Московски: Дянков ми каза в понеделник за назначаването

  • 19 май 2011 21:27

  • 1138
  • 0
Московски: Дянков ми каза в понеделник за назначаването
©

В понеделник ми стана ясно, че освобождават Александър ЦветковАлександър Цветков Александър Цветков е български политик, бивш министър на транспорта, информационните, когато ме извикаха при вицепремиера и министър на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи. Това казва новият министър на транспорта Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета в интервю за "24 часа".

"В сряда ми беше казано от премиера. Това е хронологията на събитията, официалният мотив е лични причини", обяснява той.

Според Московски част от мотива е, че бившият министър Александър ЦветковАлександър Цветков Александър Цветков е български политик, бивш министър на транспорта, информационните останал неразпознаваем в Брюксел, че не бил много активен в белгийската столица и липсвал диалог.

По думите на новия транспортен министър трябва да има зам.-министър за железниците. "Смятам, че трябва да има зам.-министър, който да е по-силно концентриран в сектор железници. Но това ще бъде дискутирано с премиера и с ресорния вицепремиер".

"В момента, в който се прецени, че не си върша работата, аз няма да чакам да ме канят. Тръгвам си, давам възможност на друг да се справи по-добре", категоричен е Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета.

По думите му заем от Световната банка ще има много скоро.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1138 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини