БСП обсъжда сваленото доверие от общинските съветници на партията в СОС

  • 25 февруари 2024 08:46

  • 746
  • 4
БСП обсъжда сваленото доверие от общинските съветници на партията в СОС
© БСП

Националният съвет на БСП ще проведе заседание, за да обсъди реакцията на партията към общинските съветници на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в СОС.

Ръководството на партията обяви, че сваля политическо доверие от общинските си съветници в София и ще им бъдат наложени партийни наказания.

Съветниците от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е подкрепиха кандидатурата на "Продължаваме промяната-Демократична България" и "Спаси София" Цветомир Петров за председател на СОС, вместо да издигнат и подкрепят свой кандидат, както бе спуснато от партията. Причина за сваленото доверие от страна на ръководството на партията бе, че подкрепилите новия председател на СОС вече "не представляват партията".

Какви са перспективите за стабилност в управлението на София?

От "Позитано" 20 обявиха, че категорично се разграничават от действията на общинските си съветници, които подкрепиха тази кандидатура.

След реакцията на ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, множество районни организации в столицата разпространиха декларации, в които заявиха, че не приемат свалянето на политическо доверие от общинските съветници от страна на Изпълнителното бюро, и изразяват категоричната си подкрепа за представителите на местна коалиция "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" в Столична общината, както и на ръководството на Градския съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в София. 

Последвайте канала на

Калина Христова
746 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ati

2024.02.25 | 10:33

4
Света трепери БСП пешава.
Бг роб

2024.02.25 | 09:17

3
Боже Господи Спаси България.Какви долни хора управляват Партиите и Държавата.

2024.02.25 | 09:10

2
Чyвали сте за подобрената формyла на Bиа-гpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея-----> do.my/bluestone
????

2024.02.25 | 09:02

1
КОГА "бсп" ще ОБСЪДИ : КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,"БарселонаГейт-ИстамбулГейт",ХАЗАРТА,"ДЖУДЖЕТАТА","Белене","Лукойл","Росенец","Камчия", Капитан Андреево,ПАНАИРА,....................................,МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА ОПГ "герб" и ЯТАЦИ ???? КОГА ????

Добави коментар

Водещи новини