СОС с редовно заседание, дневният им ред бил миш-маш

  • 07 март 2024 10:16

  • 454
  • 4
СОС с редовно заседание,  дневният им ред бил миш-маш
© Булфото

Заседание №5 на СОС започна след като бе събран кворум. Общинските съветници имат 36 точки в дневния ред.

Според Карлос Контрера от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа дневният им ред е "миш-маш и салата". "Едни доклади, внесени вчера се гледат, други не се пускат към комисиите, а са внесени декември месец", заяви той. По думите му не вижда логика как дадени доклади отлежават и ще "втасат" на трупчета, а други, внеси онзи ден - се разглеждат.

Председателят на СОС Цветомир Петров заяви, че някои доклади са по-приоритетни, защото изтичат срокове по тях. "Уверявам ви, че всички доклади ще бъдат рапределени и разгледани в комисиите скоро", каза той.

Общинският съветник от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Мирослав Боршош и Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси от ПП-ДБ-СС влязоха в кратка схватка за коледната украса в София. Иван Такев от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е взе думата и им каза, че стават смешни с дискусията си за коледна украс в началото на март месец. "Дайте да се стегнем и да работим, три месеца не сме го правили", каза още той.

Ваня Григорова: В бюджета на СО няма пари за увеличение на заплатите на транспортните работници

 

Последвайте канала на

Калина Христова
454 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.05.25 | 09:18

4
❤️ Г­­­о­­­р­е­щ­и­­ ­­­м­­­о­­­м­­и­­ч­­­е­т­а­ ­­в­и­­­ ­о­­ч­­а­­­к­­в­­а­­т ­­­-­ X­­1­­­8­­.­F­U­N
баба гицка

2024.03.07 | 11:57

3
Ще духам безплатно на всеки читател от скапания соросоиден сайт, ако се присъедини към американското ЛГБТ общество! Слава Украини ✌

2024.03.07 | 10:59

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

2024.03.07 | 10:33

1
Да вpъщaт пaмяттника!

Добави коментар

Водещи новини