Станишев: ГЕРБ се оказаха безпомощни да опазят реда

  • 27 септември 2011 13:36

  • 1408
  • 7
Станишев: ГЕРБ се оказаха безпомощни да опазят реда
©

Видяхме неадекватно и безсилно поведение на изпълнителната власт и специално на МВР.

Това каза на брифинг лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на във връзка със случая в Катуница.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г призова темата да не се политизира, тъй като това бил криминален случай. В продължение на три дни запазихме мълчание, но когато има хиляди души по улиците на страната, няма как този случай да бъде представен само като криминален и да няма политически последици, заяви Станишев.

ГЕРБ дойдоха с посланието, че ще въведат ред и спокойствие за хората. Точно при това управление се случват събития като в Катуница и последвалите неща. ГЕРБ в това, което смятаха, че са най-силни, са най-безпомощни, коментира лидерът на БСП.

По думите му, двете управляващи партии – ГЕРБ и националистите от "Атака" са се провалили в решаването на проблема.

До безредиците се стигна заради неадекватни действия и на бездействието на МВР на местно и национално ниво. Хората не чувстват силна държава, която си е на мястото и може да ги защити, и се стига до протести, прерастващи в безредици. БСП винаги е настоявала всеки да има равни права и задължения и сме против противопоставянето на етноси, защото това води до безредици. В българския преход е имало различни кризисни ситуации, но никога не се е допускало да се стига до жертви, смята още Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Според него, отпуските на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на са противоконституционни. Министърът на вътрешните работи не изпълнява своите задължения. Ще искаме утре министърът да се яви, да обясни ситуацията, посочи лидерът на БСП. Той подкрепя искането на Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска за свикване на Консултативен съвет за национална сигурност.

Последвайте канала на

1408 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
всичко знам

2011.10.04 | 16:18

7
абе ей кюнец прост кой се е чувствал застрашен Бе и какви безредици Бе. безредици са тогава когато циганите протестират.ама да аз те разбирам- нали твойте гласове ще паднат.ако ще обвиняваш правителството то ще е за това че не оставиха хората да си свършат протестите докрай и да натикат кюмурите дето им е мястото. БЪЛГАРИЯ ЕДНА САМО ЗА БЪЛГАРИ
Иван

2011.10.04 | 16:18

5
мамито ти и гей сергей
Ogi

2011.10.04 | 16:18

6
Абе мамати мръсен изрод. Защо при твоето управление този циганин не влезе в затвора? И на тебе плащаше. Обаче народа се събуди най-накрая и всички боклуци трябва да бъдат наказани.

2011.10.04 | 16:18

4
Мутант кьоров, да земеш да млъкнеш а не да се обаждаш като путка
YYY BE

2011.10.04 | 16:18

3
Bezpomoshtnia si ti be smeshnik kasoplishliav!!!!!!!!
владо

2011.10.04 | 16:18

2
Айде стига с тия простотии Серго - кат че ли при вас не беше същoтo?! Р. Петков си пиеше кафето с "интересните" братя Галеви,4 год. уж "осъждахте вашите хора" братя Маргини и видяхме колко ги осъдихте!Цар Киро си е плащал на всяка власт за да е недосегаем и ти го знаеш много добре! Не ти прави чест да яхкаш една трагедия за да си вдигаш рейтинга - от 20 год. циганите стават все по - нагли и всички власти и правителства си мълчаха - не ми се прави сега на света вода -ненапита, има проблем, но надали трябва да се разреши в придизборна обстановка?!Тъй че стига демагогия , тоя филм сме го гледали вече!

2011.10.04 | 16:18

1
Глезеха циганите токова години и резултата е налице. Просто в един момент чашата прелива!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини