Приключи извънредното заседание на СОС, приеха всички точки от дневния ред

  • 27 февруари 2024 11:21

  • 814
  • 3
Приключи извънредното заседание на СОС, приеха всички точки от дневния ред
© Bulphoto, архив

Извънредното заседание на Столичния общински съвет приключи, общинските съветници приеха всички точки в дневния ред. 

На днешното заседание присъстваха всички общински съветници. Бяха разгледани и приети три доклада.

Първият е на кмета на София Васил Терзиев относно участие на районните администрации в проекти по процедурата "Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд". Този доклад беше приет с 50 гласа "за", предава БТА. 

Вторият доклад, който общинските съветници приеха с 54 "за" и един "въздържал се", е на зам.-кметовете Надежда Бобчева и Никола Барбутов относно кандидатстване на Столичната община по програма "Околна среда" за отпускане на средства за инвестиции в техническото подобряване на системата на Зоологическата градина. 

Столичният общински съвет ще заседава извънредно

Третият доклад, вписан в дневния ред и приет с 58 гласа "за", е отново на зам.-кмета с направление "Европейски политики, международна дейност и туризъм" Никола Барбутов за това Столичната община да има възможност да кандидатства за безвъзмездно финансиране по програма "Техническа помощ".

Общински съветници обясниха, че е било много важно тези доклади да бъдат приети, защото сроковете им за участие изтичат. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
814 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
????

2024.02.27 | 12:38

3
КАКВО друго да направят,ИЗГЛАДНЕЛИТЕ АЛИГАТОРИ ?!

2024.02.27 | 12:05

1
Денката е занесъл реплика на меча на хан Кубрат на Зеля, но след като се оказва, че Зелката не знае кой е той, му се обяснило ,че това е оня, чийто паметник са съборили 2021.
П.у.т.к.и.н К.а.п.у.т

2024.02.27 | 12:31

2
Ако не ти бяха казали от кочината на Митрофанова, кой е хан Кубрат и ти нямаше да знаеш иzzвратеняко от ИZZраждане. Паметник на Кубрат не е имало в Украйна. Били са изложени само съкровищата които са намерени в грабнизата му и са били задигнати от руските фашисти.

Добави коментар

Водещи новини