Вигенин за общинските съветници на БСП в СОС: Прегърнаха се с ГЕРБ

  • 26 февруари 2024 09:42

  • 348
  • 2
Вигенин за общинските съветници на БСП в СОС: Прегърнаха се с ГЕРБ
© Нова нюз

„Бих се извинил на председателите на районните организации, защото прекратяването на техните мандати идва няколко месеца преди изтичането им, но просто уставът е такъв". Това заяви депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, в студиото на „Твоят ден” по NOVA NEWS по повод решението на левицата за смяната на ръководството в София.

По думите му решението на общинските съветници в столицата да гласуват за председател и да участват в комисии е било в разрез с политиката на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. „Прегърнаха се с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и си поделиха председателските места в комисиите”, заяви депутатът.

Той уточни, че Иван Таков не може да се кандидатира за председател на градската структура на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в София.

„С решението на Националния съвет бяха прекратени мандатите, както на градския председател, така и на всички председатели на районни организации, респективно - и на младежката структура”, каза Вигенин.

Таков: Следва саботаж на европейските избори от страна на ръководството на БСП

Той обясни какво следва оттук нататък. „От основните партийни организации ще се излъчат нови делагати, ще се направят нови районни конференции, което планираме да се случи преди края на април”, заяви Вигенин.

Според него на национално ниво управляващото мнозинство трета седмица се занимава с махленски коментари. „Кой какво кафе пил и на чие коляно седял, как трябва да си разделят постовете в регулаторите, как трябва да си поделят съдебната власт, това е толкова абсурдно и противно”, заяви Вигенин.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
348 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.26 | 10:08

2
Чyвали сте за подобрената формyла на Bиа-гpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея-----> do.my/bluestone

2024.02.26 | 10:01

1
вАгинин, като прибирате всички копейки от мУтрафонова те гладни ли да стоят?

Добави коментар

Водещи новини