Журналистка вдигна скандал по време на пресконференцията на ГЕРБ

  • 24 октомври 2011 00:02

  • 5437
  • 3
Журналистка вдигна скандал по време на пресконференцията на ГЕРБ
©

Собственичката на софийското радио К2 Илияна Беновска вдигна скандал по време на пресконференцията на ГЕРБ в изборната нощ в НДК.

Журналистката избута колежката пред нея, грабна микрофона и започна да изнася лекция за свободата на медиите в България.

Водещата на пресконференцията – пресаташето на партията Севделина Арнаудова се опита да я спре. Въпреки това, Беновска попита кандидат - президента на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното какво ще направи той за осигуряване на пълна свобода на медиите в България.

Това не е пресконференция на радио К2, скара се Арнаудова на нахалната Илияна Беновска. Скандалът доведе до лапсус на Плевнелиев.

Последвайте канала на

5437 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Обективност

2011.10.26 | 16:42

3
Въпросната журналистка е тъпа пуйка и нагло животно! Поръчков изрод.В затвора!
АНТИБГИДИОТ

2011.10.24 | 21:02

2
ТАКА,ТАКА,,,ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЧЕ БГ НАРОДА Е АДСКИ ТЪП ВАЛЯТ И ВАЛЯТ! ЦЯЛАТА ГЛАВНА ОРИГИНАЛНА СКАМЕЙКА НА ПОРЕДНИТЕ ВЛАСТОВИ ТЪРТЕИ СЕ НАСРА..ЗАЩО СЕ НАСРАХА,ГОРКИТЕ?? ЕДИН САНТИМ ИЗВЪН ЛУСТРОТО И ЛОКУМЧЕТАТА ЗАУЧЕНИ ОТ ВРЕМЕТО НА БКП И..ГОЛЯМО,ЯКО НАСИРАНЕ!! КАК ЛЪСНАХА ДУПЕНЦАТА ЗА СЕКУНДА..ЩОТО БЕШЕ ИЗВЪН ПЛАТЕНИТЕ ИМ РЕШИСУРКИ! ХАХАХ..НЕ МИ ПУКА ПЛАТЕНА ЛИ Е ИЛИ НЕ(ДА НЯМА ДА Е НЕПЛАТЕН КЛОШАР,Я-ЧЕ И КЛОШАРИТЕ ДАЖЕ ИКАРВАТ НЯКОЙ ЛЕВ!) А МЕ ИНТЕРЕСУВА ЩО СЕ НАСРАХА??СКАНДАЛ?? КОГАТО ВИСШИТЕ ХРАНТУТНИЦИ НЕ МОГАТ ДА ОТГОВОРЯТ НА ЕЛЕМЕНТАРНО ВЪПРОСЧЕ..АМА ВИНОВНИ СА ТИЯ ДЕТО ПИТАТ,НАЛИ-ЗАГДЕТО СМУШАВАТ БОЖИЕТО ИМ ТЯХНО СПОКОЙСТВИЕ,НАЛИ?! ЛУДО БГ БАЛКАНСКО ГОВЕДО..ТЪНИ СИ ОЩЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ В НУЖНИКА..ВЪРВЕТЕ АРЕСТУВАЙТЕ ПАН ЧЕРНИ ОТ ПРАГА,ХАХАХ!!:-))
123

2011.10.24 | 21:02

1
А защо в статията липсва коментара на г-жа Беновска, че пресконференцията не е на ГЕРБ а на избирателите?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини