РЗС ще спре предизборната си кампания в знак на протест

  • 01 октомври 2011 18:32

  • 1286
  • 2
РЗС ще спре предизборната си кампания в знак на протест
© Интернет

Ръководството на "Ред, законност, справедливост" ще прекрати кандидат-президентската кампания на двойката Атанас Семов - Поля Станчева, научи БЛИЦ от източник в средите на опозиционерите.

Решението ще бъде взето утре на Национален съвет на партията.

В мотивите на РЗС ще бъде застъпен отказът на вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа да прекъсне отпуска си въпреки ескалирането на напрежението след събитията в пловдивското село Катуница.

Хората на лидера Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, за пореден път ще поискат оставката на стария си враг, когото упорито опитват да дискредитират от началото на 2010 година насам.

РЗС ще постави ултиматум
на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Опозиционерите ще призоват скромния си електорат на масови протести, които да ескалират в бунтове, ако Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа откаже да им угоди с оставка.

Последвайте канала на

1286 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
владо

2011.10.02 | 13:31

2
Всички разбраха ,че Яне не струва - лакеите му също! Дори и хората му го напуснаха - и на тях им писна от манипулации, клюки и лицемерие! Време е май и гласоподавателите му да разберат ,че само с компромати политика не се гради, а че недоразумението Яне е отдавна за жълта книжка е очевадно - добре ,че уж неговите хора се опомниха!
Тодо

2011.10.02 | 13:31

1
Прозрачни сте! Заради такива като вас, ората намразиа журналистите. Ставате част от олигарията, най-гнусната част, слугинажа

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини