Цветан Цветанов се срещна с превозвачи на туристически корабчета и рибари в Несебър (снимки)

  • 15 март 2017 12:13

  • 3015
  • 4
Цветан Цветанов се срещна с превозвачи на туристически корабчета и рибари в Несебър (снимки)
© Пресцентър ГЕРБ

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с превозвачи на туристически корабчета и рибари в Несебър.

Цветанов изтъкна пред присъстващите, че е изключително важно на изборите партията да постигне този резултат, който да даде основа да продължи стабилното развитие на Черноморския регион. Той посочи, че обиколката му в Бургаска област започва от тук, защото това е общината, която дава най-голям процент от БВП в българския туризъм. Цветанов отчете, че благодарение на усилията на бившия министър на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard и на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г руските туристи са се върнали по родното ни Черноморие, като се очаква за 2017 година туристическият поток да се увеличи.

"Най-големият немски туристически оператор е заявил желанието си да се настани трайно на пазара в България. Това е компания, която предлага продукт с по-висок стандарт. Всички знаем за ситуацията в Турция и околните държави, което е предпоставка туристическият поток да се пренасочи към страната ни. Трябва да създадем необходимите условия“, каза още Цветанов, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Пред присъстващите той посочи, че основен приоритет в програмата на ГЕРБ е образованието, тъй като се очертава проблем с необходимостта от квалифицирани кадри за бизнеса.

"Бургас имаше свои министри и зам.-министри, което създаде силно присъствие за региона. ГЕРБ не разчита на парашутисти в населените места, за да могат те адекватно да защитават интересите на местните хора“, категоричен бе зам.-председателят на партията.

Областният координатор на ГЕРБ и кандидат за народен представител Димитър Бойчев представи пред присъстващите акценти от дейността на депутатите от региона, благодарение на които бяха прокарани законодателни промени в наредбата за превозвачите с туристически корабчета. „Отпаднаха ограничения за превозване до 10 души, както и други пречки, за да могат хората в туристическия бранш да работят спокойно през идващия активен сезон без допълнителни бюрократични спънки“, каза Бойчев. Представителите на сектора, от своя страна, благодариха на Бойчев и Цветанов за подкрепата, която получават от тях през годините. Местните хора съобщиха, че депутатите от ГЕРБ са изменили законодателството в ползва на рибарите и превозвачите, но служебното правителство не променя наредбата.

В срещата се включиха още кандидатите за народни представители Жечо Станков, Галя Василева и Диян Петров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3015 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
FM

2017.03.15 | 14:58

4
Нямай съмнение "ортаци" или влюбена двойка.

2017.03.15 | 14:58

3
в гроп само педераси долни гнусни
879

2017.03.15 | 13:30

2
НЕСЕБЪРЛИИ , ПРИВЕТ ОТ СОЗОПОЛ . НА НАС ПИНОКИО И КОНСКАТА ГЛАВА НИ ОБЕЩАХА НОВО .......МОРЕ АМА СЛЕД 26- 27 МАРТ . ИСКАИТЕ И ЩЕ ВИ СЕ ДАДЕ ! ТАКА ПИШЕ В БИБЛИЯТА
hayabusa

2017.03.15 | 13:13

1
тия прегръдки,са така наречените другарски с целувка и милувка,а това може да се случи само м/у гербер с гербер,останалите ги плюем те си мислят че дъжд вали...не бе не е дъжд а сняг. :)

Добави коментар

Водещи новини