Ивайло Калфин: Разлика между мен и Плевнелиев е в независимостта

  • 24 октомври 2011 00:22

  • 1456
  • 2
Ивайло Калфин: Разлика между мен и Плевнелиев е в независимостта
©

Благодаря на българските граждани, които гласуваха за нас, заяви кандидатът за президент от БСП Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска на пресконференция в НДК.

Това бяха най-лошите избори, най-зле организираните избори за последните 20 години, каза Калфин. Влязохме в тази кампания, за да защитим идеи,  защото имаме какво да кажем на нашите сънародници, добави той.


Надали има по-европейски ориентирани политици от нас – четири години съм бил в Съвета на ЕС, две години в ЕП. България никога не е имала по-безлична позиция по най-важните въпроси. Нашият премиер няма тези, които да защити на срещи и съвети, ние нямаме ясна позиция, която да защитава националния интерес. Думите му предизвикват снизходителни усмивки. България има нужда от много по-добро лице в ЕС, каза Калфин. Разликата между домораслите и по-широките критерии се крие в две имена – Румяна Желева и Калина Илиева, заяви кандидатът за президент на БСП.

Огромната разлика между мен и Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е в независимостта, добави той.

Готов съм да работим с всички български граждани, независимо от политическите им пристрастия, категоричен бе Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Илияна Беновска от Радио К2 се обърна към Калфин и му предложи да призова кандидатът за президент на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да участва в дебат, който е публичен и отразен от всички медии. Според Беновска това е начинът БСП да покаже, че се променя. Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска от своя страна прие предизвикателството и покани Плевнелиев да участва в такъв дебат.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1456 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Данчо

2011.10.24 | 20:35

2
Давай Калфа, стискаме ти палци да победиш на балотажа!!!! Само БСП!!!
Йуй

2011.10.24 | 18:33

1
Що не се яви като независим бе болшевик ??? Тогава шеше да се видиш на 1 тур с 4%. След 7 дни си получваш този главозамайващ резултат. ЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗБОГООООМ БКП.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини