Цветанов в Долни Чифлик: ГЕРБ гарантира доброто бъдеще на България с реални решения

  • 14 март 2017 17:17

  • 1308
  • 2
Цветанов в Долни Чифлик: ГЕРБ гарантира доброто бъдеще на България с реални решения
©

ГЕРБ показа, че разполага с подготвени кадри на всяко ниво на управление и може да работи за развитието на всички населени места в страната. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пред жители на Долни чифлик.

Цветанов, водачът на листата на ГЕРБ-Варна Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, кметът на Варна Иван Портних и кметът на Долни Чифлик Красимира Анастасова направиха обиколка на осъществените проекти в Долни Чифлик. Те разгледаха санираните блокове и обходиха канализационната система в града, която е в процес на завършване. Изградени са 3400 метра канализация, която обхваща 285 имота в Долни Чифлик. Финансирането на проекта е осигурено по ПУДООС по време на кабинета „Борисов“. Общината има готов проект за още 3600 метра канализация, обхващаща още 260 имота. Ще се кандидатства и за трети етап - 1800 метра канализация, обхващаща допълнително 180 имота.

Зам.-председателят на ГЕРБ пое ангажимент пред жителите на общината, че в следващ управленски мандат на ГЕРБ ще бъде довършена канализацията на улица „Витоша“ в Долни Чифлик. Ще бъде подменена и централната канализационна тръба на града. „Само когато държавата е стабилна, има повече финансови постъпления в републиканския бюджет и се отделят повече целеви средства за развитие на регионите. Затова хората не трябва да се подлъгват по популистки обещания, а да гласуват за реални решения за Долни чифлик с номер 11 в бюлетината“, подчерта Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Водачът на варненската листа на ГЕРБ Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена заяви, че партията твърдо седи зад Националната програма за енергийна ефективност. „Ако ни гласувате доверие на 26-ти март ще гарантираме продължаването на програмата, защото така ще удължим живота на старите блокове в цялата страна – те ще бъдат по-топли и уютни. Освен ползата за етажните собствености, се осигурява работа за много малки и средни фирми“, обясни Павлова. Кметът на Долни Чифлик допълни, че Общината се ангажира площите около санираните блокове да бъдат облагородени и да бъдат изградени паркоместа.

Последвайте канала на

Novini.bg
1308 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.03.15 | 19:35

2
Видяхме ви управлението !!!!Вече вашата партия е прочетен вестник !!!! Никога повече ГЕРБ !!!!
ПЕДАЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

2017.03.15 | 19:34

1
ДОЛНА ПРЕСТЪПНА БИЗНЕС ОРГАНИЗАСИЯ..............ЩЕ СЕ САМОУБИЯТ ЗА КОКАЛА..........ЗА ОБИКНОВЕННИЯ ЧОВЕК Е ВСЕ ЕДНО.......МНОГО БЕДНИ И МНОГО БОГАТИ......КОЙТО И ДА СПЕЧЕЛИ.

Добави коментар

Водещи новини