Прошко Прошков печели сините избори за София

  • 12 юни 2011 23:26

  • 2720
  • 0
Прошко Прошков печели сините избори за София
©

Двамата участваха в предварителния отворен вот, на който трябваше да бъде определена общата номинация на десния съюз за столичен градоначалник.

От София до момента данните дават преднина и за претендента за президент на ДСБ Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат според щаба на тъмносинята партия. Оттам обаче изрично уточняват, че информацията от страната още не е обработена окончателно.

От щаба на СДС съобщават, че техният кандидат Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в е получил повече гласове от Малинов в големите градове. Очакват се окончателните резултати да са готови утре.

Радвам се, че толкова хора излязоха в София да гласуват днес при такава кратка кампания, каза за БТА Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е.

Към 18.00 часа по данни на ДСБ те са били около 20 000 в столицата и около 60 000 в другите населени места. Прошков подчерта, че двамата с Владимир КисьовВладимир Кисьов Владимир Кисьов е български политик, кандидат за кмет на София, издигнат от СДС. Кисьов е роден не са опоненти, а участници в състезание между коалиционни партньори. 

Повечето гласове, които е получил, кандидатът на ДСБ обясни с желанието на столичани да видят ново поколение в управлението. Това са хора, които чакат да видят и десницата по-силна, смята Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е. Той изрази своето уважение към опонента си от СДС Владимир КисьовВладимир Кисьов Владимир Кисьов е български политик, кандидат за кмет на София, издигнат от СДС. Кисьов е роден. Битката за доверието на хората си заслужава, оттук нататък предстои още по-трудна работа, категоричен беше Прошков. 

Последвайте канала на

БТА
2720 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини