Прошко Прошков: София се управлява по "Кремълски модел"

  • 15 октомври 2011 18:06

  • 940
  • 2
Прошко Прошков: София се управлява по  "Кремълски модел"
©

В момента столицата се управлява по "Кремълски модел", според кандидата за кмет на София от Синята коалиция Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е.

Оценката си той е дал на среща със симпатизанти и активисти на ПП "Обединени земеделци", радикалдемократи и БСДП, информират в прессъобщение от "Обединени земеделци". Прошков е обяснил, че участва в местния вот, защото, според него, в София "няма кмет, а служител на премиера Бойко Борисов". Десният кандидат смята, че прозрачността е гаранция за добрата работа на общината, а негова задача, ако бъде избран за кмет на София, е да промени начина на управление. На тези избори трябва да спрем опитите на ГЕРБ да управляват всичко в България, защото в момента демократичните принципи у нас са поставени под въпрос, е подчертал още Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е.

Според зам.-председателя на ПП "Обединени земеделци" Георги Каркъмов в общината трябва да влязат професионалисти и да подкрепят дребния и средния бизнес, който в момента загивал.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
940 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ива

2011.10.17 | 14:12

2
г-н Прошков, към момента цялата Ви кампания е copy-paste от Вашите опоненти или други интерсни неща, случили се в София. Съжалявам, но не мога да гласувам за човек без идентичност, крадящ идеии!
SHOPA

2011.10.17 | 14:12

1
пп, ти по кой модел ще упрвляваш? Модела Костов, нали! Или този на нереализирания комсомолски секретар Мартин Димтров? Защото ти си тяхна, особено на Костов, подлога! За твоите далавери тепърва ще има видов ден!

Добави коментар

Водещи новини