РЗС пак заподозря Бойко Борисов в покровителство на наркоканали

  • 08 май 2011 11:14

  • 2736
  • 6
РЗС пак заподозря Бойко Борисов в покровителство на наркоканали
©

РЗС разполага с достоверна информация, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г лично е разпоредил питането на РЗС за наркотиците да бъде отклонено на всяка цена. Повод за питането станаха съмненията на анализатори, публикувани в редица медии, че ГЕРБ е в основата на преразпределението на наркопазара по схемата: медиите на Пеевски атакуват определени големи разпространители на дрога, Цветан Цветанов ги арестува, а Котараците завземат освободените наркоканали.

РЗС даде възможност на Борисов да опровергае твърденията, че той покровителства и е пряк участник в основните престъпни схеми, но той се скри, посочват от партията в съобщение, разпратено до медиите. „За нас това е ясен знак за гузната съвест на управляващите и потвърждава изводите ни, че разпространението на дрога се покровителства и организира директно от върха на държавното управление.

Страхът на Борисов, че съвсем скоро ще стане ясно кое е истинското му лице на практика премахна основната функция на Парламента за контрол над изпълнителната власт. Този ярък антидемократичен акт не просто противоречи на българската Конституция и европейските практики, но и превръща България в държава с еднолична власт”, пишат още от РЗС. Отказът на Борисов да отговори всъщност дава отговор на много въпроси, свързани с миналото му на репресивен деятел в СИК и специален агент в българския ъндърграунд.

РЗС има основателни съмнения, че докато Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, бе миналата седмица на посещение в Германия е незаконно подслушван тъй като на една от най-важните му срещи в Бундестага на Германия е станало въпрос за факти, доказващи съпричастност на ключови фигури от ГЕРБ, свързани с изграждането на т.нар. балканска нарко ос и новите бази за наркопроизводство и трафик през България.

„Наближава времето когато РЗС ще започне да пита в т.ч. и чрез европейски медии, а в последствие и да отговаря на директни въпроси, свързани с криминалното минало и рекетьорското настояще на Бойко Борисов”, изтъкват от партията в текста.

2736 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
FM

2014.07.09 | 23:11

6
Добро утро или след дъжд качулка.
дон пепе

2014.07.09 | 23:09

5
Леле какво откритие само ,откриха топлата вода.

2014.07.09 | 23:09

4
Време е за отстрел на вреден дивеч щото стана много

2014.07.01 | 19:41

3
Май РЗС, са прави като го подозират!
e--- Прикрепено писмо (1Гб>1гр.олово) ---- Подате

2014.07.01 | 19:41

2
--- Прикрепено писмо (1Гб>1гр.олово) ---- Подател: евгени славков До: press@president.bg, mvr@mvr.bg, press@mvr.bg, office@mvr.bg, webmaster@mvr.bg, dans@dans.bg, office@dans.bg, signali@dans.bg, director@dans.bg, director@mvr.bg Относно: 1Гб>1гр.олово Дата: Четвъртък, 2011, Октомври 6 10:17:55 ЕЕЩ При 200 знакови убийства и неразкрито нито 1,какво ви говори това ??? Службите,които ги направиха ги избиха поради непокорност,а сега Борисов за какво ДС говори ???Луканов се опита да промени курса на 100-летницата взе та умря ,преди това противопоставиха И.Павлов за да се скара с Луканов на темата "Кой ще кара влака",та и той се пренесе в небитието,за да му припишат БИТКАТА.Икономичеески кръговеот типа В.Илиев,и те се споминаха,а оцеляха най-СИЛНИТЕ-ПЪРВОСЪЗДАТЕЛИТЕ- АБВ !!! Просто въпрос на НЕЩОТО и нищото.АБВ се изпълнява с пълна сила и днес .Сега флашките вършат по-добра работа,отколкото ПРЕСЕЛЕНИЕТО под земята.Това ГО знаят "Хилендарски" и "Стършела" и "учителя Йода/по физическо/". Драгите зрители още ли залагате на Този и Онзи със цената на живота си.
малкълм

2013.08.29 | 17:43

1
че той от времето на царя си създаде монопол по морето и в софия амфетамина и марихуаната той си ги движи откакто се зае да си прави картел цените и скочиха многократно в сравнение 2002 и реално амфетамина по негово време навлезе сериозно на пазара кокаина пък свободно си минава границите митничарите си взимат част от пратката и си я продават а основната част си продължава свободно към крайната дестинация

Добави коментар

Водещи новини