Андрей Райчев: Станишев ще остане начело на БСП

  • 01 ноември 2011 18:09

  • 1299
  • 1
Андрей Райчев: Станишев ще остане начело на БСП
©

БСП са доволни от резултатите си и няма настроения в партията, че изборите са загубени. От тази гледна точка не вярвам да се стигне до оставката на лидера Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Това заяви пред БНТ социологът Андрей Райчев.

Ако има атака срещу Станишев, тя ще е на редовния конгрес на партията. На Борисов много му се иска да се смени треньора преди решаващите парламентарни избори през 2013 година, но не виждам как това ще се случи, допълни той по повод изказване на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г от тази сутрин, че с действията си около изборите президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в готви завръщането си начело на БСП.

Социалистическата партия получи 700 000 свои и над 800 000 чужди гласа на президентските избори, с което левицата се утвърди като единствената алтернатива на управляващите. През 2001 г. чиста случайност докара Първанов на власт, президентът трябва да бъде по-скоро центристки, така че БСП не е абонирана за президентския пост, категоричен бе социологът.

БСП беше сатанизирана дълго време, от своя страна тя успя да експлоатира думата "демокрация" около изборите, което е едно много силно оръжие, каза още Андрей Райчев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1299 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
хе хе хе

2011.11.02 | 17:43

1
А дано де - и аз го искам! Още 1-2 год и съвсем ще загробиме и гейчето и агонизиращата старица столетница! хе хе хе

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини