Дянков: Отцепниците трябва да кажат дали минават към ГЕРБ

  • 01 юли 2011 08:32

  • 1340
  • 0
Дянков: Отцепниците трябва да кажат дали минават към ГЕРБ
© Булфото

Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия вицепремиерът и министър на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи.

“Колко от независимите минават от ГЕРБ, трябва да кажат самите те. Напусналите от РЗС сами казаха, че харесват политиките на ГЕРБ и затова ни подкрепят”.

Дянков изтъкна, че е решение на Тройната коалиция парите от субсидиите да следват народните представители. Той каза, че тази практика има юридическо тълкувание, което потвърждава решението, а то може да бъде променено от Народното събрание.

“Изнесените от Петър Курумбашев данни за получаваните субсидии не са точни. Доколкото знам, по образование е кукловод и сметките му не са верни”, посочи финансовият министър.

“Не ме притеснява дали Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа ще ме съди, аз изпълнявам закона. Трябва да има промяна на закона, за да има промяна на постановките, които се използват”, бе категоричен той.

Минималната работна заплата и вдовишките пенсии категорично се повишават от началото на септември, потвърди Дянков.

Финансовият министър каза още, че НАП и митниците имат добри постижения през юни и засега не може да се говори за смяна на директора на приходната агенция.

"Изборите есента ще струват около 26 милиона лева. Не бих участвал в изборите, дори и да ми предложат, защото съм на позиция координатор на вота", каза още Симеон Дянков

Последвайте канала на

1340 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини