Огнян Герджиков: ЦИК трябва да подаде оставка

  • 31 октомври 2011 19:48

  • 1641
  • 0
Огнян Герджиков: ЦИК трябва да подаде оставка
©

ЦИК трябва да подаде оставка заради това, че не успя да се произнесе по много важни решения, включително и по казуса с присъствието на двама депутати от ГЕРБ в ОИК на първия тур, заяви пред Дарик Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то, председател на 39-то Народно събрание.

Той обясни, че в комисията има и професионалисти, но се усещат партийни интереси. Герджиков беше категоричен, че ЦИК трябва да бъде безпристрастна институция, а не партиен орган. По повод Избирателния кодекс, Герджиков заяви, че законодателният процес е сбъркан, защото има лоша основа.

За ролята на ДПС юристът каза, че движението на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е загубило своята сила, която имаше преди няколко години. Допреди няколко години ДПС наистина беше сериозен балансьор в политиката и успяваше да наклони везните в едната, или в другата посока. Вече не е партията, която има такова решаващо влияние върху българския политически живот, допълни юристът.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1641 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини