Председателят на СОС Цветомир Петров предлага промени в съставите на общински структури

  • 05 март 2024 13:37

  • 624
  • 2
Председателят на СОС Цветомир Петров предлага промени в съставите на общински структури
© Bulfoto

Столичният общински съвет (СОС) ще разгледа в рамките на следващото заседание (четвъртък) няколко предложения на председателя Цветомир Петров относно промени в съставите на структури, създадени с решения на съвета. Това информираха от пресцентъра на СОС. 

Оттам посочват, че по правилник за членове могат да бъдат избирани настоящи общински съветници. Председателят на СОС изрази надежда, че колегите му ще подкрепят предложенията за промени, тъй като по думите му работата на тези структури не търпи повече отлагане. 

Първата промяна ще бъде в Управителния съвет на Фондация „София – Европейска столица на спорта“, която подпомага спортното развитие на софиянци и популяризира спорта в градски условия. За членове на новия УС на Фондацията се предлагат съветниците Димитър Шалъфов, Христо Копаранов и Димитър Петров от ПП-ДБ-СС; Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска и Татяна Георгиева от ГЕРБ-СДС; Иван Таков и Николай Велчев от БСП; Ивайло Йонков от „КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият“; Пламен Даналиов от ИТН, независимият Венци Стойчев, както и зам.-кметът по финанси Иван Василев.

За председател на комисията, която ще следи спазването на Наредбата за гробищните паркове, се предлага общинският съветник от ПП-ДБ-СС Веселин Калановски. В състава ѝ влизат още Димитър Вучев /ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на/, Иван Виделов /БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е/,  Карлос Контрера /ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа/ и независимият Красимир Гълъбов. „Това е изключително важен орган, тъй като и кметът на София Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите пое ангажимент за една година да възстановим средата на местата за покой, занемарявани в продължение на 30 години. С общи усилия можем много по-бързо да променим местата, на които отдаваме заслужена почит към своите близки“ , коментира председателят на СОС.

Васил Терзиев увери: Няма да има поскъпване на цените на билетите и картите в градския транспорт

Промени ще има в състава на съвета по Програмата на Столична община за финансово подпомагане на семейства и двойки с репродуктивни проблеми, нуждаещи се от инвитро процедури с донорски яйцеклетки. Новите членове се предвижда да бъдат: д-р Антон Койчев /ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на/ , Диана Тонова /БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е/, Марта Георгиева и Пламена Терзирадева-Велкова от „ПП-ДБ-СС“, както и Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“.

Нови членове ще има и в УС на „Асоциацията за развитие на София“ – Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси и Цветелина Симеонова – Заркин от „ПП-ДБ-СС“, Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални и Мирослав Боршош от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, Войслав Тодоров от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, Вили Лилков от „КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият“, независимият съветник Севделина Петрова и зам.-кмета по култура Яна Генова.

Съветниците ще одобрят ново ръководство и на Общинския съвет по наркотични вещества. За председател на тази структура се предлага Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, а за заместници Саад Алуани от „ПП-ДБ-СС“ и зам.-кметът по социални дейности Надежда Бачева.

Съветът по безопасност на движението на децата в София, който осъществява общинска политика за опазване здравето и живота на децата като участници в пътното движение, ще има нов председател – зам.-кметът по транспорт Илиян Павлов. За членове на Управителния съвет на Съвета по безопасност на движението се предлагат и съветниците Димитър Шалъфов / ПП-ДБ-СС/,Ваня Тагарева /ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на/ и Еньо Савов /БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е/.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
624 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 09:22

2
❤️ Г­­­о­­р­­­е­­­щ­­­и­­­ ­­м­­о­м­и­ч­­е­т­­а­­­ ­­в­и­­­ ­о­­­ч­­а­­­к­­­в­­­а­т ­­-­­ X­­1­­8­­­.­­­F­­U­N

2024.03.05 | 17:47

1
Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:----> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини