Прошко Прошков: Ще кастрирам лошите практики в "Екоравновесие"

  • 21 октомври 2011 08:56

  • 1194
  • 0
Прошко Прошков: Ще кастрирам лошите практики в "Екоравновесие"
© Интернет

Кметът трябва да е политик, лидер, носещ отговорност, каза кандидатът за кмет на София, издигнат от „Синята коалиция“ Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е в предизборен дебат на БТВ.

„Една от неприятните тайни на града е, че се реже единият яйчник на кучето, за да може процедурата да се повтори повторно с втория и парите от това отиват в едни „пиявици“.

Той се ангажира с кастрация на всички лоши практики в „Екоравновесие“.

Преди няколко години Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пое конкретни ангажименти и каза, че ще запълни дупка пред НДК и го направи и какво от това, даде пример Прошков за поемането на ангажименти от бъдещите кметове.

Не можем да сме учтиви към корупцията, не можем да се държим като чиновници, а трябва да бъдем политици и управници, категоричен беше Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е.

Последвайте канала на

1194 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини