Депутатите ще обсъдят свикването на комисия за полицейското насилие на протеста срещу БФС

  • 23 ноември 2023 06:11

  • 427
  • 3
Депутатите ще обсъдят свикването на комисия за полицейското насилие на протеста срещу БФС
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Предложението на ПП-ДБ за създаване на временна комисия за полицейското насилие ще бъде разгледано в Народното събрание.

Комисията трябва да разгледа всики факти и обстоятелства около организацията и поддържането на реда по време на протеста на феновете срещу ръководството на БФС.БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е заявиха, че ще подкрепят създаването ѝ, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в също.

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с обаче заяви, че партията няма да гласува за създаването на такава комисия.

Депутатите гласуваха на второ четене част от текстовете за изменения в Закона за авторското право и сродните му права

"Не мога да разбера защо парламентът и депутатите ще разследват полицаите. Комисията, която ще внася ПП-ДБ ние няма да я подкрепим, твърдо седим зад момчетата. На господин Петков му го казах сутринта на пртедседателски съявет: като искат да закриват полицията, да внасят проектозакон", коментира председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
427 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.11.23 | 07:52

3
До6PO утро наши чuтaтелu. Днec oтново ще ви занимаваме с отpeпкuте на нашето общество. От cyтрин до вечep, 6eз да може да си пoeмете дъх. Свестните пpuмерpu ще пpeмълчuм

2023.11.23 | 06:32

1
Живея сред пълни тапаци, закъсал съм го яко

2023.11.23 | 07:12

2
С каквито си се събрал, такъв си станал

Добави коментар

Водещи новини