Опозицията в БСП отново ще иска оставката на Станишев

  • 01 ноември 2011 09:00

  • 1436
  • 3
Опозицията в БСП отново ще иска оставката на Станишев
© Булфото

Опозиционно настроените към лидера на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на социалисти отново ще извадят искането на оставката му на дневен ред.

Очаква се това да стане на следващото заседание на Националния съвет, което трябва да направи анализ на изборите за президент и за местна власт, информира "Труд".  Най-вероятно пленумът ще бъде не тази, а следващата събота.

Гневът на вътрешнопартийната опозиция е предизвикан от твърденията на соцлидера, че изборите са едва ли не спечелени, както и от това, че Станишев е използвал, според тях, предизборната кампания, за да “дърпа ушите” на местните червени водачи и да укрепва властта си в партията.

“И в трите града, откъдето Станишев е минал като водач на депутатска листа - Русе, Бургас и Варна, е погром”, гневят се червени. Недоволство в БСП е породил и апелът на Станишев “Всички срещу ГЕРБ!”, защото политическите опоненти щели да им напомнят години наред подкрепата за Веселин Марешки във Варна.

“Ако на пленума всички се гърчат и вместо да признаят, че ни размазаха, говорят, че сме спечелили, ще се ядосам”, твърди член на Националния съвет. Друг коментира, че “Станишев не може да се кичи като с медал с успеха на Ивайло и Ламбо, той си е техен.”

Мнозина смятат, че спечелването само на осем областни центъра е отстъпление, още повече че Шумен, Разград и Търговище са взети с помощта на ДПС. Досега червените държаха десет областни града. Недоволните обаче нямат готовност да поведат битката с председателя на партията и ще чакат конгреса. Преди форума в БСП трябва да се “завърти” пълен цикъл на отчети и избори. 48-ият конгрес ще бъде в началото на 2012 г.

Отсега е ясно, че на всички червени сбирки ще се търси отговор на въпроса кое е по-важно: да спечелиш повече кметски места; да имаш повече общински съветници; или да спечелиш повече гласове в абсолютно изражение.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1436 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
владо

2011.11.02 | 20:34

3
Ааааааааааааа - ето къде било скрито шилото ,дето боде " онова" на гей Сергей,че беше толкова изнервен и умопобъркан почти 10 дни! Затуй приказва небивалици и откровенни лъжи цял месец - много добре е знаел какво му придстои! Понеже БСП е конспиративна партия - сега следват едни вътрешнопартийни боричкания и удари под кръста- това му бил зора на гейчето! Аз мисля ,че Станишев трябва да остане - още едни загубени избори и от столетницата нищо няма да има, по-добра онтиреклама от гейчето просто няма!
666! СУПЕР Red Tails...

2011.11.02 | 10:18

2
...ГЕЯ Е БИТ ГЪЗ...!
evgeni

2011.11.01 | 11:26

1
---- Прикрепено писмо (Борисов попитай на 02/ 987-26-81 ,/някакви си "протосингели", защо лъжат народите с ЦИРКОВИЯ НОМЕР-ПРАВОСЛАВЕН ОГЪН,на КОЙТО и ти си съпричастен давайки им държавни самолети . Защо "православните църкви НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪК ???) ---- Подател: евгени славков До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: Борисов попитай на 02/ 987-26-81 ,/някакви си "протосингели", защо лъжат народите с ЦИРКОВИЯ НОМЕР-ПРАВОСЛАВЕН ОГЪН,на КОЙТО и ти си съпричастен давайки им държавни самолети . Защо "православните църкви НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪК ??? Дата: Вторник, 2011, Ноември 1 10:58:19 ЕЕТ Борисов,да те попитам нещо защо онези хора с бради,коитов същност са МОШЕНИЦИ с БРАДИ ,толкова много ги толерираш и инвестира 41 млн. за реставрация на сатанинските им свърталища наречени "православни" ??? Сигурно от КОЛЕГИ,АЛНОСТ и СОЛИД,АРНОСТ към СЕБЕПОДОБНИТЕ ??? Попитай своите безбройни "ОТЦИ"/при все ,че Небесния Отец е един/ защо рисуват на дъски нещо като човек с брада и го обявяват за зчудотворно и всякакви кокали и МРЪСОТИИ на КОИТО ти копуваш и ЗЛАТНИ КУТИЙКИ .Ти знаеш ли защо Бог не допусна хората да намерят останките на Мойсей на планината Хорив ??? Ами за да не ги боготворят всякакви тарикати,представящи се за "божии" !!! Не каза ли Сам Христос: "Варосани гробници пълни с всякакви нечистотии,като има предвит какво има в гробниците посочвайки това кето има в душите на фарисеите и садукеите. Тези два рога-Садукеи и Фарисеи са роговете на "Овена",който бил повален от "Гръцкия Козел " дошъл през 313 година ,който е с два рога- "Католически" и "Православен".Това са роговете на нечист дух наречен "Гръцки Козел" описан в библията и служещи на "Звяра". Ти сам виж как поповете бредлагат рисувани дървени дъски ,обявявайки ги за "святи",при положение,че Бог каза : ДА нямаш други богове,да не си правиш образ и подобие,нито да им служиш,нито да им се кланяш !!! Тогава защо тези идоли/икони / са нарисувани хора с бради и и се боготворят ??? Защо рисуват с бради при все че Господ не е с брада???? Ще ти кажа Борисов за да пускат и поповете БРАДИ и се представят "господни". Е след като някои се опитват да променят Божието Слово за ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ КОНТРОЛ,ти си направи сметка кому служат тези някои!!!! Пак ти повтарям,че Господ Бог е Един и една е Неговата истина ,описана в библията!!!! Кой тогава се опитва да променя Словото Му ??? Не е ли самият сатана-антихрист,които предлага толкова много религии и "истини ???? Бойко да знаеш ,че лукавия не е против да се изпоолзва Божието Име,но много рикае да се изявява Словото,така както Бог е казал !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини