Сестрата на убития Пейо с потресаващ разказ: Притесняваме се за физическата сигурност на децата

  • 09 май 2024 08:26

  • 6268
  • 6
© Кадър - Нова телевизия

Милена Йорданова, сестра на убития Пейо Пеев, разказа в ефира на Нова телевизия, че тъгата е неописуема. 

"Не пожелавам на никого това. Беше прекрасен човек, който никога не е имал срещу тях агресия, не е искал разправии", каза още тя. 

По случая са обвинени съпругата му Габриела Пеева и нейната майка Красимира Трифонова, която е бивш дипломат.

„Те не искаха да общуват с нас и той казваше, че е по-добре да не се срещаме, да няма конфликти, децата да не стават свидетели на такива неща, да се търси само легален начин за решаване на проблемите”, продължи разказа си Милена Йорданова.

„Двамата се запознаха преди около 7 години, събраха се, много бързо тя забременя. Според брат ми това беше желано. Той ѝ предложи брак, тя първо се съгласи, след това отказа да бъде сключен преди раждането. След това замина с него в Холандия, където да си взима изпити. Той се върна преди нея, защото имаше работа. Когато тя се върна, се скри от него. Нямахме информация дали детето е родено, кога. Криеше се. Нямахме никакъв контакт”, разказа Милена Йорданова. Твърди, че се е запознала с племенника си едва миналата есен, когато детето вече е на 6 години. Родителите ѝ имали контакт с внука си през годините.

Майката на Пейо Пеев: Заподозрените в убийството на сина ни продължават да ни атакуват

Йорданова потвърди, че Пейо Пеев е имал съмнения дали не е тровен. „Една седмица преди убийството, той сподели за такова неразположение. Срещите се провеждаха пред нейния блок. Той отива и там вижда детето”, обясни Йорданова. Последният път, по думите ѝ, Габриела слязла в колата и донесла топъл шоколад. „На него му е станало лошо след това, едвам се е прибрал. На другия ден даде изследвания, нищо не се намери. Но започва да се притеснява”, разказа Йорданова.

Тя не е съгласна двете обвинени жени да излизат под домашен арест. „Имам опасения децата изобщо да се видят с тях. Това е опасно физически. За тях има обосновано предположение, че са извършили брутално убийство”, коментира Йорданова.

Тя обясни, че семейството ѝ също се притеснява за физическата сигурност на децата. „Допускам всичко”, заяви Милена Йорданова.

Тя твърди, че брат ѝ е имал проблем да припознае детето си.

Йорданова разкри, че с в багажа на децата е имало сироп и срей с мелатонин. "Искам да кажа, че те нямат абсолютно никакъв проблем със съня", категорична е тя. По думите ѝ детето на брат ѝ е разказало пред тя и пред социалните работници, че редовно е оставало само с бебето. "Каза ми: излез, ако искаш, аз ще остана с бебето", обясни Йорданова и заяви, че 6-годишното дете знае почти всичко за смъртта на баща си. 

Последвайте канала на

Калина Христова
6268 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.05.25 | 06:30

6
❤️ Г­о­р­е­­щ­и­­­ ­­м­­о­­м­­и­ч­­е­­т­а­­ ­в­и­­ ­­­о­­­ч­­­а­­к­в­­­а­т ­­-­ X­­­1­8­­­.­F­­­U­­­N

2024.05.09 | 11:39

5
Колко пари получиха та я пуснаха? Ако тяхното дете беше убила? Ако техните деца е упоявала?Защо за пари пускат опасни престъпници? Тя ще убие пак и кой знае дали й е за първи път.

2024.05.09 | 11:34

4
Как може да я пуснат изобщо тази ПСИХОПАТКА и УБИЙЦА?
ГАЛИБАМИР

2024.05.09 | 11:04

3
ЩОМ.ТАКА.СВАЛЯТЕ.ГОЛЕМА.СИ "ПЕРАЛНЯ"!
Чочо

2024.05.09 | 11:03

2
КАКВА.ДИЛЕМА?НЕМОЖЕ ДАИМА.СПОР.ОТНОСНО.ДЕЦАТА

2024.05.09 | 09:49

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини