РЗС: Плевнелиев е министър незаконно

  • 05 август 2011 14:32

  • 2926
  • 9
РЗС: Плевнелиев е министър незаконно
© Булфото

РЗС настоява министърът на вътрешните работи и председател на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и министърът на регионалното развитие Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да излязат в неплатен отпуск още в началото на следващата седмица.

Това заяви лидерът на партията Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, на пресконференция днес. По думите му те използват министерствата си и целия
държавен ресурс за предизборна кампания.

РЗС ще внесе до края на следващата седмица официален сигнал в ЦИК, че това е грубо нарушение на изборното законодателство и на конституцията, предупреди Янев. Той отново повтори, че РЗС разполага с данни, че кандидатът на ГЕРБ за президент е именно Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Неслучайно социологически агенции срещу заплащане му направиха изкуствен рейтинг, който го поставя в обществото като
най-работещия, най-харизматичния министър, за когото обаче нищо не се знае, каза Янев. Никой не пита откъде дойде Росен
Плевнелиев, чист ли му е бил бизнесът, откъде тръгна кариерното му развитие, кои са хората, които стоят зад него, коментира лидерът на РЗС.

Той смята, че има голям проблем с европейското финансиране за строителство на магистралите, тъй като според РЗС Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е положил клетва като министър на регионалното развитие незаконно. Янев показа копие от документ, според който Плевнелиев е продал дяловете си във фирма два дни, след като е положил клетва пред парламента, а не преди това.

Янев уточни, че и прокуратурата е сезирана по този казус. Така всичко подписано от Плевнелиев може да се окаже невалидно и европарите да станат изискуеми от държавния бюджет, предупреди Янев.

Той каза, че РЗС ще оповести данни за кандидат-кметове на ключови места, както и за кандидати за президенти, които да разкрият истината за личностите, за да знаят избирателите за кого дават гласа си. Янев заяви, че РЗС не прави разлика между Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, а гледа на тях като на част от статуквото.

Последвайте канала на

БТА
2926 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2011.08.15 | 19:37

9
yane nikoi ne te slu6a.ti si patnik.a i poletik ot tebe ne stava
македонка

2011.08.07 | 19:53

8
Я тоя куку-борецът за законност да каже какви пари взема за всяка флашка и всяка простотия защото натрупа огромно богатство за няколко години пол.дейност а и стотината му крави, дето са ревнали цялата област хората от тях как си пасят на воля из Македонско като да му е бащиния....Просто този не трябва да вие а да се свие в червивия си пашкул и да мълчи...Крадецът вика "Дръжте крадецът"
M

2011.08.07 | 19:50

7
YANE VARVI DA SI GLEDAJ KRAVITE.SIGORNO I KRAVAR NE STAVA OT TEB.
айдук

2011.08.07 | 19:50

6
Яни, авера ти алексей петров стана доцент без да учи ти поне учидонякъде стани поне професор като лютвито на догана бре
айдук

2011.08.07 | 19:49

5
перко безумов

2011.08.07 | 19:49

4
pak ne sa te 6ibali

2011.08.07 | 19:49

3
Перковци.....ще ви обръща внимание някой на вас...доказали се перковци...

2011.08.07 | 19:48

2
Перковци.....ще ви обръща внимание някой на вас...доказали се перковци...
Бай Ганьовщина

2011.08.06 | 11:47

1
Е, в тая държава всички политици ,само се плюят и плюят, вместо да работят заедно за благото на страната, те само гледат ,кой колкото може повече да лапне от "Баницата".

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини