Ще спечелим изборите във Видинско и ще имаме 2 от общо 4 мандата там, смята Миков

  • 01 септември 2014 12:41

  • 1712
  • 2
Ще спечелим изборите във Видинско и ще имаме 2 от общо 4 мандата там, смята Миков
©

"БСП лява България" ще спечели изборите във Видинско и ще има два от четирите мандата в района. Това е съобщил лидерът на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно след внасяне на документите за регистрация на листата, на която той е водач, информират от областната структура на партията, цитирани от БТА.

Миков е определил листата от кандидати за народни представители на "БСП лява България" във Видин като най-компетентната, най-хубавата и балансирана листа, в която влизат кандидати, които са от този край, добре познават проблемите на региона и са личности с авторитет и доказан професионализъм.

Половината от кандидатите са на възраст до 35 г., разпределението мъже:жени е 50:50, включени са представители на различни професионални групи, двама са от гражданската квота.

Според Миков опонентите на "БСП лява България" във Видин сменят, импортират кандидати за народни представители, опитват се да търсят различни форми, с които да привлекат интереса на видинските граждани, а от партията ще излязат на изборите със свършеното, а не с обещаното.

Водач на листата на "БСП лява България" Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно - юрист, председател на 42-рото НС, председател на БСП, втори е Филип Попов - юрист, народен представител в 42-рото НС, следват - Николина Ванчева - икономист, зам.-областен управител, Юри Ценков - гражданска квота, доктор по икономика, преподавател в УНСС, Димитър Велков - икономист, лидер на МО БСП-Видин, Наташа Петкова - лекар, председател на общински съвет на БСП-Ново село, Мария Джамбазова-Тодорова - финансист, издигната от Обединението на жените-социалистки в БСП и Ваня Ставрева - гражданска квота, журналист.

Последвайте канала на

1712 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.09.02 | 18:33

2
to zatova vidi e kal i mizeriia za levaci ne glasuvame da glasuvat vav vidin i da se nadiavat na BSP ako ohte za zabludeni mole i za BBC-barekov DPS-2
Има ли още балами във Видин

2014.09.02 | 18:33

1
Гласувай те!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини