсещите мъдрост

  • 27 ноември 2023 11:59

  • 2764
  • 0
Пълнолуние в Близнаци – фар за търсещите мъдрост
© Pixabay

На 27 ноември в 11:16ч посрещаме Пълнолуние в 5-я градус на въздушния знак Близнаци. За нашата страна Асцендентът на Пълнолунието е в знак Козирог и негов управител е строгият учител Сатурн, под чието зорко око се извършва всичко. Тази лунна фаза ни кара да намерим баланс между логика и интуиция, самота и социално взаимодействие, сериозност и игривост.

Пълнолунието в Близнаци ни предлага уроци по емоционална устойчивост, себеизразяване и личностно израстване. Това пълнолуние е фар за онези, които търсят мъдрост. Близнаци е въздушен знак, известен със своята двойственост, комуникационни умения и интелектуална сила, хвърля странна и динамична енергия върху това пълнолуние. Това е космическа покана да прегърнете гъвкавостта и адаптивността. Насърчава ни да балансираме емоционалните си дълбочини с лекота.

Пълнолунието в Близнаци е мозайка от различни космически влияния, всяко от които допринася за сложна плетеница от енергии. По време на тази фаза Слънцето в Стрелец се противопоставя на Луната в Близнаци, създавайки динамично напрежение между нашия стремеж към по-високо знание (Стрелец) и нуждата ни от практическа, ежедневна комуникация (Близнаци).

Слънцето е в съвпад с Марс в Стрелец, който е в квадратура със Сатурн в Риби (сблъсък на противоположни сили, ограничения, желание за контрол над всичко) и опозицията на Луната, която ограничава ентусиазма. 

Седмичен хороскоп от 27 ноември до 3 декември

Може да се почувствате по-комуникативни и свързани в любовния си живот този месец. Това е добър момент да задълбочите връзките си с партньорите си и да споделите чувствата си.

Вашите финанси може да са стабилни този месец, но може да се наложи да внимавате да не харчите излишно. Уверете се, че следите бюджета си и избягвайте импулсивните покупки.

Съвети при това Пълнолуние:

Бъдете изразителни и общителни в общуването си.

Сътрудничете си с другите и развивайте идеите си.

Внимавайте за разходите си и избягвайте импулсивните покупки.

Погрижете се за здравето си и си почивайте достатъчно.

Бъдете отворени за нови възможности и опит.

Разширете хоризонтите си и продължете напред с обновено чувство за цел и разбиране. Използвайте тази енергия, за да си поставите някои цели и да визуализирате как мечтите ви се сбъдват.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2764 0

Свързани новини

Водещи новини